Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Baby Nosni Aspirator Nastavljiva sesalna Nos Čistilo Novorojenčka infantil Varnost Sanitarij Nosni dischenge patency orodje

€33.14 €23.20
  • Postavka Vrsta: Nosni Aspirator
  • Številka Modela: XB006
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Starostna Skupina: Dojenčki
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Starostni Razpon: 2 leti Gor
  • Blagovna Znamka: SLAIXIU
  • Slog: Anti-backwash
  • Material: Silikonski

Novo

- +

Opis izdelka:

1. Za težko booger: priporočamo uporabo slane smrkelj spray za mehčanje ali razredčenega boogers in trmast sluz.Po uporabi smrkelj spray, prosimo, počakajte 30 sekund do ene minute in nato zanič stran z naših električnih nosni aspirator. 2. Nastavljivo Delovanje Nastavitve: nosni aspirator opremljen z 9 stopnje sesanja, dovolj sesalna preprosto vam pomaga rešiti vse oblike smrkelj. 3. Zdravje in varnost: Nasveti so narejeni iz medicinskega silikona material, nestrupen in neškodljiv za dojenčke, in so opravili FDA certifikat in prilagajajte CE/RoHS standardom. 4. Blackhead Odstranjevalec: postavili Smo Nosni Aspirator način, da privzete nastavitve, morate le, da pritisnite tipko "vklop" še enkrat za spremembo Blackhead Odstranjevalec način.

Značilnosti

1. Digitalni prikaz design, hitrost je vidno, preostanek kapacitete baterije je vidna. 2. Z glasbo, ki pomirja funkcijo, tako da otrok ne bo upreti. 3. S fluorescenčno svetlobo funkcijo, da bi pritegnili otroke pozornost. 4. 3 prestave lahko prilagodi in izbere gumb nadzor, enostavno in praktično, da bi zadovoljili različne potrebe. 5. Hrana silikona šoba, mehko, koži prijazno. 6. Odstranljiva design, udobno in čisto. 7. Ergonomska oblika, humanized ukrivljenosti, udobno, da imajo. 8. Anti-reflow oblika preprečuje sluz iz teče nazaj v nosno votlino.

Navodila za uporabo:

1. Pred uporabo namočite šoba v vročo slano vodo za 10 minut, nato razkuževati. 2. Namestite nosni aspirator in obrnite stikalo vključeno, da vključite. 3. Če nosni votlini je suho, spray je v nosnice, s solno ali pršilo za nos.Nosni sprej mora biti izpostavljeni nosno votlino za 4 do 5 minut.

Oznake: deko multi orodje, liverpool fc otroška oblačila, ročno orodje, dragi otroška oblačila, eos, oklady otroška oblačila, foto otroška soba, predmet baby nogavice, baby morski pes pinkfong, baby monitorji monitor

Podobni izdelki