Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Trendyol Slonovine Pletenje Čipke Vrhovi TCLSS19VG0077

€18.00 €9.00
  • Blagovna Znamka: Trendyol
  • Oblačila Dolžina: Redni
  • Spol: ŽENSKE
  • Material: Poliester

Novo

- +

Model Meritve: Višina: 1.78, prsih 87, pas 60, boki: 89; izdelek na Model S / telo je 36.; 100% Poliester, pletenine, Naši proizvodi se bodo poslane s Trendyol etiketi.

MEDNARODNA DOSTAVA

Dostava naših izdelkov iz Turčije v več kot 190 državah in regijah, v svetu preko turške Post.Glede na vašo lokacijo, dostava se običajno traja dva do štiri tedne od odpreme.Bomo vas posodobljen z traormation in oceno datum prihoda.Prav tako lahko spremljate dostave napredku v okviru NAROČILA v vaš www.dsfu.si račun.Medtem ko bomo potrudili, da vedno zagotavljajo v določenem času, ne bomo odgovorni za zamude zaradi carinjenja v ciljnih državah.

VODNIK VELIKOST

Trendyol modnih oblačil, ki so načrtovani in izdelani v Turčiji s standardno Evropske velikost v mislih.Prosimo, obrnite se na našo velikost grafikona, je za vsak izdelek in naš model merjenja, ko morate velikost in fit svetovanje.Prosimo, kliknite na VELIKOSTI INFO na strani izdelka.

SLIKE IZDELKOV

Izdelek slike so posnete s pravimi izdelki v naši foto studio, ki odraža dejanskega izdelka in njegove konstrukcijske značilnosti.

POPIS

Naš park ravni je natančno odraža na www.dsfu.si.Če lahko naročilo za določeno barvo ali velikost, bomo dostave je.Če je izdelek na zalogi, vam lahko obnavljajo kasneje.Vendar pa ni zagotovljeno.Prosimo, da sledite naši trgovini in kasneje prišel nazaj, da preverite posodobitve in nove modele.

Oznake: trendyol ženska, oblačila womem vrhovi, visoko neck majica ženske, visok nizek vrh, vrh ženske, vojaški tank zgornji del, obreži zgoraj, metulj dekle, Trendyol, hej oblačila vrhovi

Podobni izdelki