Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Za Huawei Honor 10 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine z prstni odtis + Brezplačna Orodja

€24.79 €23.55
  • Material: IPS
  • Postavka Stanje: Nova
  • Zaslon: > 3"
  • Vrsta: LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
  • Velikost: 5.84 Inch
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Združljiv Blagovne Znamke: Huawei
  • LCD Kit: Da,
  • Zaslon Na Dotik Tip: Kapacitivni Zaslon
  • Ločljivost: 2280*1080
  • Številka Modela: Za Čast 10
  • Ločljivost Zaslona: 2160*1080
  • Certificiranje: NOBEN

Novo

- +

. Nadzor kakovosti: Vsak delov preizkušen s posebnimi instrumenti ali glavnih odborov, pred dobavo, da se zagotovi delo.

. Pakiranje: Vse Tablet/ Telefon Rezervnih Delov, Pakiran v anti-statični vrečke, nato pa dal v mehurček vrečko ali majhno polje, da bi zagotovili varnost v prometu.

. V zalog, da se zagotovi promp dostave.

. Vsi izdelki v dobrem stanju

. Bomo delili in posodobitev z vami najnovejše informacije za tablični/mobilni telefon rezervnih delov

paket vključuje:

1 x zaslon na dotik, računalnike +lcd zaslon

Kakovost in Garancija:

Prvič, imamo vse priljubljene telefona matične plošče, in vse, povezane z opremo za preskušanje na test in se prepričajte, da so dobre kakovosti, ker smo vedeli, če vam je slabo, da bo naš problem.

Nudimo garancija za vse dele, prodamo.Tako dolgo, kot da ni poškodovana ali zlomljena za vas, vam bomo ponudili brezplačno izmenjavo.

Pakiranje:

Smo ponavadi paket naših izdelkov z anti-statični torbe, mehurček vrečke, dobre kakovosti in kartone.In obljubljamo, tukaj, če vi zaslužiti to slabo, ker slabo paket, ga bo 100% naše odgovornosti, in bomo poskrbeli za to.In kot se je izkazalo za naše reponsibility, boste dobili 100% denar nazaj, ali brezplačno zamenjavo.

Dostava:

Smo poskušali naše najboljše, da ladjo iz istega dne za plačilo počistili pred 2.00 PM (Peking Čas); v nasprotnem primeru bomo ladja na naslednjih delovnih dni.Naročila na vikend ali praznik, bodo odposlana v ponedeljek ali naslednji delovni dan.

Imamo možnost, da se jim poslana preko DHL, UPS, FEDEX, EMS, HK Letalom ,Kitajska Letalom po vaši izbiri.Ali vam lahko ponudimo najbolj ekonomičen in varen način dostave.Naš cilj je, da bi dobili vaše naročilo pridete na najboljši način, ki vam je všeč.

* DHL,UPS in Fedex običajno traja 2-5 dni, da pridete.

* EMS običajno pridete v 4-6 dni.

* HK/China post letalom običajno dosežejo po vsem svetu, v 10-20 dni.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: čast 10 prstnih dotik, čast 10 zaslon z prstnih odtisov, paperang tiskalnik, prikaz gionee, zaslon na dotik xiaomi redmi 6 pro, huawei honor 10 lcd, zaslon za xiaomi mi 8 se, redmi s2 nepremočljiva, mi 10 lite zaslon, zaslon mi mix 3

Podobni izdelki