Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Hišne živali, Psi, Mačke Zložljive Pet Kopel Bazen Upogljivi Kuža Kopanje Za Pse, Mačke Kad Pes Bazen Bazen Pet I9H0

€5.05 €3.33
  • Uporablja Pes Pasme: Univerzalni
  • Vrsta: Psi
  • Material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: KITPIPI
  • Številka Modela: PNB3243

Novo

- +

Dokumenta .izdelek description { font-size: 16px; font-family: Comic Sans MS, Verdana, Gruzija; } .izdelek-opis .slike { text-align: center; } .izdelek-opis img { max-width: 100%; širina: 800px; višina: 800px; vertical-align: middle; }

Značilnosti:

* Visoka Kakovost in Trajno: pes bazen izdelani iz težkih PVC materiala, debelejši nedrseča material na dnu, bo stojijo za vsakdanjo uporabo, ne pušča, ali propada, celo ko je polna.

* Prenosni & Zložljive: hišne kopalno kad funkcije zložljive in prenosljive lahko zloži v majhen prenosni velikost, enostaven za shranjevanje in vzemite ven, enostavno zagotavlja visoko-kakovostno plavanje kraj za vaše hišne ljubljenčke ali otroci na vrtu ali na plaži.

* Enostavna Uporaba in Enostavna Možganov: Ni Potrebe, da se napihne, ki je ustanovljen v nobenem trenutku.Samo izpolnite z vodo in uživajte.Pes kad, ki prihaja s plastično drenažni ventil na spodnji položaj.To vam pomaga, da odteče voda stran hitro in priročno.

* Hlajenje Poleti Bazen: Dati svoje kosmate prijatelje priložnost, da se ohladi off v teh vročih poletnih dneh, kot tudi mesto za igranje in zabavo.To je prijeten tako za malčke in pse / mačke hišne ljubljenčke.Ne pozabite na vaši hišni ljubljenčki to poletje!

* Večnamenski: Ta zložljiv bazen ima veliko načinov uporabe, vključno z mačko ali psa, bazen, pes kopalno kad, malčka, bazen, peskovnik, zunanji vode, ribnik, ribnik, otroška kad ali žogo jamo.Veliko idealen za vašega ljubljenčka, ali otroci uživali v teh lepih poletnih dni!

Specifikacije:

Ime Izdelka: Pet Bazen

Razpoložljive Barve: Rdeča, Modra

Materiali: PVC;

Velikost: 30 * * 10 cm, 80 * 20 cm

Paket izdelkov:

1 * pet kadjo

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Zagotavljamo kakovost naših izdelkov.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

Oznake: psi bazen, postelja za psa, kopel mačka, mehka zložljiva kopalna kad, kopel pes, krat bazen, xl pet bazen, mačka bazen, javni pes bazen, očesa kuža playpen

Podobni izdelki