Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Vzmetni Kavljem Carabiner Kljuke Jjeza Povezka Zaklepanje Srebro Vrtljivi Oči Pomlad Kavelj z Vijakom za na Prostem Pohodništvo Potovanja Nahrbtnik

€9.02 €7.58
  • Številka Modela: 2
  • Material: 304 nerjaveče jeklo
  • DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih
  • Blagovna Znamka: Hotaste

Novo

- +

Velikosti

304 nerjaveče jeklo,Visoko Trdnost/Visoko Natančnost/nerjavna/Non-Toksične/Lepa.Večnamenski Komplet 2 kosov

Prodajne Točke-1

VARNOST IN ENOSTAVEN ZA UPORABO: D-nuts sponke design in vijak vrata zaklepanje mehanizem, da je varno.To zunanja oblika a spomladi naložen vratih, ki jim omogoča, da se hitro in varno pritrjeni na široko paleto določitev točk.Deluje gladko, kot vzmetni vrata omogoča enostavno pritrditev pomembne elemente, če želite paket ali pasu, itd.

Prodajna Točka -2

Preprečiti verige knotting: Oči Pomlad Snap Kavelj je zasnovan tako, da prepreči vozlov med uporabo.Ko teče, ne skrbite o vozlov-pet vrvi in kljuke.

Prodajna Točka -3

VSESTRANSKI ZA POTOVANJA v / HOME / KAMPIRANJE / POHODNIŠTVO / Ribolov ITD. - Ti carabiners so čudovite za dejavnosti na prostem, kot so kampiranje, ribolov, pohodništvo, potovanje itd.pritrjena na nahrbtnik, torbico, viseči mreži, swing, kampiranje šotor, pohodništvo pole in tako naprej.Prav tako se lahko uporablja kot ključ obroč, psa ali mačko na vrvici kljuko, šport steklenice, kavelj itd.v svojem vsakdanjem življenju.

Zgodba Blagovne Znamke

HoTaste

Hotaste je strokovno strojna oprema, dodatki, proizvajalec, smo zavezani k potrošnikom zagotavljajo resnično vrhunsko strojno opremo, da bi vam boljšo kakovost življenja.Imamo tudi strokovna ekipa za podporo strankam.Če obstaja kakršen koli problem v nasprotju z našimi izdelki, prosimo, povejte nam skozi amazon, in naša ekipa za podporo strankam je pripravljen za reševanje problema.

Oznake: ovratnik vrvici, snap kavelj iz nerjavečega jekla, očesni vijak, čisti medenina kljuke, nerjavno turnbuckle, kavelj vijak, nazaj paket gold, zlo oko obesek, industrijska dvižne kljuke, zlati vijak kavelj

Podobni izdelki