Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

2 Kos Visoke Kakovosti Halloween Gnome Plišastih Lutka Skandinavskih Tomte Okraski Za Halloween Dekoracijo

€7.31 €2.93
  • Priložnosti: Noč ČAROVNIC
  • Halloween Gnome Plišastih Lutka: Halloween okraski
  • Številka Modela: Halloween Plišastih Lutka Okraski
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • vzorec: Obraz
  • Material: Krpo

Novo

- +

2 Kos Visoke Kakovosti Halloween Gnome Plišastih Lutka Skandinavskih Tomte Okraski za Halloween Dekoracijo >>>>Element Podrobnosti

Značilnost: Halloween Palčki Plišastih: Ti Halloween palčki so vsi pripravljeni za noč Čarovnic, ki nosi klobuk čarovnice in svetel plašč, tako edinstven in drugačen!Vsak Gnome plišastih je absolutno očarljivo, bo prineslo nasmeh in zmago nad vsemi Gnome ljubimec je srce!Paket vsebuje par palčki plišastih.

Premium Kakovost & Fine Izdelave: Halloween Gnome Nekaj so vsi, ki jih strokovno obrtnikov, kombinacija črne in rdeče barve, featuring težka osnove za dodatno stabilnost, žice v palčki smešno visok klobuk, da bi ga predstavljajo za maksimalno whimsy.Iz pliš in čutil, nestrupen in brez vonja.

Čudovit Design: Obrtniški.Gnome funkcije dolge plišastih sivo brado.Črni klobuk in plašč dodaja praznično vzdušje.Velikost je približno 26 cm visok od klobuk vrha do dna, popoln dodatek za noč Čarovnic zbirko.

Halloween Okraski: Ti Halloween palčki so prave velikosti, da postavite kamorkoli v vaš dom in dodajte muhast dotik za Halloween okraski.popoln dodatek za vašo mizo, da bi malo razvedriti na dom/pisarna.Uživajte za noč Čarovnic!

Idealno Darilo: Gnome je velik okras in darila za mnoge počitnice.Treba je noč Čarovnic, Božič, Novo Leto, Rojstni dan, Naselje, Dan Neodvisnosti, noč Čarovnic, Zahvalni dan, Valentinovo, St Patrick 's Day, velika Noč, Mati' s Dan ali Poklicne Dan!Idealen je za širjenje praznično vzdušje v hiši.Uporabo za doma dekor ali odlično Halloween hostesa darilo.

Specifikacija:

Material: počutil + krpo

Velikost:(o) višina 26 cm/10.24 inch širina z cape 12 cm/4.72 palčni telo, širina 8 cm/3.15 palčni

Seznam Vsebine:

2*Halloween Okraski >>>>Element, Ki Kažejo

>>>>Po Prodaji

Če želite, da je v veliko količino, nas prosimo kontaktirajte.Bomo ponudili boljšo ceno za vas!

1. Mi ladje paket, v roku 3 delovni dan po plačilu jasno.

2.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI svoj naslov za dostavo

3.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

4.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.

5.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke andget nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v vašem possessionmore kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Tam so NOEXCEPTIONS!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu predmet v svoje prvotno stanje andpackaging z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.dsfu.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži,če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI

3. ZAMENJAJTE POSTAVKE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

4.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.dsfu.si!

1. Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo, ocenite podrobnosti posla (Podrobne Ocene prodajalcev) na www.dsfu.si z"ODLIČNO 5 ZVEZD" in pustite nas pozitivne povratne informacije.Smo tudi, da bo storiti enako za vas.

2.Če niste zadovoljni s poslom, iz katerega koli razloga, prosimo, da ne bo hitro zapustiti negativnih/nevtralna povratne informacije.

3.Smo trdo delati, da poskrbite, da www.dsfu.si Stranka 100% Zadovoljna in odpravite vse težave za vas.Prepričani smo, da vse, kar bi lahko rešili tako, da so komunikacije.Bomo tukaj ponuditi najboljšo storitev za vas.4.Vse e-pošte in sporočil, bo treba odgovoriti v roku 1 delovnega dne.Opravičujemo se za pozen odgovor v času počitnic.

Oznake: plakat skandinavskih, halloween igrače in dekoracija, lutka halloween, veliki božični gnome, gnome skandinavskih, cirkus majica, vrt gnome, derocacion halloween dekoracijo, santa igrača, figur gnome

Podobni izdelki