Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Uxcell R4-2RS Kroglični Ležaj 1/4"x5/8"x0.196" Dvojno Zaprti ABEC-3 Ležaji 5pcs

€7.01 €6.31
  • Material: Drugo
  • Številka Modela: Kroglični Ležaj

Novo

- +

OPOMBA:

Prosimo, obrnite se na fotografijo in izberite pravo vrsto ležajev pred potrditvijo naročila, (Zaprti ali Ščit na OBEH ali enega strani ležaja).Zapona na nosijo samo za razlikovanje med Zaprti in Ščit tip ležaja.To ne bi vplivalo na uporabo naših izdelkov.

Opis: Eno vrstico, pre-maže, običajna natančnost.Globoko Groove Kroglični Ležaji so eden od najbolj uporabljanih kotalni ležaji.Uporabljajo se za sprejem radialnih in aksialnih obremenitev v obe smeri.Z majhno trenje in visoko-omejitev hitrosti, Kroglični Ležaji so stroškovno učinkovite in zahtevajo zelo malo vzdrževanja.Krom Jekla (GCr15), ki so s toplotno obdelavo, zagotavlja visoko in enotno trdota, dobra odpornost proti obrabi in visoko stik utrujenost uspešnosti.Primerna je za vse vrste industrijske opreme, mikro motor, mala rotacijski motor, pisarniške opreme in tako naprej.

Izbor Vodnik:

Shields (Oznaka Pripona, Ž/ZZ) - Visoke hitrosti.Ščiti pred umazanijo in umazanijo.

Zaprti (Oznaka Končnico RS/2RS) - Izdelan iz jeklene pločevine okrepljeno NBR (olje - liquid-odporna).Spodnja meja hitrosti kot Ščit Ležaji.

Specifikacija:

Notranji Dirko/Zunanji Dirka Material: Krom Jekla (GCr15)

Kletka Material: Kovanje Jekla

Natančnost Razred: P6 (ABEC-3)

Raven Hrupa: Z1

Oznake: ina radialni ležaj, orlandoo, campagnolo record, moški skupno ležaj, ROBOTDIGG, ležaj mf84zz, 6 8 mm ležaj, medved, koyo potisne ležaje, , kovinski nosijo škripec

Podobni izdelki