Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Digitalno digitalno Kuhanje Termometer Dvojna Uporaba Silikona Strgalo Lopatico Kuhanje Hrane za peko na žaru Mesa Termometer Peko Orodje

€9.23 €8.77
  • Material: Plastični
  • Vrsta: Gospodinjski Termometri
  • Termometer Tip: Digitalno
  • Termometer Uporaba: Kuhinja Termometri
  • Številka Modela: Digitalni Termometer Kuhanje
  • Je Pametno Napravo: No
  • Vrsta Izdelka: Termometri
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Opis:

Material:Silikon

Velikost:3 X 32 cm

Barva:Kot na sliki kažejo,

Količina:1 x Digitalni Termometer Kuhanje

Temperaturno območje:-50 ℃ ~ 300 ℃ / -58 ℉ ~ 572 ℉

Natančnost:± 1 ℃ / 1.8 ℉

Temperatura dolžina cevi:Φ3.8X235mm

Napajanje:LR44 baterije x1, baterijo lahko zamenja izdelek ne vsebuje baterije.Samodejni izklop funkcije po 20 minutah ne delovanja.

Značilnosti:

1. Okolju prijazno ABS materiala, hrane iz nerjavečega jekla, varen, nestrupen in brez okusa.

2. To lahko zagotovi zelo natančen nadzor temperature, medtem ko mešanjem čokolado, smetano, omako, itd.Poleg tega je prednost premične sonda, ki se lahko uporablja za branje toplote iz mesa, žar, perutnine, zrezek, itd.

3. Enostaven za branje digitalni zaslon.Hranite pozorno na vaš temperature, medtem ko mešanjem zahvaljujoč Digitalni Zaslon na priročnem mestu v ročaj, daje jasno branje-outs temperature, medtem ko ste dejansko mešanjem sestavine.Tudi zunanja oblika neprisiljen-stikalo gumb za preklop med °C in °F.

4. Top-rated kuhanje lopatico z vgrajenim izmenljive termometer obeh strani-stroj in ponujajo odlično ravni higiene in odpornost na rjavenje in korozijo zaradi njih so izdelane iz premium razreda iz nerjavečega jekla in najlon/silikona.

5. To ni le strgalo, ampak tudi digitalni hrane termometer.In nadzirate lahko vaš hrane je temperatura, pri kuhanju.Primerna za peko in hrane, domače kuhinje in jedi, itd.

Paketu: 1 x Digitalni Termometer Kuhanje

Opomba:

Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v območju ±1 cm, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.

Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Oznake: mleko sonda, diy tofu, TP300, lopatico, termometer, silicij lopatico, ts bbq termometer, za kuhinjski termometer, g. bbq termometer, dobro bbq termometer, digitalni hrane sonda

Podobni izdelki