Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

HAOYUAN.Str.W Nova Audio Jack Pomnilniško Kartico Pladenj Imetnik Režo Flex Kabel Odbor Za HTC ONE Max T6 8088 8060 809D 803

€14.08 €12.25
  • Design: BAR
  • Združljiv Blagovne Znamke: HTC
  • Blagovna Znamka: HAOYUAN.Str.W
  • Številka Modela: Za eno max T6 8088 8060 809D 803

Novo

- +

Opis Izdelka:

1. Združljiv Fo r HTC one max T6 8088 8060 809D 803

2.100% Odlično Prilegajo,Preverjeno "OK" pred pošiljanjem

Package Vključeni: 1pc X Audio Jack Reža za Pomnilniško Kartico Flex Kabel Slike:

O Pošiljki:

1: Vaše naročilo bo dobavljeno v roku 2-3 delovnih dni po vaše plačilo potrjen .

2: prepričajte se, da pustite pravilen naslov za dostavo in na voljo telefonsko Številko za vaše naročilo , to je zelo pomembno za parcelo Nemoteno Dostavo.

3:mi ladje element za Register Parceli.Če potrebujete drug način dostave,pls, vas prosimo, da nas kontaktirate

4: čas, ki Je potreben, da prejmemo vaše naročilo je odvisna od 2 dejavnikov: načina dostave, izberete in naročite izpolnitev obdobju.Prosimo, upoštevajte, da se bomo potrudili, da poskrbite, da boste prejeli vaše naročilo pravočasno.Spodaj so ocenjeni časovnih obdobjih.

O Garancijo:

1.Izdelkov vir so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo pomoč Strankam .V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta. 2.Če blago prejeli ste vsaj ne kot je opisano.Prosimo, da nas obvestite in nam pošljete nazaj v roku 3 dni za vračilo.Povrnili vam bomo v roku enega tedna od prejema vrnitev blaga 3. Nudimo 3 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje (Z našim garancijskim Znamka,original embalaži).Močno svetujemo našim strankam, da test proizvodov, prvič pred montažo.Vrnitev je veljavna le, in vračilo obdelujejo potem, KO smo prejeli vaše element.Prosimo, upoštevajte, da se v naslednjim primerih so nepovratne: 1).Že nameščena in se ne uporablja 2).Predmeti brez našega znamka ali originalno pakiranje 3).Predmeti se ne naše Opomba:Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj, in bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje.DRUGE POLITIKE: Vse pošiljke, ki se pošilja, in iz države ali regije, ki mora jasno carinski prvi.Naročnik je odgovoren za vse carine in uvozne dajatve,vključno z (vendar ne limitied z )vedeti, uvoz in zakoni, ki se ukvarjajo z davki,carine,in element, epileptični napadi.Stranka dajatev in davkov, ki se razlikujejo v vsaki državi,Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali uvozne dajatve.

O Povratnih Informacij:

1: Pozitivne povratne informacije so za nas pomembno , če prosilec izpolnjuje o out izdelek, vas prosimo, da nas 5 star povratne informacije .

2: če imate kakršne koli težave z o izdelku ali parcela , prosimo ne odpirajte spora ali šolanja Slabe povratne informacije , se najprej obrnite na nas ,Bomo poskušali naši moči, da vam pomaga

Pišite nam:

1: kontaktirate nas lahko preko Trgovine manager, ko smo na spletu .

2: se lahko obrnete na nas preko Sporočilo, ko smo brez povezave .

3: Če imate vprašanje ali potrebujete vedeti več,pustite nam sporočilo na vašo stran , vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času ko smo videli, vaše sporočilo.

Hvala za vaš čas in upam, da boste lahko imeli lepo nakupovanje v naši trgovini .

Oznake: svinčnik primeru sile, revolver objektiv otrok, omet otrok kit, samsung a530 primeru, duha, ki plujejo pod medved, sestre cast 2017, zajec 14 naravnih, hp l25500 dekoder, fonda 20u mobilnih telefonih

Podobni izdelki