Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Vetrnica Mačka Igrače Mucek Obračanje Masaža Praskanje Lase Krtačo Catnip Žogo Majhne Zvonovi Interaktivni Pametne Hišne Usposabljanje Gramofon

€8.40 €5.88
  • Features3: Priseska
  • Features1: Vrtljiv Vetrnica Design
  • Je Pametno Napravo: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Features4: Premium Materialov
  • Igrače Tip: Kroglice
  • Vrsta: mačke
  • Features2: Mehko Nič Lase Krtačo
  • Material: Plastični

Novo

- +

Vetrnica Gramofon Mačke Igrače Puzzle Obračanje Interaktivna Igra Igrače Masaža Praskanje Las Naprave Mačka Krtačo Catnip Mačka Dobave

Značilnosti: 【Vrtljiv Vetrnica Design】Ko je ta mlin mačka igrača je nežno dotaknil, se bo vrtenje prosto, privabljanje vaša mačka, da igrajo in ugriz.Mačka igra mlin igrača lahko zmanjša anksioznost in povečanje IQ. 【Mehko Nič Lase Krtačo】 mucek je igrača izdelana z a lase in obraz drgnjenje krtačo v sredini.To je samostojno orodje za navezovanje stikov in bo udobje vaš urha klicati, medtem ko igranje. 【Priseska】lahko držijo sesalno skodelico na vsako ravno, gladko površino kot so ploščice, steklo, okna, kadi, prevlečeni lesa ali plastike za gledanje vaša mačka igra z njo. 【2 Preglednega Polja】Obstajata 2 preglednega polja na okroglo rezila vetrnica.Vi lahko postavite led kroglice, catnips, majhne zvonove ali celo mačke, da bi pritegnili mačke (Vključeni). 【Vrhunskih Materialov】mačka igrače za notranje mačke je izdelana iz okolju prijaznih in mehkega silikona, ki je niso strupene in varno.Kot nalašč za grizenje, žvečenje in igranje.

Specifikacija: Barva:Modra/roza/rumena/zelena Material:TPR Velikost o:158*74*69 mm

Paketu: 1*Vetrnica igrača 2*Catnip žogo 1*Žareče žogo

Opomba 1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, izdelek, barve, se lahko nekoliko razlikuje od slike. 2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.Uporabljamo najboljše izdelke in storitve, ki vam olajšajo.Če imate kakršna koli vprašanja o naši trgovini, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo rešiti v najkrajšem možnem času

Opomnik: podpiramo enega kosa dostava in trgovini na debelo.Ni na računu, v paketu, in to bo poslana neposredno v vaš stranke, prosimo, bodite prepričani.

Dragi prijatelj,

Dobrodošli na moji trgovini, Če vam je všeč ta element,prosimo, da ga dodate na svoj "Seznam Želja" , Če vam je všeč naša trgovina,prosimo, da ga dodate na svoj "Store Seznam ".

1.Če potrebujete izdelek, ki je nujno, vljudno prosimo, izberite ePacket, Kitajska Post Air Mail, www.dsfu.si Standard Premium dostava ali drugih express, kot so DHL,EMS,UPS ipd.

2.Če se strinjate z našimi čas poštnine, prosimo ne odpirajte spora preprosto, vaše razumevanje je zelo dobrodošel.

3.Smo\ " d radi, da vam pomaga rešiti težave,se obrnite na nas, preden pustite nas negativne povratne informacije .

4,Vašo odobritev je naše gibanje.Najlepša hvala za vašo podporo.

Najboljše želje.

Nudimo dropshipping in trgovini na debelo

Za dropshipping naročila ,lahko postavite tudi naročila za CSV/ excel datoteko, ko vaša naročila nad 100 naročila ali skupno Amoun nad 500 USD.

Obljubljamo, ni oglasov ,cenik ,račun ,ali naši trgovini informacije v paket.

Naše podjetje ima ekipa, ki se ukvarjajo z dropshipping naročila vsakdanje in našli različne vrste izdelkov na trgu ,imamo izkušnje.

Če imate kakršne koli potrebe za produts nimamo za trenutek,ali vam zdi naša cena je višja od tekmecev

lahko si prost, da nam sporočite ,obljubimo vam lahko ponudi boljšo ceno z boljšo kakovostjo.

Vse težave, samo nam

Potrudili se bomo, da podpirajo naše sodelovanje

Oznake: vetrnica led mačka, sr2ez, raztegljiva mačka igrača, mačka igre, vetrnica za mačka, Mačka, odbor mačka nič, lepim, smart pripomočke hišni ljubljenčki, pes pametne igrače

Podobni izdelki