Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Nebo Modro, Mehki Ročaj Prijemala Stanovanj Lupini Kompleti za Popravilo za NS Stikalo Pro Krmilnik

€11.60
  • Opomba: Upravljavec NI Vključena
  • Nintendo Model: NINTENDO STIKALO
  • Številka Modela: Za NS Stikalo Pro
  • Združljiv Znamko/Model: Nintendo
  • Blagovna Znamka: eXtremeRate

Novo

- +

Utrujeni od vaš dolgočasno standardna barva?To je pot!Super prilagajanje možnost za domače mojstre s stikalno Pro krmilnik.Preberete Pred Nakupom: Prosim, ne napačno mislijo, da so kontrolorji.Pravzaprav so ročaj prijemala za NS Pro krmilnik.Krmilnik, gumbi in drugi deli niso vključeni.Zahteva stranke, da izvedejo poleg upravljavca, da nadomestite prvotno grip ročaj; Zahteva stranke priročen z upravljavec naprave; Dobili namestitev video vodnik na Youtube za iskanje "D2aC3vtk0Fk".Namestitev Nasveti: Namestitev težavnost: Osnovne Čas, porabljen za: 0.5 uro ali manj Potrpljenja je potrebno: Osnovne Funkcije Izdelka: Popolnoma nadgradnjo vaše Stikalo Pro izključno in stilsko ravni.Izdelan iz obstojnega non-toksične ABS plastike.Tekstura ni gumirani konča.Namesto tega, je semi-slick, mat mehke plastike.Bolj udobno in se počuti bolje v rokah kot na zalogi grip ročaj.Paket Vključuje: 2* Ročaj prijemala 1* 1,5 MM Philips izvijač 4* Vijaki Opomba: upravljavec), in drugi deli niso vključeni!

Plačilo 1)sprejemamo Alipay.Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo proces DEPOZITNI.

2)Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3)Če se ne morete preverite takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila.

Opomba: Če ste se odločili za nakup te postavke,prosimo, plačilo takoj, kot si lahko,da bomo lahko z ladje, da boste hitreje.

Pošiljko

EMS:Reach večini držav, ki so v 6 do 8 dni.

DHL:Reach večini držav, v 4 do 5 dneh.

FEDEX:Reach večini držav, ki so v 2 do 6 dni.

Kitajska Post:Reach večini držav, v 15 do 30 dni.

Garancija

12 mesecev izdelava je omejena garancija za proizvode z napako.

Če želite poslati nazaj neustreznih izdelkov,se najprej obrnite na nas in nam pošljite slike ali video,razpravljali bomo metoda za reševanje tega problema z vami.

Prosim, pošljite proizvode z napako v garancijskem prriod.

Poskrbeli bomo, izdelki so popolnoma zaščitena na dostavo ko embalaže,in potrudili se bomo, da bi preprečili poškodbe v transportu.

Vračilo Vrnitev

1) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Ni IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in vaš pad#.

3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO WINNIGN ZNESEK PONUDBE,po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti,PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.dsfu.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Oznake: stikalo pro krmilnik nazobčenje, fix nintendo stikalo krmilnika, nitendo stikalo ohišje, eXtremeRate, nintendo stikalo controlers, nintendo lite stikalo lupini, extremerate ps4, nadzor pro oprijem, stikalo, extremerate stikalo, multivan stikalo ohišje

Podobni izdelki