Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

AC 220V 12v 24v Digitalni Bluetooth Stereo Ojačevalnik Odbor Subwoofer Dvojni Mikrofon Karaoke Ojačevalniki Za 8-12 Palčni Zvočnik

€25.69 €15.15
  • Blagovna Znamka: ZHANZHI
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Največja Moč Na Kanal: 101-130W
  • Certificiranje: NOBEN

Novo

- +

Obvestilo:Zaradi nacionalnih dostave uredbe,baterije, daljinski ne bodo vključeni za nekatere državi,prosimo, pripravite se,hvala.

Nasveti:Ta svet je nadgradili v 16/1/2021. Odbor bi po 16/1/2021 bo poslal nadgradijo še(Novo)različico.(Upgarded vesion je tista, ki v slikah zgoraj)

Značilnosti: 1. Podpora branje MP3 pesmi v TF kartico in U disk; 2. Podpora samostojno prilagoditev visoki, bas in master volume; 3, Delovna Napetost : AC 220V ali DC 12~24V 4, Z AUX vhoda, je lahko priključen na računalnik, mobilni telefon ali na CD 5, Digitalni ojačevalnik, maksimalna moč 400W, lahko pogon 4Ohm 100 magnetni zvočniki; 6, Dvojni mikrofon vhod, nastavljiv odmeva; vgrajen Bluetooth Sprejemnik in FM radio .Več o: (1)Kako Povezavo Bluetooth : Pritisnite tipko "MODE" tipko, da preklopite na napravo Bluetooth stanju, odprti mobilni telefon Bluetooth, poiščite naprave Bluetooth z mobilnim telefonom, iskanje izdelka in kliknite Bluetooth ime izdelka povezati.Ko je povezava je končana, lahko prejmete glasbo na mobilni telefon.Obvestilo: Nekateri mobilni telefoni vas pozove, da vnesete PIX kodo.Lahko vnesete na "0000" v tem času (če telefon podpira enostavno seznanjanje funkcije, vam ni treba vnesti PIN), (2)Radio funkcija navodila: 1. Odložite radio antena; 2. Pritisnite gumb MODE, da preklopite na radio članici; 3. Pritisnite gumb za predvajanje, da iskanje po celotnem kanalov in samodejno shranjevanje postaj; 4, pritisnite tipko za prejšnjo ali naslednjo skladbo za preklop na naslednji ali naslednjo postajo Opomba: Radio učinek, ki ni idealen, predvsem za radio, prosimo, nakup strokovne radio. (3)Napajalna Napeljava Navodila (Prosimo, upoštevajte navodila, da se prepreči nepotrebno škodo): 1. Panel DC12V/24V vmesnik se lahko priključi na DC 12V ali DC 24V, in trenutna poraba je več kot 3A (na voljo na baterije ali adapter); 2, plošča AC 100-240V vmesnik se lahko priključi na AC100V-240V AC moč z 8 besedo napajalni kabel (in ne dotikajte se vezja po vklopu, tako kot za preprečitev električnega udara).Opomba: Zgoraj moči-na metode, ki se lahko priključi na kakršen koli način, in jih ni mogoče uporabljati hkrati. (4)za Ožičenje navodila: 1. Priključite subwoofer: priklop zvočnikov z okoli 100 magneti ali zvočnika s približno 100W: 2, Povezan z visoko: se lahko priključi na 30W visoko tonski zvočnik (lahko Je tudi končala) (Dodamo kondenzator, ko je visoko povezan) 3. Primerna za 8-12 palčni zvočniki.Obvestilo: Prosimo, da izklopite majhne master volume pred moč-na test.Potem povečanje obsega počasi po vklopu.Če je zvok, ki je s prekinitvami ali zvok je raspy in izkrivljeno v procesu povečanje glasnosti zvočnika in ojačevalec se ne ujema.Prosimo, uporabite majhno zvok ali spremenite paket.Govorec uporablja. (5)Paket vključuje: 1pc AC 220V 12v 24v Digitalni Bluetooth Stereo Ojačevalnik Odbor 1pc Daljinski upravljalnik 2pc Avdio Kabel 1pc DC Napajalni kabel Obvestilo:Zaradi nacionalnih dostave uredbe,baterije, daljinski ne bodo vključeni za nekatere državi,prosimo, pripravite se,hvala.

Oznake: v tube ojačevalec, tube preamp, hi-fi fet ojačevalec, mic učitelj, bluetooth receiv, modul ojačevalnik odbor, bluetooth zvočnik, zvočnik, aiyima uho, skupina mikrofon

Podobni izdelki