Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Moške Nizko rast Jockstrap Časopis spodnjice brez Hlačnic, spodnje Perilo Elastična String Bikini Hlačnic

€5.87
  • Material: Spandex
  • Številka Modela: BL735
  • Blagovna Znamka: OROCOJUCO
  • Vzorec Tipa: Tiskanje
  • Hlačke & Boxers: Hlačnic
  • Spolnost: No
  • Nespodobno Sliko: No
  • Spol: MOŠKI

Novo

- +

Moške Nizko rast Jockstrap Časopis spodnjice brez Hlačnic, spodnje Perilo Elastična String Bikini Hlačnic

Izboklina Vrečka Design, Cool & Seksi

M (27.5~32.3 palčni ) / (70~82 cm)

L (29.5~34.6 palčni) / (75~88 cm)

XL (31,5 leta~37 cola) / (80~94 cm)

Prosimo, izberite vašo pravico velikost

Plačilo:

Sprejemamo Alipay tukaj.QIWI Denarnice, Bančno Nakazilo, Western union, Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Pošiljke:

1.Mi bomo poslali postavke v 4 dni, ko bo vaše plačilo, je končan.Najbolj spremnica poslana v roku 12 ur po tem, ko plačila ni popolna.Obljubljamo vse elemente, ki so dobavljeni s številko za sledenje.Strank zasebnosti,vsi elementi so pakirani v nepregledni mehurček vrečko,smo razglasili item name"oblačila".Če imate druge zahteve,prosim, pustite nam sporočilo v redu.

2.Z nizko vrednost, da smo običajno ladja s pomočjo Kitajske Pošti ali E-Pošta.Parcele bodo Izvozi neposredno iz Kitajske tukaj.

3.Z visoko vrednostjo naročilo $150, smo lahko glede na uporabo EMS, DHL, Aramex , FedEx ali drugih hitra dostava express namesto Kitajska Pošti ali vam lahko nam povejte, katere express želite ladje, kontaktirali vas bomo razpravljali končno express podjetje!

4.Ponavadi, smo ladjo preko Kitajske Pošta in E-pošta za brezplačno dostavo, čas Poštnine bo 15-40 dni, Smo poskušali naše najboljše, da Skrajša čas, ki smo jih izbrali naši lokalni Tovorni podjetje, shranjenih veliko čas prenosa.

5.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Vrne/Vračilo Kupnine

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 10 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš eBay ID.

3.Povratni prevoz se plača Kupec.

Garancija:

1.12 mesecev Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam eBay ID.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike na ponudbe in zmago na tej dražbi!

Povratne informacije:

1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Prosimo, potrdite naročilo, ko ste prejeli naročil, najlepša Hvala!

2.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!Zelo dobrodošel za vaše razumevanje podporo!

Oznake: til časopis tiskanja, sr2ez, gay jockstrap, modni časopis tiskanja, časopis print legging, prevelik časopis tiskanja, sumoran, tumi, moške tangice, jockstrap moški

Podobni izdelki