Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

DUSZAKE DG05 Za Gopro Hero 5 Plavajoči Ročaj Za Gopro 6 dodatna Oprema za Kamere Palico Za Gopro Hero 5 Plavajoče Za Xiaomi Yi 4K Eken

€8.28 €3.90
  • Blagovna Znamka: DUSZAKE
  • Vrsta: Akcijske Kamere Pribor Kompleti
  • Združljiv Dejanje Fotoaparat Znamke: xiaomi yi 4k
  • Številka Modela: plavajoče ročaja
  • Snop: Snop 1
  • Material: ABS

Novo

- +

DUSZAKE DG05 Za Gopro Hero 5 Plavajoči Ročaj Za Gopro 6 dodatna Oprema za Kamere Palico Za Gopro Hero 5 Plavajoče Za Xiaomi Yi 4K Eken

Opis Izdelka

DVOJNA ZAŠČITA - Močnejši zapestje traku & Floating Design

Uporabite Duszake Plavajoče Ročaja Močnejši pašček za zapestje , Najboljši Dodatki Združljiv z GoPro Kamere, Da Zaščitite svoje delovanje fotoaparata .

Prinese varnost za vašo GoPro kamero in uživajte snemanje najboljši trenutki, ki jo želite posneti, v ali okoli vode.Plovec oprijem plavajoče ročaja bo vaše GoPro preživela, ko se je vila ali potopljena v vodo.

Ali ste globoko morje, potapljanje, snorklanje, potapljanje, plavanje, jadranje na deski ali vključevanje v druge vodne športne aktivnosti, Float grip je najboljša izbira za plavajoče ročaja za vas.Tukaj je, zakaj:

SUPER MODELA - Ta EVA-gripped monopod zagotavlja dodaten oprijem v mokrem stanju.Ročaj je neposredna navezanost gori, ki lahko sprejme vse GoPro brez potrebe, za druge montažo opreme, in ponuja 180 stopinj naklona, da vam pomaga dobiti popoln kota.

TRDEN ZIDAVA & ŠIROKO PALETO ZDRUŽLJIVOST - Trdna montaža priključki zgrajena za vse okoljih & vremenske razmere!V celoti Združljiv z vsemi GoPro HD Črno-Srebrna ali Sejo Hero4s, Hero4, Hero3+, Hero3, Hero2, Hero1.

MULTIFUNKCIJSKI - Odvijte nepremočljiva skp v dnu Float prijem, da naj vodo in nato plava oprijem v nevtralno vzgon, tako da lahko prekine Float oprijem ustrelil posnetkov hands-free pod površino.Ko jih ne potrebujete, če želite ustvariti nevtralno vzgon, lahko uporabite prostor, da majhne predmete, kot so palčnimi vijaki, nosilci, tipke, gotovino ali drugo orodje suho.

KOMPAKTEN IN LAHEK - visoko prenosljiva, pocketsize grip ročaj.

Veliko vrednost - Paket Vsebina:

1 x X-Plovec Plavajoče Ročaja

1 x Dolg vijak

1 x Visoke Kakovosti pašček za Zapestje

Opomba: kamere v slikah niso vključene.

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če lahko\ \ 't prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.dsfu.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. Sprejemamo zameno za nezadovoljivo predmetov.

2. Prosimo, pišite na poročilo neustreznih izdelkov v roku 30 dni po prejemu.

3. Vrnjeni izdelki morajo priti z original deli, pribor.

4. Vračilo bo izdan, ko smo prejeli vaše vrnjene artikle.

5. Kupec je odgovoren za vse vrnitev stroške dostave.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: duszake uho kritje, duszake watch, 4k delovanje fotoaparata, kamera dv, 50fps fotoaparat, duszake slušalke, komplet sjcam, slušalke duszake x7, 4k video kamera, gopro lcd zaslon

Podobni izdelki