Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Zdravo, Varno Mačke Interakcijo Zobna Ščetka Žvečiti Igrača Mucka, Kuža Prigrizek Igrače Mucek Zob Čiščenje, Nego Catnip Hišne Potrebščine

€8.69 €5.91
  • Material: Silikonski
  • Blagovna Znamka: Mix&oprema
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Igrače Tip: Catnip Igrače

Novo

- +

Mačke Interakcijo zobna ščetka Igrače, Žvečiti Muca Kitty Mačke Igrače Zob Čiščenje, Nego Catnip Igrača LB88 Opis: Specifikacija:

Barva: Zelena, modra

Material: Nontoxic gume

Teža: 120 g

Dimenzije: 17 x 4.5 cm

Opomba:

Naj vaš urha klicati žvečiti zobne ščetke za 3-5 minut (ne sme presegati 5 minut) pod vašim nadzorom.Ta zobna ščetka pripisuje čopičem, tako da boste lahko lažje čiščenje palico.

Predlagamo vam, da se čiščenje pred in po vsaki uporabi.

Značilnosti:

1. Ribe obliko oblika, 360-stopinjski vsestransko čiščenje: Posebne ribe obliko design ponuja možnost za polno čisto vaš urha klicati je zob.

2. Izboljšati odnos s baby cat: Ta zobna ščetka žvečiti igrača lahko pomaga vaš urha klicati v enjoyably čiste zobe insteading od silijo, ni vam ni treba skrbeti vaš urha klicati je dih, in si lahko brezplačno pustite vaš urha klicati bliže

3. Bi vaša mačka uživajte ščetkanje zob : Ta gume mačka catnip žvečiti igrača ni le čopič orodje, pa tudi se lahko uporablja kot žvečiti igrača, prav tako prežet z mačje najljubši catnip in bell, vse ti bo vaša mačka bolj zanima ta mačka zobno ščetko in jim pomagajo, da enjoyably konča zob čiščenje, medtem ko se igrajo, in vam ni treba fizično krtačo zobe, saj so se, sprostiti sami.

4. Varne in trajne hišne material: Ta mačka igrača je izdelan iz gume, ki je nestrupeno in okolju prijazno, mehko teksturo materiala, ki je varna za vaš urha klicati je dlesni.Mehka guma je tudi odporna na grize, vam ni treba skrbeti, da bo zlahka chewed gor in uničena.

5. Globoko čisti zobje: posebna zasnova togimi ščetinami in granul čistilec na zobno ščetko držijo telo lahko boljše, da grind stran mačje plaketo in svoboden tarter, tam je luknja v zobno ščetko, ki jo lahko vstavite zobno pasto v to, da pomoč vaš urha klicati, da očistite zobe globoko.

6. Lahko bi dodali mačje najljubše prigrizke in enostaven za čiščenje: Če je vaš dojenček mačk ne marajo, da uporabite ta mačka catnip zobna ščetka žvečiti igrača, lahko dajo svoje najljubše prigrizke v to, kar bo, kot so igrače še več

Paket je vključeno:

1 x Cat Catnip zobna ščetka Žvečiti Igrača

Paket Vključuje:

1 x Cat Catnip zobna ščetka Žvečiti Igrača

Oznake: catnip, zdrava domača mačka, mačka za igrače, les mačka zdravje, mačja igrača, mucek, igrače, žvečiti petsmart, igrača za mačke kovin, ženski kuža igrače, pozdravljeni kitti, pes zobna ščetka

Podobni izdelki