Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

3G 4G antena 1710-2170Mhz zunanja yagi antena, N ženski 20dBi directional za Mobilni signal ojačevalci ojačevalniki

€24.86 €23.86
  • Polarizacija tip: Horizontalno
  • Priključek: N Ženski
  • Frekvenčni Razpon: 1710-2170MHz
  • Dobiček(dB): 20dBi
  • Blagovna Znamka: AMTunnel
  • Certificiranje: NOBEN
  • Tip Kabla: RG58
  • Podpora za: mobilni signal booster / repeater/ ojačevalnik
  • Številka Modela: 3G 4G LTE yagi antena z N ženski konektor
  • Zunanja antena: Yagi antena
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Namestitev

Določitev antena namestitev položaj glede na območje, obseg potreb za kritje; naj bo antena za več kot 3 metre nad tlemi, da bi se izognili, da je bila opravljena po tleh predmet, blokiranje ali tla val-refection.Višja kot je antena nameščena, boljše deluje.

Popraviti položaj.Kraj antene, ki se osredotočajo na območje, ki ga želite prenesti/pokrov signal in popraviti anteno.Za največji učinek, prosimo, da majhne zobe antene navzgor.Yagi Antene ima dober smeri cevi, ki lahko pokriva določeno območje z različnih zornih kotov, vendar kota je različna zaradi različne številke antene naprave.

Antena je za usmerjen prenos, primeren za namestitev na prostem, v odprtem prostoru, ne bi kazali, da je območje, kjer so intenzivno blokada/veliko blokade, ki bo vplivala na njegov učinek.Medtem, vrata, okna in tudi stene bo oslabila signalov, zato vas prosimo, izberite visoko zmogljivost antene če imate podobne težave.Prosimo, da je antena oddaljena od kovinsko pregrado, stene, in je zaščitena omrežja, ki bodo tudi vplivali na signal za pošiljanje in prejemanje.

Frekvenčni Razpon: 1710-2170MHz

Pridobili: 20dBi

VSWR:

Tip konektorja: N-Ženski

Tip kabla: RG58(najboljše) 100% cooper

Polarizacija tip: Horizontalno

Nazivni Hitrosti Vetra : 150 Milj na Uro

Delovna temperatura: -40°C ~ +140°F

1* 3G 4G Yagi antena z N-Ženski konektor

O Plačilu:

1 sprejemamo plačila iz www.dsfu.si sprejeti Depozitni/ Kreditna kartica/ / Denarja Booker !kot so Visa,WebMoney (v nadaljevanju WM), TT nakazil Western Union, Qiwi denarnice, Brazilija Boleto in tako naprej.

2 Prosimo, da nas kontaktirate, če imate težave, ali je treba spremeniti ceno, preden vaše plačilo,Hvala

O poštnine:

1 Mi ladja v Alixpress je naslov SAMO.Prosimo, kontaktirajte nas pred shippment če želite spremeniti vaš naslov/telefonska številka/Post številko.Bomo ladja po confirme svoje naslove.

2 Bomo poskrbeli za blago z vami v roku 1-3 delovnih dni nomally.Prosimo, preverite sledenje podatkov na spletni strani: http://www.17track.net.Please upoštevajte, da bo trajalo 2-5 dni pred sledenje podatkov si lahko ogledate na spletu.

3 Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik ali izključuje vikendi ali prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki 4 Stranke iz Rusije, prosimo, potrdite, če je vaše celotno ime, naslov za dostavo, ki je popolna, to pomeni, tri besede ponavadi.Zato, ker je to odvisno od ruske post je pravilo, parcela bo pobral običajno.Hvala.

O naših Storitev:

1 Prosimo, da nas kontaktirate, če vaš imajo kakršne koli težave ali potrebujete kakršno koli pomoč o vašem naročilu,vam Bomo z veseljem storitve, ki jih,hvala.

2 Prosimo ne odpirajte spora pred kakršno koli sporočilo, če ste nezadovoljni z našimi izdelki ali storitve, da ni nobene pomoči za vas in za nas, bomo rešili vaš problem ASAP po zaslužiti vaš reqire, vljudno prosim razumeti, najlepša hvala!

3 Bomo poskušali naše najboljše za vas.Vendar, Nekaj krat smo odgovori vaše sporočilo malo počasi v vikend ali počitnice.Vljudno prosim za razumevanje.Vam bomo odgovorili ASAP po tem, ko smo delovni, prosimo, bodite potrpežljivi,lahko nas kontaktirate po Whatsapp, Wechat, Aliwawa, Skype ali E-pošti, če je zelo nujno,hvala!

O Povratnih informacij:

1 Vaše zadovoljstvo je naša največja udobja, smo vedno pričakovali ki služijo za vas!

2 komentar in predlog je zelo pomembno za naše trgovine.Prosimo, vzemite si minuto, da pustite pozitivne povratne informacije s podrobnimi Prodajo Oceno 5.

3 Če niste zadovoljni z našimi izdelki, Prosimo, da nam daje priložnost, da jih bomo poskušali naše najboljše za vas.Hvala za vaše prijazno razumeti vnaprej

Oznake: 915 mhz antena, 4g telefon, antena ham radio, zunanja yagi antena, yagi antena, lipotech gsm booster, radio antena 4g, 4g antena, 4g antene na prostem, ženski yagi

Podobni izdelki