Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

3D-CELICE češko angleški španski 3D NLS Diagnostika Zdravja Quantum Analyzer

€205.73
  • Certificiranje: CE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI

Novo

- +

3D-CELICE češko angleški španski 3D NLS Diagnostika Zdravja Quantum Analyzer Opis Izdelka

Opis:

Operacijski Sistem: Windows 8, Windows 7, Windows XP

3D NLS zdravje analyzer, da svetlobnimi valovi, sonar, z bobniča v človekovih možganih, uporabo kvantne resonanco tehnike, da sonda posebne organe v telesu tkivo vodika za atomsko energijo, resonanco elektromagnetnih valov in nato povratne informacije za računalnik.V primerjavi z globo ogromno bazo, tako našli odkrivanje organov sedanjosti, preteklosti in naslednjih 3 ~5 let,zdravstveno stanje baze je ustanovil slavni znanstvenik nekdanje Sovjetske zveze in Združenih državah amerike, ki preživel 35 let, porabi več deset milijard nacionalnih raziskovalnih sredstev, zbirka različnih spola, različne starosti, različnih ras, različnih bolezni, različne klinične podatke.

Medicomat bio resonance diagnostika je zelo koristno diagnostični postopek, in na podlagi izrecne ocena človeški organizem stanja, ki je osnova za registracijo spremembe v človeški bodyorgans in histologic struktur, kot tudi zagotavljanje prognoza zdravljenja fazah in morebitnih zapletih.Postopek je popolnoma varen in neinvazivno in nam omogočajo, da prilagodite vaš terapija bolj natančno.Ta naprava skenira vsakega organa ali tkiva na celični ravni.Metoda temelji na analizi možganov, ki izhaja elektromagnetnih valov (podobno Oberon in Metatron), ki vsebujejo popolne informacije celotnega organizma.Medicomat uporablja poseben oddajnik za prilagoditev nosilno frekvenco za celično komunikacijo in ga uporablja posebne senzor sproži bralci, ki je vgrajen v slušalke, da se glasi celic na njihove signale.

Računalnik nelinearne analize (NLS) kot dinamični neinvaziven informativen način se uporablja bolj pogosto preučiti zdravstveno stanje vpliva bolezni različnega izvora.NLS metoda omogoča ocenjevanje države, bio-energijo vsakega organa posebej.Rezultate je mogoče dobiti v obliki vizualnih podob z topografije na prizadetem območju, kot tudi grafične funkcije, ki nam omogočajo, da videli stiski tkiva.Prikaže večjo natančnost morebitne poškodbe (vnetje ali degenerativnih tkiva) in za pomoč pri identifikaciji možnih bolezni.Natančnost merjenja: MEDICOMAT-36 zagotavlja velik virtualni priznanje modelov, človeških organov, z natančnostjo 85-95%.

Statistika predmet: podatkovne baze za človeka je zelo ogromen.Baze podatkov temelji na standardu enako testiranje tudi različno starost, rasa, spol in bolezen.Zdravstvene informacije za Diagnostiko je doseči 863 predmetov.

Fizika predmet: Sonarne tehnologije, Resonanca teorija, Svetloba-val optično branje

Funkcija:

telo odkrivanje funkcija: Zaznavne sistemske 12 velik sistem, 256 postavke zang-fu organi, žleze, celice... , 4352 vrst bolezni, ki bi pisanje poročila, celo telo 120000 seznam zagotovitev pravilnega zaznavanja.Uporabniki lahko videli njihov organov sedanjih in preteklih in prihodnjih 3 do 5 let zdravja in organizacije celično vitalnost trend.

element(blago) analiza funkcije: Lahko analizo hrane, zdravje izdelke...članka, kot so, ali naj človeški organi, ki imajo učinek ali škodo, tako kot za izvajanje mediacije bilance življenje stanje.

popravila zdravljenje funkcija: Z energijskega spektra obnove in popravila funkcijo, v zgodnjih fazah bolezni ali ni bila ustanovljena fazi, še posebej za bolečine v samem popravila ima zelo dobro pomožnih zdravilnih učinkov.

Posebnost:

- Zelena izpit na telo, brez kakršnih koli poškodb.Neboleč, Neinvaziven, Brez radiative, preprostost delovanja,Celovito zaznavanje, Razumljivo, Hitrejše odkrivanje, predvidljiv

- Ne samo, da lahko vidite zdravstveno stanje notranjih organov, in tudi težko Vedeti, zdravje trendi po 3-5 letih.

- Hitro odkrivanje 12 sisteme telesa, tkiva, spremembe, je lahko primerjava ustrezne obseg skeniranje do 300 zaključili hitrost svetlobe kot 100.000 scan točk, da se zagotovi točnost zaznavanja.

- Hitro, da pomaga uporabniku, da razumevanje vloge posameznih organov vnaprej.

- Da, da, podatki o preskusih, podatki o učinkovitosti dnevnih hrana ali zdrava hrana.

- Zagotovi strokovno podobo učno gradivo za usposabljanje izvajalcev strokovnega znanja.

- Podlaga za sledenje za prodajo zdravstvenih izdelkov učinkovitosti.

- Lahko zagotovi osebnost zdravstvenih delavcev regres načrt za potrošnike.

- Lahko zagotovi dnevno zdravje prehrana smernice za potrošnike.

Značilnosti:

- 3D-NLS ni invazivnih odkrivanje, test ne bo imela nobenega neugodja.Non-napetost električna stimulacija, ne dotik kože, da Ne igrajo reagenta.Brez nevarnih sevanje poškoduje, da Ne bo off pulover, Ni treba čakati,-Ni na tešče, Ni nobenih stranskih učinkov.

- Traja le 30 minut, telo 16 vrste 3D simulacija CT scans odkrivanje za hitro analizo in vrednotenje zdravstvenega stanja.

- Hitro odkrivanje 12 sisteme telesa, tkiva, spremembe, je lahko primerjava ustrezne obseg skeniranje do 300 zaključili hitrost svetlobe kot 100.000 scan točk, da se zagotovi točnost zaznavanja.

- Jasno razumevanje človekovih naslednjih 3 ~ 5 let ocena zdravstvenega tveganja, zmanjšanje njegov napad je priložnost, da se doseže učinek preventiva je boljša kot kurativa.

- Na svetu edinstveno zlitje spektralno resonanco quantum resonanco analizo.Akustične resonance analizo.

- Preizkusite različne droge in zdravje hrana vpliva na okoliščine telesa.

Paket je vključeno:

- 3D NLS Analyzer glavna enota *1

- Slušalka Senzor Vrste *1

- Fizično ukrep pokal *1

- Mehko CD *1

- USB kabel *1

- Angleščina userbook *1

Oznake: moški masaža zdravje, quantum resonančno analyzer, telo diagnostični, obesek quantum, zdravje obesek, Zaključek, čelada vrh, quantum, analizator magnetnega quantum, malo cnc usmerjevalnik

Podobni izdelki