Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

10pcs/8 cm veliko lesa kozice vabe eksplozije 7.4 g svetlobna false kozice Vabe vabe vaba lignji simulacije vabe kozice

€13.47 €12.80
  • Kategorije Izdelkov: Celovit vabe
  • Teža /Teža: 7.05 g
  • Svetlobna false kozice vabe vabe vaba: SJ003
  • ŠT.: SJ003 4 barve HENGJIA ribolovno orodje
  • Dolžina /Dolžina: 8 cm
  • vabe obliki: Vabe / bionic vabe
  • Položaj: Rezervoar Ribnik
  • Kategorija: Ponaredek Lure
  • kraj izvora: Kitajska
  • Vrsta: Umetne Vabe

Novo

- +

Lignji ribolovno sezono!!!Klasična 2 lesa kozice boxed veleprodajno ceno

8 cm les kozice vabe eksplozije 7.4 g svetlobna false kozice vabe vaba vabe vaba lignji simulacije vabe kozice

Barva: 4 barve (Colour)

Les kozice velikost: 2#

Dolžina /Širina:8 CM

Teža en /Teža:7.4 G

Škatla teža /Teža:11G

Izdelek material: plastika ((material) Plastika )

Oči (oči):3D oči

Barva: PS težko zelene barve barve

Pakiranje: posebno pakiranje polje pakiranje škatla (eno polje Pakiranje:plastična)

Les kozice lignji uradno ime je EGI je les vabe za ribolov.On je z lignjev hranjenje navade, fake fake vabe kozice imitacije morske kozice, ribe plavanje vzorce in pritegniti lignji aktivno prizadevanju, da bi tako dosegli doseže namen ribolova.Lesene ribiške vabe je preprosto, zabavno in zanimivo, vredno je poskusiti.

MI052 ZA 15,5 CM-16.3 G-2# in Mino kljuko, potapljanje

SJ002 #2.512 G-10.5 CM

MI041 9.5 CM-8.5 G-6# Priporoča platformo

Lignji ribolovno sezono!!!!

No. 2, 7 barva svetilnosti lesa kozice

SJ003 lesa kozice 8 CM-7.4 G Boxed

LB018 10 vodijo ribje vabe hook plate 5.7 CM-ZA 10,9 G-8#

MI048 7 barvo Mino 4 CM-16.2 G-4# kavljem potapljanje

MI055 5 barva aluminija jezika odbor Mino 2,5 CM-12.8 G-4# kavelj

Lignjev jigging odlično sezono.Lignji, sipe, lignji na Kitajskem je obalnih povsod!Morje, palico, nekaj lesa kozice, ugotoviti lokacije tide so dobro letino.Na splošno v travi in spodnji kamen windless Shuiqing Bay habitat Počitek.A kozice s palico navzdol, premagal...Nenadoma potonil.Po črnila...vrečko, kot...Kot zadnji....

Značilnosti izdelka: lesene ribiške vabe

Tam so "povleci", "skok ribolov", "beseda za ribolov" in tako naprej.Kako vam je pravzaprav manipulira z ribiško palico, privabljanje cephalopod živali, in nikoli ne poročajo dreves.Torej, obstaja veliko vaj o, kot so metanje ribolov halleluyah pisanec so veliko podobnih delovanje metode.

Seveda pa obstajajo tudi osnovni ukrep ", ki je splošno znano kot" skoki ribe "in" vleko ">, najprej z preproste slike na domišljiji, potem besede in smo študija skupaj.

Na dva zemljevid lahko vedeli in se razteza na zgornji in srednji vode, seveda, situacija je najbolj primerne spremembe.

Vendar pa sta slika je lahko tudi rekli, da je osnovni vabe.Imajo veliko pro ali živali v tropic ribe glavo, stopala razred igralec za, so razen iz shake metoda za raziskovanje, testiranje, ampak tudi mnoge spremembe, da bi pritegnili glavo, da izpolnjujejo živali korist.

V okviru drugega slika je Japonski skupne dviganje pole tantalize način, seveda, lahko združite v draži različne načine ", na primer: 90 stopinj lahko razdeljena v 3 segmente dviganje palico ali je mlada pole + 2 Yang palico...".

Tudi hudiča palico model je hiter, kratek TiC pole "pole nagnjena na" 5 ~ 6 krat, palico navzdol, naj lesa vabe korito.Še posebej za vojak boj, toga vladala vabe metoda v turistični ribolov, boste glavonožci dolgčas in reševanje držite lesa vabe, tudi držite vabe dejanje in občutek, vendar je ne kavelj je dejavnost nizka.Torej, v tem primeru, poleg tega, da spremenijo barvo in velikost drevesa, plavanje, je preoblikovati pot okoli vabe.Kot je za kakšen način, mora v skladu z dejanskim stanjem vsaki poskusite, da ne.

Ključ je: da se jim čas in razdaljo, na grabež.Z drugimi besedami, ne glede na to, kako drevesa se manipulira, čas in razdaljo do potopu dreves.Ker cephalopod živali je vabe korito, da zgrabi vabo lesa les.Seveda, to je splošna teorija, obstajajo še drugi pogoji, ki jih bodo sprejeti vabe, in nato dodaj čas.

Verjamem, da pametni ljudje bi našli pameten ribolov.

Lesene ribiške vabe splošna oprema

Večina uporabo posebnih palica 2 metrov do 3 m, mehko palico

Kolo na splošno uporablja za navijanje vrsta 2000 je okoli

Ribolov skupine za 0,6~1.5, PE linijo, 1.5~3 skladu z ogljikovimi vlakni ali najlon, žica pred žice, z zatiči, les kozice

Poenostavljeno dreves, ki nosijo povzroči, da je bolj gladka v vodo, ima prednost metanje razdalja;

Leseno strukturo kozice telesa, lahko hitro potopi, učinkovit napad globoko lignji, je orodje za značilno hitro sev, hitrost padca v standard: o 2.2 - 2.7 sekund /m;

Drevesa se uporabljajo Japonski uvoz tkanine, teksturo, svetle barve, in odsevni;

Uporaba dvojno dežnik kljuko, bolj trpežne, lepa;

Na kozice rep z svetleča barva, lahko bolje pritegniti lignje.

Kupec nasveti

1, kupec, preden je blago sprejela, prosimo, kontaktirajte me, da preverite, ali blaga, v primeru pomanjkanja zadrži svoj čas, vendar se na splošno imajo blaga.Kot spot izdelki so lahko poslani v 1 dni po plačilu kupci trgovina; vendar bo gotovo prišlo do posebnih razlogov, kot so zamude dobave bo obvesti stranko.

2, vse Kuandaofahuo, se tudi ne prevzema blaga po prvem odstavku!Dobrodošli v Alipay!Ta trgovina na prodajne cene, znižala na ugodno!

3, ker je postopek prikaza, fotografiranje in izdelava diagramov, izdelki rahlo barvna odstopanja se lahko pojavijo!Barve v naravi prevladujejo!

4, prosim, da sprejmejo blago v roku 5 dni po zaključku transakcije.

5, na vrnitev: te trgovine vse izdelke, ki jih prodajajo, ne sprejemajo napovedi, lahko zaprosi za zamenjavo.Ne prepriča, ne ljubezni ali drugih razlogov, ki so sprejeti zamenjave tovora plača kupec.Po prejemu blaga, v roku 2 dni stik in spremembe, se ne uporabljajo več.

6, krhek blaga: blago mora osebno povezovanje kos, preverite nepoškodovane, v znamenje, okvarjen ali poškodbe najdemo lahko zavrnil vrnitev na neposredne, podporo vračilo, povračilo poštnina (omejeno na prelaz, express ne vrača poštnina, poštnina kupci plačati drugi podpisati ali ne podpisati ček, počakajte za vse vrste razlogov po vseh težav, kupec plača za..

Oznake: pletenic ribolov lure, floatting ribolov lure, voodoo kozice ribolov lure, seasky ribolov lure, flk ribolov lure, rock ribolov lure, tapeworm ribolov lure, crack ribolov lure, raca ribolov lure, lumin ribolov lure

Podobni izdelki