Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Philips LED H7 Ultinon Bistvene LED Avto Žarnice 6000K Svetle Bele Luči Auto Smerniki Inovativnih Toplote 11972UE X2, Par

€115.96 €40.59
  • Napetost: 12V
  • Garancija: 2 Leti
  • Model: H7
  • Barvna Temperatura: 6000K
  • Znamka Vozila: za Corolla/Explorer/Altima/CRV/Cruze/RAV4/Golf/A4/S350/Prius
  • Fit: Smerniki
  • Blagovna Znamka: philips
  • Številka Dela: 11972UEX2
  • Paket Vključuje: 2 žarnice
  • Modela Avtomobila: Za Toyota/Audi/BMW/Nissan/Ford/Lexus/Chevrolet/Volkswagen in tako naprej
  • Življenjska Doba: Do 5 let
  • Moč: 16W

Novo

- +

Edinstven občutek, uživajte razliko - Eleganten LED osvetlitev, ki je enostaven za fit -LED[~H7] -6000 K in svetla bela luč -Ustreza večjih modelov avtomobilov -Inovativne odvajanje toplote

Philips tehnologija za svetle bele luči

Za to moderno high-end videz, prilagodite vaš avto z Ultinon Bistvene LED žarometi.S 6000 K. temperatura barve, te luči projekta eleganten, belo svetlobo.Odlikuje inovativni toplotni management system, ti LED žarnice zagotavljajo dosledno svetel žarek svetlobe za vaše potovanje.

ThermalCool toplote za upravljanje za vrhunsko zmogljivost

Toplotni management je kritični dejavnik uspešnosti LED luči.Zgrajena z edinstveno enega kosa design, Philips Ultinon Bistvene LED žarometi odvesti toploto učinkovito, zato se vedno opravlja na optimalno raven svetlosti (tudi, ko so dobili zelo vroče – za razliko od slabše kakovosti Led).In prav tako traja dlje, tako da vam ni treba, da jih zamenjate tako pogosto.Edinstven ThermalCool tehnologija je bil preizkušen v realnem življenju avtomobilske pogoje, ne samo v laboratoriju (za razliko od mnogih konkurenčnih izdelkov).Tako lahko imajo zaupanje v svoje navedeno visoko zmogljivost.

Odlično hlajenje materiala za učinkovito odvajanje toplote

Ultinon Bistvene Led so zelo odporna na vročino škoda, ker oni so zgrajena iz odlične materiale.Veliko konkurenčnih proizvodov, lahko začnete, da oddajajo šibkejše žarek svetlobe, ko Led segrel, saj uporabljajo slabše kovine in imajo manj učinkovito odvajanje toplote tehnologije.Ultinon Bistvene LED žarometi vsebuje sklop hladilnega telesa z prilagodljiv bakrene pletenice in aluminijasto gorilnika, ki pomagajo toplote pobegniti hitro, tako da boste dobili dosledno močan žarek svetlobe skozi vaše celotno potovanje.

Kompakten design za hitro in preprosto namestitev

Kompaktna zasnova Ultinon Bistvene LED sijalk namestitev preprosta.Tudi v najmanjših žarometi, boste imeli prostora, da se prilegajo teh žarnic.Zaradi prilagodljive bakrene pletenice ponora toplote, in ukrivljene polje za nadzor, lahko fit vaše nove LED luči v avtomobilih, kjer drugi proizvodi pa bi bili preveč zajetno.

Glej več in se izognili nevarne glare z natančno žarek

Zahvaljujoč natančno optično zasnovo Philips Ultinon Bistvene LED, luči pa bodo predvidene samo, če jo potrebujete na cesti.Ne samo, da boste lahko, da na kraju samem ovir, hitrejše in vožnja z več zaupanja, boste preprečili oslepitev drugi vozniki z nevarnimi glare (zaradi česar bodo vsi na cesti varnejši).Za sharp žarek, pomembno je tudi, da je žarnica je pravilno nameščena v vašem žarometa.Uporaba nastavljiv priključek obroči lahko zagotovite popolno uskladitev za optimalno svetlobo delovanje in izboljšano varnost v cestnem prometu.

Pričakujemo dolgotrajno delovanje, ni predčasno okvaro

Želite svetle bele LED luči, ki za sodoben videz.Vendar pa nekateri ljudje, ki se odločijo za nove LED luči so razočarani, s svojimi izkušnjami.To je običajno zato, ker je trdil, toplote upravljanje uspešnosti ne ujemajo z realnim svetom pogoji.Povedano drugače, bi jih kupili manj kakovostne proizvode, ki ne preveč hitro.Philips Ultinon Bistvene LED izdelkov sta trajna in zanesljiva, ki traja do pet let, v resničnih življenjskih pogojih.

Najvišjo kakovost Philips avtomobilska razsvetljava

Tehnološko naprednih Philips lighting je znana v avtomobilski industriji, in je bilo za več kot 100 let.Na Philips Avtomobilski Razred Kakovosti proizvodov, ki so izdelani in razviti naslednje strog nadzor kakovosti procesov (vključno z veljavnimi ISO norm), ki vodijo dosledno visoki standardi pridelave.Philips žarnice so na splošno združljiva z modeli avtomobilov večjih blagovnih znamk.

PAKET

-Elemente, ki se bodo obdelani in zaščiteni tudi. -Če imate posebne zahteve za pakiranje, prosimo, obrnite na nas.POŠILJKO

-Vse predmete, ki bodo dobavljeni po vsem svetu. -Vse predmete, ki bodo dobavljeni v roku 2~4 delovne dni (brez sobota, nedelja & Holiday) po prejemu plačila, in očiščeno. -Vse predmete, bo odpremljeno na vaš naslova naročila , zato vas prosimo, poskrbite, da nam s pravilno, natančno, podrobno naslov za dostavo. -Carine je obveznosti in odgovornosti državljanov v vaši državi, torej kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in po meri dajatve, ki nastanejo. -Večino postavk, ki bodo dobavljeni z www.dsfu.si Standardna Dostava . -Dostava časa, kot sledite miza bo za referenco.

Način Dostave

Cilj

Čas Poštnine

Poštnina

www.dsfu.si Standard

Avstralija

7~20 dni

Brezplačna dostava

(teža

Združeno Kraljestvo

7~20 dni

Kanada/ZDA

10~20 delovnih dni

Vietnam, Maldivi, Nova Zelandija, Japonska, Južna Koreja, Avstrija, Nemčija, Nizozemska, Francija, Finska, Tajska, Danska, Grčija, Švica, Portugalska, Grčija, Belgija, Irska, Singapur, Norveška

15~30 delovnih dni

Južna Afrika, Bolgarija, Belorusija, Ciper, Hrvaška, Latvija, Monako, Moldavija, Makedonija, Črna Gora, Poljska, Romunija, Srbija, Slovaška, Slovenija, Ukrajina, Indonezija, Brunej, Kambodža, Malezija, Filipini, Vietnam, Maldivi

15~35 delovnih dni

Italija, Brazilija, Rusija, Izrael in druge države

25~45 delovnih dni

EUB

ZDA, Avstralija, Francija, velika britanija, Rusija, Ukrajina in druge države

7~15 dni

Dodatno, Ladijski Promet Pristojbina

EMS

Večina držav,

5~15 dni

Dodatno, Ladijski Promet Pristojbina

www.dsfu.si Premium

Avstralija, Francija, združeno KRALJESTVO, Nemčija, ZDA in drugih državah

3~7 dni

Dodatno, Ladijski promet Pristojbina PLAČILA - Plačilo mora biti opravljeno v roku 20 dni. -Prosim, pustite sporočila za vaše posebne zahteve (e.g Barvo ali Velikost.) v vrstnem redu, opombe, ko oddate naročilo.GARANCIJE in POVRATNIH informacij -Vse predmete, ki bodo pregledani pred odpremo.Jih kupite z zaupanjem! -Če je predmet, ki je disidirala, ko ga prejmete ali niste zadovoljni z njim, lahko nam email, za zamenjave ali povračila, prosimo naročila nas in preverite, ali je povratni naslov, preden boste vrnili. -Ne sprejmemo, da se vrnete na elektronske komponente. -Polno nadomestilo, medtem ko prejema prvotni element.Opomba: Vrnitve, ladijski promet pristojbina se plača kupec. -Smo ohraniti odlično storitev, standarde in si prizadevati za 100% zadovoljstvo! 5 zvezdic Pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni,tako da, če imate kakršne koli težave, prosim vas prosimo, da nas kontaktirate, preden ste nam Nevtralne ali Negativne povratne informacije, ali odprite primeru , tako da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.STIK z NAMI -si prizadevamo, da vam zagotovimo najboljšo storitev, in bomo odgovor na vaše vprašanje v roku 24 ur. -Naš največji cilj je, da izpolnjujejo najvišje zahteve kupcev.

Oznake: 2006 toyota alphard, angel blazino, klub golf, naloga luči, corolla, pan bmw, avto za led, chevrolet cruze, chevrolet križ, h4

Podobni izdelki