Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

2 L Akvarij CO2 Generator Sistem Kit iz Nerjavečega Jekla CO2 Generator Sistem z Magnetnim Mehurček Difuzor Ogljikovega Dioksida Reaktor

€94.49 €67.08
  • Je Pametno Napravo: No
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Samo dodati, citronska kislina, soda bikarbona, vodo v steklenico, ki lahko proizvaja ogljikovega dioksida.Obrat stopnja presnove lahko poveča hitro, ustvariti najboljše pridelovalnimi pogoji za ribe.To je najboljša izbira za izdelavo CO2 opreme doma.

Značilnosti:

Strokovno CO2 generator sistem z nerjavečega jekla steklenico, bolje kot preprosto plastično steklenico, generatorji.To je bolj zanesljivo, stabilno, trajno in učinkovito.

Mehurček boja z protipovratni ventil: Pretokom plina CO2 označbe, naprave in prepreči pretok vode nazaj v regulator.Magnetni ventil: Za nadzor in izklop CO2 generator sistema z uporabo časovnika(niso vključene).

Prihajajo z mehurček difuzor, izboljšati mehurčki in bi bilo enostavno, da se raztopi v vodi in se absorbirajo rastline.Zagotavlja, da vaš akvarij z CO2 hitro in enostavno.

Velike količine CO2, ki lahko povzroči mrtve ribe.Priporočljivo je, da zmanjšanje CO2 za glasnost na začetku, 1 ali 2 mehurčki na sekundo.En čas je reakcija lahko traja 3 do 4 tednih uporabe.

Kakršne koli težave, se obrnite na našo trgovino brez obotavljanja.Čast, da vam služijo!

Specifikacija:

Ime: CO2 generator sistem z magnetnim mehurček difuzor

Glavni material: Nerjaveče jeklo

Glavni color: Silver

Napetost: AC 100V-240V vhod; DC 12V izhod

Velikost:

Višina: 53 cm; premer: 10 cm

material razmerje: Citronska kislina 200 g+pecilni soda 200+voda 300g

Opomba:

Prekomerno ali dvojno-poleg materialov in vodo, je prepovedano.

Invertni steklenico in razstavljanje sta prepovedana.

Package Informacije:

Paket velikost: 15*15*60 cm

Package teža: 2700g

Gift Box Embalaže

Seznam Vsebine:

1* steklenica iz Nerjavečega jekla z magnetnim

1* Mehurček difuzor

1* 1,5 m cevi

2* Sesalno pokal

1* Priročnik

1.Originalni izdelek slike so na voljo za stare stranke.

2.Debelo/dropshipping tako podprta, prosimo da nas kontaktirate, če potrebujete več razsutem stanju ceno ali hitrejši dostava.

3.Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post,HK post EMS,DHL, Fedex,in tako naprej,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil.mi smo nezmožen za nadzor dostavo časa,ker se obdelujejo s strani Tretjih oseb, storitev.

4.Storitev tranzitni čas je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo,zlasti med prazniki .

1. Če se kaj naredi, nezadovoljni in jezni, prosimo, obrnite neposredno na nas, preden zapustijo Povratnih informacij.Potrudili se bomo rešiti problem, dokler ga ne izpolnjuje.

2. Če ste zadovoljiti s točko, prosimo, dodajte naši trgovini najljubši seznam in pustite pozitivne povratne informacije (5stars) za spodbujanje nas! ?

3. Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije ali odprete kateri koli spor, brez komunikacije z našo servisno ekipo, prepričani smo, da lahko rešijo problem za vas popolnoma na prijazen način !

Oznake: air spring kit, co2, reaktor, stekla reaktor, sobo akvarij dodatki, ati akvarij termometer, akvarij co2, co2 električni krmilnik, akvarij, dodatno opremo za akvarij

Podobni izdelki