Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Mint Zelena 100 kozarcev Kozmetični Organza Vrečke Poroko Sladkarije, Čokolada Darilo Mošnje Za Cvetlični Lasuljo Suh Cvet Aromo Lahko Natisnete Logotip

€5.14 €4.11
  • Material: organza vrečke
  • Uporablja se za: Poročno Darilo Vrečko Lahko Natisnete Logotip
  • uporablja za: poroka sladkor, sladkarije darilo pakiranje vrečko
  • Številka Modela: 20200514
  • vzorec: Barva
  • Uporablja se v: Cosmtics Lip Gloss Jewellry Lasuljo Sladkarije Pakiranje
  • Število Kosov: 100 kozarcev
  • Priložnosti: Materinski Dan
  • Paket: 100 kozarcev
  • Jewlery Vrečko: Zapestnica vrečko
  • Uporabite za: vrvico Organza Jewlry vrečko
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: DIWEINI

Novo

- +

1.Vseh velikosti in vseh barv lahko po meri za vas . (organza vrečke,Žamet Vreče iz jute in tako naprej) 2.In minimalna količina, ki je več kot 500pcs. 3.Če želite po Meri LOGOTIP lahko pošljete vaš LOGOTIP (PDF ali JPG), da nas, preden bi. 4.In vam bomo naše najboljše cene, glede na vaš LOGOTIP. 5.Ko je logotip je ok,bomo preverili z vami na frist,preverite, ali je v redu.vam bo. 6.Če imate kakršna koli vprašanja,nas lahko kontaktirate kadarkoli.bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga! 7 .vaša trgovina bo knowed,veliko ljudi ne pozabite vaši trgovini.

Spoštovani, imamo dober način dostave v Evropi, Ameriki in Kanadi, Ki ga imenujemo razdaljah od vrat do Vrat .Tu so prednosti za to metodo : 1,20-25days za dostavo .enako kot post , ampak več varnosti primerjati s post . 15-20days seashipping v vaši državi. (pomeni, da ne bodo imeli za sledenje informacij, kot je na Morju).in potem UPS, se bo dostave na vaš Dom. 2,Št davčne zahtevajo .Dvojni strani po meri potrditev . 3,Dostava na vaš dom.Edini pogoj je, da vaš paket je nad 21kg .To traja le 100-120dollar .

Prevoznik Ime

Oceno Časa, ki je v Tranzitu

Sledenje Storitve

DHL

Približno 3-5 dni

dhl.com

UPS

Približno 3-5 dni

ups.com

EMS

Približno 5-7 dni

ems.com

Kitajska Post Zraka

Približno 15-25 dni

intmail.183.com

HKPOST

Približno 15-20 dni

hongkongpost.com

Če potrebujete kakršne koli ugodne cene, hitro dostavo, dobrodošli, da nas kontaktirate.

OPOMBA: Kupec bo odgovoren za davke ,carine in druge dajatve, med dostava !Vsi predmeti morajo biti dobavljeni www.dsfu.si preveriti naslov.

Vprašanja

Odgovori

Ali vam je združevati naročila?

Da, lahko združevati naročila tako, da boste le morali plačati enkratno.Prosimo, kontaktirajte nas, preden boste plačali, če boste potrebovali, da storitev.

Ponujate padec ladijskega prometa?

Da, delamo.Mi bomo poslali vaše stranke, naslov za dostavo, ko kraj, da

Ali se strinjate prilagojene izdelke?

Da, delamo.Potrebujejo samo slike in vzorci.

Ali ladja mednarodno?

Da, mi ladje po vsem svetu

Smo zelo paziti na pakiranje vsako podrobnost, da se zagotovi varna pošiljke za vas .Zato obrnite paket, preden se prijavite, da ga prejmete, če je zlomljena ali poškodovana, si lahko posnamete s prevoznikom.Ob istem času, lahko posnamete fotografijo, in da nam pošljete, bomo rešiti problem za vas na prvič.

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala! :) Če ne boste zadovoljni z izdelkom in storitvijo,prosimo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli nego ite in in nevtralno mnenje.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.Hvala! :)

Naša Tovarna se nahaja v Yiwu, Zhejiang, znano kot "Blago Raj za Nakupovalce".

Trenutno Drži poslovno filozofijo "stranka najprej oblikovati naprej" in načelo "kupec na prvem mestu", zagotavljamo kakovostne storitve.

Vrhunsko Kakovost in Razumne cene so naše glavne prednosti, da naše izdelke bolj konkurenčni na mednarodnem trgu.

50Pcs/Veliko Žamet Vrv Vrvico Žametno Vrečko 7x9 9x12 Poroko Sladkorja Darilo Pearl Jewlery Pounch Sladkarije Vrečka se Lahko Meri Logotip

Oznake: poslovno darilo z logotipom, bleščice in gladko, cosplay zeleno lasuljo, dvojno zip drsnik, srebrna zlata organza vrečke, zeleno lasuljo, roll forme, zračni mehurček trak, primeru šminko, organza siva vreča velike

Podobni izdelki