Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Kupola Bullet CCTV Kamere s Kovinsko Ohišje v zaprtih Prostorih in na Prostem Uporabo Inteligentnih Gibanja Sistem IP66 Nepremočljiva Pal Sistem

€17.41 €12.18
  • Horizontalna Resolucija: 480TVL
  • Objektiv (mm): 3.6 mm
  • Povezovanje: Zaprt Sistem/Žični CCTV
  • Shranjevanje: NOBEN
  • Senzor velikosti: 1/1.8"
  • Zorni Kot : 120°
  • Senzor: CMOS
  • Podprti Operacijski Sistemi: No
  • Podprte Mobilne Sisteme: NOBEN
  • POUDAREK: 3.6 mm
  • Audio Izhod: 1CH RCA
  • Namestitev: Strani
  • Tehnologija: Infrardeči
  • Blagovna Znamka: OWSOO
  • Tip Vtiča: NOBEN
  • Opozorilo Dejanje: NOBEN
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Goriščna Razdalja: 3.6 mm
  • Stiskanje Video Format: H. 265

Novo

- +

Kupola Bullet CCTV Kamere s Kovinsko Ohišje v zaprtih Prostorih in na Prostem Uporabo Inteligentnih Gibanja Sistem IP66 Nepremočljiva Pal Sistem

Opis: Ta fotoaparat z 24pcs LED luči lahko vam zagotavlja varno okolje, tudi v skupno temo, noč za zaščito vaše družine in vašo hišo.

Značilnosti: 【AHD Fotoaparat】 To 3000TVL 2.0 MP 1080P AHD za 3,6 mm Objektiv CMOS CCTV DVR Kamera, ki lahko deluje le s AHD DVR.Sistem Signal: PAL. 【Visoko Kakovost Slike】 Super nizko 0.1 lux Lux minimalna osvetlitev. 1080P AHD visoko ločljivostjo zagotavlja jasne in točne video posnetkov, tako podnevi in ponoči. 【Dolgo v Noč Vizijo】 24 ir Led fotoaparat z 20 metrov night vision.Primeren dan in noč uporabo s 24 ir Led diod. 【IP66 Nepremočljiva z IR-CUT】 IR-CUT filter zagotavlja prave barve sliko podnevi IR Led zagotavljajo visoko kakovost B/W sliko.IP66 pomeni, da za ta digitalni fotoaparat je primeren za zunanjo lokacijah. 【Praktično Uporabo】 Odličen material za kovinsko lupino zagotoviti nepremočljiva in vandalizmu, kar vam zagotavlja udobno in varno življenje.Kot nalašč za vaš dom, pisarno, trgovino, podjetje, restavracija. 【Preprosto Vijak Namestitev】, ki Jih po navodilih navodila, ki bi jih lahko namestite ta fotoaparat za kos pogače, ni treba najeti nekoga za pomoč pri namestitvi, le to storite sami.

Specifikacija: Signal System:AHD@1080P Minimalna osvetljenost:0.001 Lux @ (F1.2,AGC NA),0 Lux Objektiv:3.6 mm @F1.8 Dan in noč način pretvorbe: Podpora IR-CUT LED Luči:24pcs IR Luči Največ slike: 1920*1080 Obratovalna temperatura: -10°~ 50° delovna Napetost: 12V Ir razdalja:20m poraba:do 3w MAX Barva:Črna Zaščita razred:IP66

Package Informacije: Paket velikost: 19.5*8* 6.5 cm / 7.8 *3.1* 2.5 v(L * W * H) teža embalaže: 258 g /9.1 oz

Package Seznam: 1* Dome Kamera 1* Uporabniški Priročnik 1* Vrečko Vijakov

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.dsfu.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.dsfu.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: dc12v senzor gibanja, interkom owsoo, dji fotoaparat ohišje, wyze fotoaparat na prostem stanovanj, 6 cctv kamer, 8 kanalni sistem cctv, fotoaparat zajema zasebnosti, lomega fotoaparat ohišje, fotoaparat rca, kamera video

Podobni izdelki