Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Hitro Sprostitev L Ploščo za Sony A7R A7S A7 A7M2 MARK II A7II A7S2 A7R2 Stojalo Žogo Gori 38 mm Vertikalni Nosilec Kamere Ročaja

€12.43 €10.31
  • Blagovna Znamka: FEICHAO
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Paket: No
  • Številka Modela: F29371/F29372/F25999

Novo

- +

VEČ KOT 10 KOSOV PRILAGODLJIV LOGOTIP (MOQ>10)

SMO NEPOSREDNI TOVARNE ( NAJBOLJŠA CENA, VISOKA KAKOVOST, SUPER STORITEV)

*ČE NI STRANKE SPOROČILA PO ODDAJI NAROČILA V ROKU 24 UR ZA LOGOTIP DATOTEKO (IZVIRNI OBLIKI ZAPISA .PDF / .AI / .CDR) , BOMO LADJO IZ "NO LOGO" IZDELKOV. *POTREBE STRANK, DA ZAGOTOVIJO BLAGOVNE ZNAMKE CERTIFIKAT / BLAGOVNE ZNAMKE DOVOLJENJA ALI OPOMBA V VRSTNEM REDU: "PO MERI LOGO IZDELKOV, KI SEM JIH ZAHTEVALI, SO LE ZA OSEBNO UPORABO, OBLJUBIM, DA NE BI VSE DONOSNE PRODAJE." V PRIMERU KRŠITVE USTREZNE DOLOČBE, KUPEC NOSI USTREZNE ODGOVORNOSTI, KI NIMA NIČ OPRAVITI S PRODAJALCEM!!!!!

FeiChao Hitro Sprostitev L Ploščo za Sony A7R A7S A7 A7M2 MARK II A7II A7S2 A7R2 Stojalo Žogo Gori Vertikalni Nosilec Nosilec SLR Fotoaparat Ročaja Dodatki

Upoštevajte, obstajata 2 različici izbirno:

* Prvo različico (Črno/Rdeča/Modra 3 barve, dodatna oprema) je Le primerna A7 prve generacije, ne za A7M2 /A7R2 /A7S2/ A7M3 /A7R3/A7S3!!!

* Druga različica Modela za Sony A72/A7m2/A7R2/A7II mikro SLR fotoaparat

Opomba: element, poslali smo je razstavljen del in mora biti nameščena s strani kupca.

Materialov in procesov,

Letalstvo-razred lahek aluminij je obdelana z natančnostjo CNC, in površino, je težko anodiziranega.

Površina je zelo gladek in odporen na praske.

Izdelek vsebuje dodatke in količina: L ploščo + klešče

Velikost izdelka: 138*74*50mm

Vgradna globina: 1/4"

Združljivost: Standardna Arca-Swiss dovetails, ki je združljiv z Arca Švicarski, RRS, Kirk, Wimberley, Markins, Sunwayfoto, Benro, Suri, Fotopro...blagovnih znamk s kar standard.Material: Aluminij zlitine

Tehnologijo obdelave: CNC obdelava

Teža: približno 108g

Barva: črna / rdeča / modra

Prostor za: Sony a7R (A7 A7R S) vertikalni odbor

Package Seznam:

1. L Ploščo x1pcs

2. Šesterokotni ključ x1pcs

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

A7M2 Fotoaparat Hitro Sprostitev L Ploščo Odbor Nosilec Nosilec Adapter za Sony A7 MARK II A7II A7S2 A7RII A7R2 dodatno Opremo Fotoaparata

Značilnosti:

1. To sprejema letalski aluminij, CNC precizna obdelava površina anodiziranja zdravljenje, trdna split design, vse iz nerjavnega jekla fotoaparat vijaki.

2. Lahke, votle zasnovo, neto težo le približno 80 g; fiksne kamere 1/4 vijak se lahko uporablja tudi za zaostritev kovanca.Na strani navpično ploščo, dodaja še eno 1/4 luknjo za vijak za enostavno namestitev.

3. Posebej zasnovan za mikro-Sony A72/A7m2/A7R2 telo, po navpični plošči je nameščen na fotoaparat, da to ne vpliva na odpiranje podatkov, vrata in sprostitev zaklopa kabla in kabla za mikrofon.Spodaj je rezervirana za 1/4 luknjo za vijak in luknja za vrvico za nošenje.

4. To sprejema 39 mm standard, KOT je vmesnik, poleg podpore JE-QJ64/JZ50 in JE-QJ58 ultra-tanek pan/tilt, ki je združljiva tudi z RRS/ARCA-SWISS/KIRK/Wimberley/MARKINS/SUNWAYFOTO/kangrinpoche/BENRO/SIRUIAS standardna vrata glavo.

Veljavni modeli: Sony A72/A7m2/A7R2/A7II mikro SLR fotoaparat

Združljivost: Standardna Arca-Swiss dovetails, ki je združljiv z Arca Švicarski, RRS, Kirk, Wimberley, Markins, Sunwayfoto, Benro, Suri, Fotopro...blagovnih znamk s kar standard.

Vgradna globina: 1/4

Prosimo, preverite spodaj pomembne informacije za prilagajanje:

Topel Nasvet:

1, Logotip prilagajanje mora biti ustanovljen brez zvezi s kršitvijo.Če obstajajo operativne težave v obdobju, upamo, da bodo kupci lahko razumejo in pomagajo pri preklic naročila.

2, Če jo zahteva Prilagodljiv Logotip Storitev, vas Prosimo, da naročilo, za več kot 10 kosov, in navedite Logo Vzorec in svojo idejo na sporočilo odbora.

3, MOQ po meri logo je 10pcs, bomo šele ladje predmeti, brez logotipa, če je količina, ki je pod 10pcs.

4, upamo, da bodo zadovoljni s kupcem, smo lahko obrnete stranke večkrat, kar v razširjeni red časa obdelave.Če se to zgodi, upamo, da stranke, ki nam lahko pomaga razširiti, da bi čas.

Logotip Položaj: Učinkovito sliko kot referenčne (če potrebujete drugo mesto, vas prosimo, da sporočilo zda)

Način tiskanja: Laser Marking (če potrebujete drug način, vas prosimo, da sporočilo zda)

Datoteke za Tisk na zahtevo: vljudno Prosim pošljite umetniško delo za nas (izvirni obliki zapisa .pdf .ai, .cdr)

MOQ: Nad 10 Kosov (Če velika količina, ki smo vam bo bolj zadovoljivo navedek)

Če imate kakršne koli zahteve, ali idej, vas prosimo, da nas kontaktirate.

1. Vsi cena ne vključuje vse davke, ali dodatnih stroškov.Nismo odgovorni za težave, ki jih povzročajo carinjenje.

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vaše naročilo, ko Ocenjeni Dostava Način Dostave, prosimo, obrnite na nas vnaprej.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.

(Prosimo, upoštevajte, da ne moremo odločiti, vaša odločitev o izbiri dostava metode, kar pomeni, da je potrebno skrbno preveriti z oceno čas dostave in obljubo čas dostave) Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!Prevozni stroški nosijo jih tako prodajalca in kupca na pol.

Oznake: hitro sprostitev fotoaparat vrv, arca objemka, de ročaja, aluminijaste pločevine, kolo hitro sprostitev, pas fotografije, raven nosilec, oprijem taktika, l ploščo nevesta, manfrotto ploščo

Podobni izdelki