Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

StrongBeauty Sintetičnih Sodnik Lasuljo Plemič Kodraste Lase Zgodovinski Blond Siva Črna Lasulje

€19.81 €14.86
  • Material Razred: Visoke Temperature Vlaken
  • Lasulje Dolžina: Medij
  • Številka Modela: 9068
  • Blagovna Znamka: StrongBeauty
  • Skp Velikost: Povprečna Velikost
  • Tekstura: Kodrasti
  • Gostota: 130%
  • Pošiljk na Paket: 1 Kos Le

Novo

- +

StrongBeauty Sintetičnih Sodnik Lasuljo Plemič Kodraste Lase Zgodovinski Blond Siva Črna Lasulje

Značilnosti

1.Enostaven za čiščenje in trgovina

2.Barvno ujemajo z barvo vaše polti in videti bolj lepa in očarljiva.

3.Moden in eleganten dolg las lasuljo izgleda naravno.resnično.lepa in ženstvena

4.Material je toplotno odpornih vlaken.ki lahko zaviti .zravnajte.in blowdry.Vendar predlagamo, da se stopnja je več kot 150 stopinj za zaščito lasulje dobro.

5.Velikost je nastavljiva in ne zatiči ali lepilni trak, mora biti zahteva.To bi morala biti primerna za večino ljudi.Vse, kar morate storiti je, da prilagodite kljuke znotraj skp za pravilno velikost, da bo ustrezala vašim glavo.

Opis

1.Pogoj: Brand new vlakna, lase, lasulje

2.Material: sintetični visoko temperaturo vlaken

3.Skp velikost: povprečna

Pls opomba: Morda barva je nekoliko drugačna od slike, ker svetlobe učinek in številnih drugih dejavnikov, kot so različne računalnik itd barve:#56

barva:#P103

barva:#P613

Dobrodošli na moj trgovina

Poštnina: pošljemo blago z EMS ali EQUICK,EMS in EQUICK je zelo hitro in zelo varen način, in boste prejeli vaš elementov v 5 ali 8 delovnih dni po tem, ko smo jih poslali,vam lahko dam številko za sledenje za preverjanje pošte stanje .Seveda, če jih kupite več,bo cena nižja.

Nismo odgovorni za vse dajatve, ali za davek v domači državi.

Opomba:

Smo visoko vrednost za vse naše stranke na www.dsfu.si in bomo VEDNO poskrbite, da boste zadovoljni s svojim poslom.Sem ponos sam v tem, da nudimo našim strankam zelo zelo dober izdelek in najboljšo storitev, ki je daleč nad večino ostalih trgovcev na internetu.Poskrbeli bomo vaše izkušnje z nami je zelo prijetno, ena!

Po službi:

Po tem, ko kupec prejme element,Če težave s kakovostjo v 30 dneh,Smo prevzeti odgovornost za zamenjavo,ki Jih naše podjetje in kupci, ki nosi ladijski tovorni seboj.Vrne prispevke, ki morajo biti v Garancijo in brez kakršne koli telesne poškodbe ali poškodujejo z vsak znak, zlorabe ali umetnih ali poškodbe, poškodbe

Z nakupom ta element, lahko kupec se strinja z VSEMI določili in pogoji.Če imate skrb, prosimo, obrnite na nas in mi bomo poskušali rešiti to za vas hitro.

O Povratnih Informacij:

Pozdravljamo možnost, da izmenjajo Povratne informacije z vami, kot eden od naših mnogi kupci.Če niste zadovoljni z nakupom katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Želimo, da boste zadovoljni z nakupom in bo pridno delajo z vami.

Oznake: lase človekovih lasuljo, strani bang lasuljo, BOBO Lasuljo, barve sive lase, curlu blond lasuljo, črna dolgo kika lasuljo, lasulja, sivo lasuljo, sive kratke lasuljo, pepel lasuljo

Podobni izdelki