Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Nov Izdelek ! 220V 2.2 KW ER20 CNC Zračno Hlajeni Motor Vretena 80 mm Zraka Hlajenje 4Bearings CNC Motor Vretena & 80 mm aluminij nosilec

€138.24 €118.89
  • Vreteno velikost: 80x224mm (80 mm premer)
  • Frekvenca: 400Hz
  • Blagovna Znamka: G-PENNY STROJ
  • Številka Modela: 2.2 kw ER20 zračno hlajeni motor vretena
  • Hitrost Delovanja: 0-24000rmp
  • Tip Ležaja: 2X7005C P4 DT in 2X7002C P4 DT
  • Collet Obseg: 1-13mm (Vključno z 1/4,1/8,1/2)
  • Pogon: Motor
  • Moč: 2.2 kw
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Hlajenje: Zračno hlajeni
  • Največji Navor: 0.8 N. M
  • mizni nosilec: 80 mm
  • Napetost: 220v
  • Uporaba: Rezkanje
  • Trenutno: 10A
  • Collet: ER20

Novo

- +

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

1 KOS X 2.2 KW Zračno Hlajeni Vretena ER20 220V 4 Ležaji 80 mm

1 KOS X 80 mm aluminij nosilec

Velikost: 80x224mm (Srednji telo premer: 80 mm x Dolžina:224mm)

Hitrost Načina: s Pomočjo 3-fazni izhod inverter in prilagodite inverter frekvenčni če želite spremeniti hitrost vretena.

Hlajenje: Zračno hlajenje

Power Interface: Neobvezno H20-4 zatiči nepremočljiva zračni čep.Zrak plug označena "1 ","2"," 3"," 4", "1 ","2 ","3" so bili povezani z inverter (U, V, W), 4 povezan inverter tla.

Moč: 2.2 kw

Napetost: 220v

Tok: 10A

Frekvenca: 0-400Hz

Hitrost: 0-24000rpm

Runout Off: Manj kot 0,01 mm

Premer(mm): 80

Ležaj Tip: 2 x 7005 P4 DT in 2 x 7002 P4 DT

4pcs popolnoma zaprti kotni stik ležaji

Collet: ER20

Posnetek Knifediameter: 13mm,12 mm,debeline 12,7 mm,11 mm,10 mm,9 mm,8 mm,7mm, 6,35 mm,6 mm, 5 mm, 4 mm, 3.175 mm, 3 mm, 2 mm, 1 mm (standardna izvedba 6 mm)

Vodno Hlajenje ER20 collet kos

Mast Za Mazanje

Glavna Vloga: Engrave za les,bambus,normalno PCB,PVC,PMMA,plastika,bambusa,duotone vozilu(ABS)in itd nonmetal,lahko tudi engrave na zlato,srebro,baker,aluminij,Pb itd mehke kovinske površine, ki delajo.

P4 kotni stik ležaji,2×7005C P4 DT IN 2×7002C P4 DT,povečanje vretena življenje

ER20 collet matica,lahko uporabite ER20 collet kompleti za to.

Previdni zbor bi vretena več precisional.

Runout off 0.01 mm.Koaksialni stopnjo manj kot 0.0025 mm.

Boljši videz, po dolgem času uporabo,še vedno videti kot nova.

Smo vretena proizvajalca,vam nudimo le najboljše kakovosti in najboljšo ceno za vas.

1. Naše Keramične kroglični ležaji, gredi, uporabite 4 kos keramičnih ležajev .

2. Keramični kroglični ležaji, ki so odporni na visoke temperature in nizke toplote , ponavadi 3-5 stopinj nižje od jekla, kroglični ležaji med uporabo .

3. Keramični kroglični ležaji imajo nizko trenje, nizko raven hrupa in dolgo življenjsko dobo .

4. Če želite uporabiti vretena za aluminij, trdi les, nato keramičnih ležajev boljši od jekla, kroglični ležaji.

Premer: 80 mm

Material: Iz Litega Aluminija

V primerjavi z aluminijasti profil stalnica,natančnosti, ki je precej višja , in se težko deformira.

Notranje stene je zelo gladka, zunanje stene je peskana, relativno v redu enotna, vendar ne zelo gladko,.

Litega aluminija stalnica je veliko težji kot aluminijast profil stalnica

Litega aluminija stalnica je visoko kakovostjo aluminija, ki je litje s posebnim proizvodnim postopkom ,v primerjavi z običajnimi aluminija ,Ta izdelek je žilavost, močne udarce odpornost, visoka trdota in močno antioksidativno delovanje.

Litega aluminija držalo se uporablja predvsem za stalnost pomožnih izdelkov, s čimer zagotavljajo verticality izravnave in pomožnimi proizvodi, pomožnih izdelkov za izboljšanje teče natančnost, zmanjšanje hrupa, zmanjšanje nakopičene napako.

Vreteno delovno okolje temperatura je običajno -10 ~ 40 .

Pred namestitvijo prvega električnega os gredi glavo obrnil z roko, bi se počutim prilagodljiv, non-blokiranje pojav.

Vreteno pri ohranjanju in prevoz, high-speed mazilo znotraj ležaja članica bo spremenilo, stranke, je treba vožnjo pri nizki hitrosti za 30 minut. 3000 vrt / min in nato sledite slaba povečanje, teči 20 minut.Vretena in inverter morali delati skupaj.Za inverter specifikacije in parameter nastavitev, morate tekmo vretena parameter.

Priključite inverter vretena, tri-phase inverter napajalni kabel mora biti vgrajena v plug 1 (U), 2 (V) 3 (Š) noge, 4 noge na tleh.Ko se naprava vključi, da ugotovijo, ali je gredi vrtenja osi označuje smer dosledno.Če nedoslednost, je treba takoj zapreti, znova inverter in vretena povezani dve žice tri-faznega napajanja.

Med normalnim delovanjem, zračno hlajeni vretena se pogosto srečujejo s problematiko toplote, vedno preverite, ali je zračno hlajeni vretena stanovanj in lepilni zamašitev prah.Če zamašitev prah, takoj očistiti.Če ne boste čisto gor, to je enostavno, da bi vretena spali.

Vsak dan pred uporabo vreteno je treba vožnjo pri nizki hitrosti za 15-20 minut.Vpenjanje rezalniki za vretena, collet oreški ,vpenjalne puše,rezila mora biti čisto dovolj.Pod kolenom se vstavi v collet, mora biti večji od 15 mm.

Vreteno frekvenca napajalnik priključen nazivna napetost, frekvenca mora biti v skladu s tehničnimi parametri elektro-vretena, hitrost vretena se lahko prilagodi, da spremenite frekvenco in napetost je sorazmerna s spremembo.

Vretena se ne uporablja, uporaba stisnjenega zraka na udarec cevi statične hladilne tekočine.Da bi preprečili rjavenje, zamašitev vodo luknje.Vreteno izgled je treba naoljiti.Plus gredi varstvo napravo, se postavite v suh prostor.

Če želite zamenjati gredi, ležaji, določene strokovno in tehnično osebje, je treba nadomestiti.Podpiranje posebnih orodij, ležaji, je treba nadomestiti v celoti očistiti, ne da bi odstranili navitja statorja.

1. Hlajenje na različne načine: vodno hlajeni motor vretena, je uporaba vodo, da se ohladi toplote, ki nastaja po visoki hitrosti vrtenje vretena, motor vretena z ventilatorjem hlajeni pristop za hlajenje.

2. Hrup: Vodno hlajeni motor vretena, je v bistvu brez hrupa, vendar zračno hlajeni motor vretena, je zelo glasen.

3. Življenje vidikov: Vodno hlajeni motor vretena, bodite pozorni na vzdrževanje, pogosto spremeni vodo ali uporabiti za industrijsko hladilci vode, zračno hlajeni vretena fan predvsem veter, ki piha toplote prenese na sklop hladilnega telesa, tako, da doseže učinek hlajenja.

4.Če morate uporabiti za kovine ,trdega lesa,granita,kamna,lahko izberete kovine, vretena.Kovine, vretena veliko bolje kot les vretena.

Oznake: primeru peni, spindl, jeklena vretena nosilec, vreteno enota, velikih cnc vretena, gotic, cnc vreteno 800 w, motor vretena kit, 2.2 kw atc vretena, brushless cnc vretena

Podobni izdelki