Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Multi-barve Luminated D-pad Thumbsticks Obraz Gumbi (DTF) LED Komplet za PS4 Krmilnik Touch Control - P4SJ0001GC

€27.84
  • SONY Model: PLAYSTATION4
  • Združljiv Znamko/Model: Sony
  • Blagovna Znamka: eXtremeRate
  • Številka Modela: Primerna za Vse PS4 Modeli Krmilnik

Novo

- +

Zunaj ZDA Naročila, Bo poslana Iz Kitajske, ki Želijo, da bi svoj PS4 krmilnik izstopajo iz množice?ExtremeRate PS4 krmilnik DTF LED kit je najboljša rešitev za vas!Značilnosti: v Celoti izdelani za PS4 krmilnik, deluje na vseh modelih PS4 krmilnik. 7 različnih barv, rdeče, zelene, modre, chartreuse, vijolična, modra, vijoličasta, cyan.In s počasno utripa in hitro utripa, obstaja 9 različnih vrst.In ga lahko izklopite kadarkoli boste želeli.Enostaven za namestitev, open up your krmilnik, palico in vtič, ne spajkanje, ki zahteva.Touch kontrole, ni fizičnega gumba, nove izkušnje delovanja.D-pad in obraz gumbi so klasične carving simboli na njih.Črna gumirani thumbsticks so z jasno baze, za kar je svetlobe skozi.Prav tako prihaja s polno orodja za razstaviti krmilnik.PS4 krmilnik, ki NISO vključeni.Osnovna roko na potrebna znanja.Ta izdelek ne vsebuje nobenih baterij.Poganja ga PS4 krmilnik.Video navodila za namestitev, vas prosimo, iskanje "ExtremeRate DTF LED Kit" na Youtube.Paket Vključuje: ExtremeRate PS4 krmilnik DTF LED kit x1 D-pad x1 Thumbsticks x2 Obraz gumbi x4 PH00 izvijačem x1 Vijaki x10 Radoveden palico x1 Pinceta x1 Uporabniški priročnik x1 Opomba: Upravljavec Ni Vključena Plačila

1)sprejemamo Alipay.Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo proces DEPOZITNI.

2)Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3)Če se ne morete preverite takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila.

Opomba: Če ste se odločili za nakup te postavke,prosimo, plačilo takoj, kot si lahko,da bomo lahko z ladje, da boste hitreje.

Pošiljko

EMS:Reach večini držav, ki so v 6 do 8 dni.

DHL:Reach večini držav, v 4 do 5 dneh.

FEDEX:Reach večini držav, ki so v 2 do 6 dni.

Kitajska Post:Reach večini držav, v 15 do 30 dni.

Garancija

12 mesecev izdelava je omejena garancija za proizvode z napako.

Če želite poslati nazaj neustreznih izdelkov,se najprej obrnite na nas in nam pošljite slike ali video,razpravljali bomo metoda za reševanje tega problema z vami.

Prosim, pošljite proizvode z napako v garancijskem prriod.

Poskrbeli bomo, izdelki so popolnoma zaščitena na dostavo ko embalaže,in potrudili se bomo, da bi preprečili poškodbe v transportu.

Vračilo Vrnitev

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Ni IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in vaš pad#.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO WINNIGN ZNESEK PONUDBE,po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti,PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.dsfu.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Povratne informacije

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj,smo sincerel vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: ps4 4 gamepad, laser ps4, gamepad ps4, analogni thumbstick, dtf tiskalnik, gamepad stikalo, nadzor ps4, fps ps4, extremerate ps4, postaja xbox

Podobni izdelki