Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

2021 Nov Keramični Pepelnik s Pokrovi, Windproof za Cigarete Pepelnik za Notranjo in Zunanjo Uporabo

€7.37 €5.45
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

【Visoko-kakovostni Keramični Pepelniki】 praktičnega pepelnik je izdelan iz visoko kakovostnih keramičnih. 100% brez strupenih in težkih kovin.Površina se je posebno obdelana z roko, s katero so pepelnik gladko.Anti-skid dno modela, ki je zelo uravnotežen.Vzdržljiv in enostaven za čiščenje, pranje, ne spreminja barve in ne zbledi.

【Prave Velikosti in Izdelave】 V notranjosti velikost 11 * 8 cm, pepelniku s pokrovom ima kapaciteto 400 ml, ki lahko sprejme zadostno število cigaretne ogorke in cigaretni pepel.Elegantne oblike in živahne barve videti zelo moderno in stilsko in odlično prilegajo v vsako Notranjo ali zunanjo dekoracijo in se lahko uporablja kot čudovito mizo dekoracijo.

【Windproof in Anti-dim, vonj】pepelniku s pokrovom lahko zaprete vonj za nekadilce, Ko pepelnik je zaprta, brez vonja oddaja zunaj.Zaščitite svojo družino, zdravje in pomaga odstraniti rabljenih dim.Rob pepelnik ima tri zareze, tako, da je kajenje blaga se lahko udobno dal dol, če je to potrebno.To okrasni pepelnik je super enostavno čiščenje.Kot nalašč za vsakodnevno uporabo in uporabo na prostem.

【POGOSTO UPORABLJA】 cigar pepelnik je primerna za spalnice, dnevne sobe, balkona, zunaj, bar, terasa, podjetje, cafe, hotel.Učinkovito preprečevanje cigaretni vonj iz lebdi v zraku, Ne cigaretni pepel fluttered v vetru.Da bi vaš dom bolj udobno in zdravje.Ob istem času, pepelniku je tudi kreativno darilo za rojstni dan za družino ali prijatelji.Prav tako umetniško delo z določeno spoštovanje umetniške vrednosti.

Velikost: 11.2*9 cm

Barva: zelena/rdeča/modra/rumena

Pošiljka vsebuje:

1*keramični pepelnik

1*pepelnik pokrov

1*Pakiranje polje

1*napolnjena bombaž

Oznake: pepel pladenj, vrč mleka, pepel pladenj s pokrovom, skoda octavia a5 zapah, carplay smart fortwo 451, dragon pepelnik vžigalnik, pepel pladenj ustvarjalne, kartico potiskalo, človek keramični pepelnik, pepel pladenj design

Podobni izdelki