Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Za Novi 3DS XL Zaščitni Pokrov, Imetnik Krmilnik Primeru Plastična Ročaja Ročaj Stojalo Za Nintend Novi 3DS XL LL (Nova Verzija)

€4.14 €3.93
  • Številka Modela: za novi 3ds xl
  • Paket: z Retial Paket
  • Funkcija 1: za nintend 3ds xl primeru
  • S USB: NO
  • Material: Plastični
  • Funkcija 4: Konzola Imetnika
  • Funkcija 6: za Nintendo
  • Funkcija 3: za novi 3ds xl ročaja
  • barve: črna
  • Ime izdelka: za novi 3ds xl strani imetnika
  • Funkcija 2: za novi 3ds xl dodatki
  • Združljiv Znamko/Model: NOBEN
  • Blagovna Znamka: Ricoddaa

Novo

- +

Za Novi 3DS XL Zaščitni Pokrov, Imetnik Krmilnik Primeru Plastična Ročaja Ročaj Stojalo Za Nintend Novi 3DS XL LL (Nova Verzija)

Lastnosti: 100% Visoko Kakovostnih in popolnoma nov!Posebna Oblika za Nintendo 3DS Ljubitelje.Dober non-slip površina design, daje udobno roko občutek.Z zadnjo nosilec, enostavno in varno, da se vaš Nintendo 3DS konzoli.Preprosto varno, da za 3DS XL LL Zasnovan tako, da dodate dodaten oprijem za Nintendo 3DS XL LL Stare Verison NOVO Verison Specifikacija: Stanje: Novo Znamka: Unbranded/Generic Barva: Črna

Tip: Ročaja Primeru Imetnik

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) Če so v Braziliji , v čas dostave je 25-90 dni , ne glede na to, kakšno dostava pot, ker po meri.

2) Če ste sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Hitrem, morda morali plačati nekaj davka, ko ste se prijavili polje.

3), Če ste iz Brazilije, Čila in Argentine , in izberite DHL/FedEx/TNT/UPS, prosimo, provise nam svojo davčno številko za pomoč, ko blago preide po meri fasterly.

4), Če ste iz Brazilije, Čila in Španija , in izberite UPS dostava pot, boste morali pokazati do plačila dokazilo, ko prideš na polje.

5), Če ste iz Švica, Švedska, Avstrija , in izberite TNT dostava pot, boste morali pokazati do plačila dokazilo, ko prideš na polje.

6), Če ste iz Nemčije , in izberite TNT dostava pot, prosimo, provise vaše podjetje kodo

7) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas .Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje , posebni razlog za vrnitev, in številko naročila . 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.dsfu.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. Če ste naročilo, pls izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.

2. Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

3. Ne moremo zagotoviti dostave v času, na način, zaradi razlik v carinski obračun krat v različnih državah, ki lahko vpliva, kako hitro so vaši proizvodi, ki se pregledujejo.

4. Pls upoštevajte, da ste resposible za vse morebitne dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.

5. Ladijskega pristojbine, ki ne vključuje nobenih uvoz davki in ste odgovorni za carine.

6. Ne bomo povračilo poštnine za zavrnjene pošiljke.

Napovedi:

1. Delamo v naši moči, da ponujajo vsaka stranka najboljšo storitev.

2. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni po prejemu, na pogoj, da elemente, ki so v prvotno stanje.

3. Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, kupci bodo odgovorni za tako škodo ali izgubo, in mi ne bo dal polno nadomestilo.

4. Kupci morali poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

5. Kupci bodo odgovorni za poštnine, da se vrnete elemente.

1) 8 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo . 2)Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži , če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila .MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.dsfu.si!

Oznake: nadzor freek ps4, 3d hiša, samsung a320f galaxy a3 2017, nočno nebo 3ds max, 3ds 2ds, nameravajo stikalo, consol xbox, gengar 3ds xl primeru, dsi, puce sx jedro

Podobni izdelki