Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Ženske Moški Dviganje uteži Kljuke Moč za Dviganje Zapestje Trakov za Pull up Uteži Trak Kljuke za Domačo Telovadnico Usposabljanje Uvježbavanje

€7.39 €4.43
  • Blagovna Znamka: MagiDeal
  • Vrsta: Teže Dviganje Rokavice
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Opis:

1 Par uteži kljuke, izdelani iz težkih trdnega jekla, ki je zelo trmast in odporne na obrabo, vgrajen zapestje zaviti je popolnoma nastavljiv, z neoprenske oblazinjenje, zagotavlja udobje in podporo, medtem ko zmanjšanje stresa ali poškodbe.

Zasnovan za zmanjšanje ročno utrujenost in omogoča boljši oprijem med maso usposabljanje.Odebeljena oblazinjeni bodo dodali oblazinjen plast zaščite proti kožo.V notranjosti ročaja območje v vaši dlani, tam so zajete jekla vaja kljuke, ki se prilegajo pod prečko.

Non-slip prevleke design, vam ni treba skrbeti, bar drsna ali jolting v kljuko, zagotavlja največjo zaščito in vas varno.Hlačnice zagotavlja podpora za zapestje, kot tudi deluje kot močno bazo za kljuko, vam daje dodatno varnost, kot ga dvignite.

Ti kavlji so izdelani z uporabo nastavljiv kavljem zanke zaprtje zagotoviti čvrst čvrstost, ravnotežje, medtem zagotavlja dovolj zapestje, pritrdilni podporo in udobje.

Zapestje podporo kljuke, ki vam bo pomagal pri povečanju vaše uteži, powerlifting, bodybuilding, etc.By z uporabo teh oblazinjena dvižni kavelj trakov, boste uživali trajno vaja rutino v telovadnici ali na domu.Kot nalašč za mrtve dvigala, shrugs, štangla vrstic, pokončno vrstic in tako naprej.

Specifikacija:

Material: Plastika, Jeklo

Velikost: 15x9cm/5.91x3.54 inch

Paket Vključuje:

1 Par Dviganje Uteži Kljuke

Opomba:

1. Prosimo, dovolite rahlo barvno razliko med dejansko element, in slike, ki zaradi razlike med monitorji.

2. Prosimo, dovolite rahlo merilni pogrešek.

Upam, da za vaše prijazne razumevanje in lep nakupovalni dan!

Oznake: Fit, za dom, dvigalo trak, dumbbel, telovadnice kavelj, korzet 8 trakov, industrijska dvižne kljuke, oprijem telovadnici, ups ups, opremiti telovadnici

Podobni izdelki