Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Stopala Detox Masaža Pralni Foot Spa Ion Osvoboditi Stopala Masaža Aqua Ionske Celice Spa Pralni Detox Stopala Kopel Nizi Aqua Spa

€41.83 €31.37
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • ime izdelka 5: ionske detox foot spa
  • Vrsta Izdelka: Masaža & Sprostitev
  • Ime Izdelka 2: Noge Massager
  • Številka Modela: 01
  • Material: Drugo
  • ime izdelka 4: detox foot spa stroj
  • Blagovna Znamka: XceeFit
  • Uporaba: Stopala
  • Ime Izdelka 3: Kopel Za Stopala Masaža
  • Ime Izdelka 1: Stopala massager

Novo

- +

Stopala Masaža Pralni Ion Detox Masažo Stopal Pralni Ion Foot Spa Stopala Massager Električna Ion Detox Spa Detox Stopala Kopel Massager

Ion Stopala Kopel Detox Pralni Stopala Massager Električna Ion Spa Detox Stopala Kopel Ion Osvoboditi Pralni Ion Foot Spa

Kaj lahko pričakujete, da se počutijo, ko uporabljajo to

1. Ljudje z bolečino, edem, protin, otekle ali poslabšanju sklepov poročilo precejšnje olajšanje

2. Kožni izpuščaji in mozolji, temne kolobarje okrog oči, otekli sklepi, ki so bistveno zmanjša, in v nekaterih primerih celo odpraviti.

Kaj toksini, ki se odstranijo iz telesa po uporabi anion detoxifier?

V glavnem telesa težkih kovin, maščobe, organske in presnovnih odpadkov

Kako se barva vode, razviti po razstrupljanje celic?

Elektromagnetnih valov določene frekvence so uvedli v vodo.Pod vplivom elektromagnetnega valovanja, različnih snovi v vodi so ionized, in ko telo toksinov, ki so prazna, reagirajo z ione v vodo za proizvodnjo barv.Včasih uporaba vode iz pipe, bo telo ima svetlo rumeno barvo brez vstopom v vodo, ki je osnovne barve.Zato, ker je majhne količine rje v vodo iz pipe, se obarva svetlo rumena, potem ko je ionized, vendar je brez vonja in brez vzdrževanja.Ko človeško telo dotakne vode, bo proizvajajo različne barve, in imajo določeno plast olja in vonj.

Zakaj dodamo sol v vodo ?

Dodajanje soli lahko poveča prevodnost vode, nastavite moč telesa BIO, in dosegli najboljši učinek razstrupljanja.Poleg tega lahko tudi okrepi ion koncentracija v vodi, pospeši hitrost ionsko delovanje v elektromagnetno polje, in tudi igrati nekaj protivnetno in sterilizacijo učinkov.Navadne jedilne soli, kot so jodirana sol, vsebuje druge snovi ali nečistoče, ki bo povzročila nekatere spremembe barve v vodi, ki je pod vplivom ion biokemične napravo, in tudi zmanjša učinek razstrupljanja.Najbolje je, da uporabite rafinirano ali grobe soli.To je še posebej pomembno, da dodamo sol v krajih, kjer je voda zelo mehka, in, da dodate čim manj kot je mogoče v krajih, kjer vode, je težko.

Je barva spremeni, tudi če se moje noge niso v vodo?

Tam bodo spremembe barve, ki prikazuje različne barve rumena, svetlo rumena, svetlo rumena, itd.Ker so nečistoč iz vode, ko elektromagnetnih valov določene frekvence so uvedli v vodo, različnih snovi v vodi lahko ionized in različnih barv, se prikažejo.

Kako dokazati, da toksinov v telesu, so odpravljene?

Lahko dodamo majhno količino soli v destilirano vodo za razstrupljanje, izhlapevanje detoxified vode, in obdržati ostanek za kemijsko analizo.Strupe, kot so težke kovine in presnovnih odpadkov lahko najdete v telesu.Krvi in urina je mogoče zaznati pred in po razstrupljanje.Kopičenje stanje se je zmanjšala, pH vrednost se je povečala, krvni tlak se je znižal, in glukoze v krvi se je zmanjšala.Britanski poskusi so pokazali, da se je po letu razstrupljanje (14-krat) za 79-letni moški, svoje fiziološke starosti pade na 77 let.

Operacijski

1. Pour 15-17 cm vode v stopala kopel, dodajte 1-20 g posebnega vzorca, za pedikura ali gospodinjskih jedilna sol, nato pa dobro premešamo (z obema nogama je treba v celoti potopljen v vodo in ionski glavo morala biti v celoti potopljen v vodo.Višina vode, mora v celoti pokrivati ion glavo.

2. Instrument je povezan z ionsko glavo in napajalni kabel, in pritisnite stikalo za zagon naprave.

3. Indikator lučke utripajo v vrstnem redu, vsaka lučka utripa 5 minut, in detox, trajala pa bo 30 minut.

4. Instrument bo še naprej zvok za 3 sekund po 30-minutni detox, in 6 luči bodo hkrati z beeping poziv, tako da je napajalni kabel lahko delate samo v tem času .

Pakiranje seznam

1 x Foot SPA Stroj (ne vsebujejo Plastike Bazenu (Vedro).Lahko pripravite svoj Plastični Bazen (Vedro).)

1 x Detox Stopala Kopel Array

1 x Napajanje

1 x 18 Litrov zložljiva stopala kad (Neobvezno)

Oznake: Noge, električni stopala massager, električni stopala massager, stopala detox stroj, massag, detox patch, slim čaj, domača savna grelec, noge spa, noge detox stroj

Podobni izdelki