Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Sijajna črna Rickenback po meri 4003 fireglo 4 strune bas kitaro črne ricken bas, dvojni izhod injacks mono & stereo

€300.89
  • Številka Modela: Rickenback bas
  • Blagovna Znamka: KSG
  • Strojna oprema: DOSEŽEN V KOREJI
  • Telo Material: Javor
  • Vrsta: bas kitaro
  • Kakovost: AAA razred
  • Fingerboard Materiala: PALISANDER
  • Ton Položaj: enako kot kažejo pics
  • Ime: Rickenback bas
  • Lok Materiala: Javor
  • Primerna za: Strokovne Uspešnosti
  • kitara barve: enako kot kažejo pics
  • Pickup: Pasivni Zaprtega Tipa
  • kraj izvora: Kitajska
  • Nazaj / Strani Materiala: MAHAGONI
  • Niz Navijalec: Zaprta Gumb

Novo

- +

Dobrodošli na Kitajskem po Meri Kitara Tovarni, ki jih dobavi trgovini na debelo in trgovini na drobno, kvaliteta je odlična in ceno, ki je nižja!

Profil podjetja o NAS:

Moje tovarne se nahaja v Weifang, Kitajska, ki je specializirano za manufactureing( buildiing) in izvozu vseh vrst glasbil, kot so električne kitare, električne basi, akustične,akustično, električno kitaro in dodatno opremo.Mi smo veseli, da imajo iskreno sodelovanje in medsebojno razvoj podjetij in prijatelji iz vsega sveta.

Kakovost Garancija:

Smo strokovni, QC ekipa za zagotavljanje visoke kakovosti proizvodov in pravilno pakiranje v vsako pošiljko.Prepričani smo, da je naša glasbila so točne ton, privlačen zvok, nemoteno delovanje in ljubek videz.Poleg tega smo kitare proizvajalec na Kitajskem, in imamo kitare tovarne in kitaro tehniki, vsaka kitara bodo preverjene in testirane pred dostavo, tako da vam bomo ponudili kitar, dobre kakovosti, vendar nizko ceno, mislim, da boste zadovoljni kitaro od mene.

Čas Dostave:

Ko plačilo, je bila potrjena, vaš element, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni.Običajno traja 5-7 dni, da U. S. A. Dostava po EMS, je storitev je tako hitro in vljuden, in mi vam bo s številko za sledenje, tako da boste lahko udobno spremljanje pošiljke napredek na spletni strani.

Brezplačna Dostava:

Brezplačna dostava za EMS ali Kitajska Post. ( druge dostava načine so neobvezne, vendar pa stranke morajo plačati, ladijski promet pristojbina.Stranke Morajo plačati nekaj carine za nekatere države, prosimo, da se dobro obveščeni o tem. )

Carinski Releasement ( Nekateri, Manj ali brez Carine Za Vaš Paket!)

Bomo ladja predmet kot darilo in poročilo nizko vrednost za približno 75 do 85 USD ( 25 do 30 USD več, če kitaro prihaja z zadevo).Morda boste morali plačati nekaj, manj ali brez carine v skladu s kje ste iz.Carinski bo odprl paket in prevrednotiti na kitaro, včasih, vendar vam lahko ponudi vse potrebne dokumente ustrezno.Imamo dovolj izkušenj, da vam pomaga dobiti kitaro skozi svoje carinske in varno, prosimo, da stik z mano, če sploh kaj. ( samo ZDA, Kanadi, Avstraliji in nekaterih državah ni potrebno plačati carine do leta 2017. )

Politika Vračanja:

Sprejemamo vrnejo, če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa,ali če je izdelek prišel, da vas v poškodovanem stanju.Nezadovoljni kupci lahko ladja izdelek nemudoma vrniti s originalni embalaži v roku 3 dni.Mi bomo poslali vaše vračilo izdelka pristojbina takoj, ko dobim element.Če je le mogoče, bi lahko nadomestila si delno popraviti, če blago ni poškodovana, ki je vse odvisno od naše pogajanja.V poštnine nazaj bo biti zagotovljena s strani kupca!!

Package:

Vse kitare ne prihajajo s trdo primeru, če je mark ( kitara z hardcase) v izdelkih naslov.Za hardshell, je opcija za nakup za vse kitare, če ga kupite, bo ladja kitara znotraj hardcase za boljšo zaščito.Če se vam ne da kupiti trdi primeru bomo uporabili pene in karton za pakiranje za ladijski promet.

Smo močno vrednost svoje mnenje in predloge, kakor kupca, se bomo potrudili, da boste prejeli največje pozitivne povratne informacije na voljo.če vam ni všeč moje kitare za katerega koli razloga, vas prosimo, da mi pošljete vaš komentar, bom cenim, veliko!Prosim, da me kontaktirate neposredno pred odhodom v nurtual ali negativne povratne informacije!

Bomo Rešili Koli vprašanja, Boste Morda Srečali v Naše Podjetje!

I Belive v Boga in Uporabe Srce, da Stori Vse, kar je!

Na Zadnji želim vam prijetno nakupovanje tukaj!

lep pozdrav,

Kevin Shi

nekaj pics moja Kitara Tovarno za vaše boljše razumevanje,da nas,

Oznake: hofner jame, bas, 4003 bas kitaro, p bas kitare, bas electr, rickenbacker 325 kit, 4 string, bas kitaro 5 string bliskavice, diy rickenbacker kitaro, rickenbacker bas 4003 modra, električna kitara ricken

Podobni izdelki