Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Nov Prihod Modna Zapestnica Zaslon Nakit Pladenj Perilo Po Meri Nakit Zaslonu Je Pladenj

€21.44
  • Material: Čipke
  • Nakit Embalaža & Vrsto Zaslona: Pladnji
  • Slog: V modi
  • Številka Modela: JT0003
  • Postavka: Ice Velvet Nakit Pladenj
  • OEM/ODM: Sprejeti OEM
  • Velikost: Customized Size
  • Uporaba: Ogrlica/Ring/Uhani/ J
  • Prednosti: Okolju prijazen,Trajen
  • Značilnosti Izdelka: Nakit Pladenj Perilo

Novo

- +

Nov Prihod Modna Zapestnica Zaslon Nakit Pladenj Perilo Po Meri Nakit Zaslonu Je Pladenj Opis Izdelka

Blagovne znamke OEM Material Perilo/MDF Barva Kaki Velikost Velikost po Meri Kupca Prednost, Okolju prijazne,Trajne Uporabe Ogrlica/Ring/Uhani/ Nakit Prikaz/ Skladiščenje Slog Modi OEM/ODM Sprejeti OEM Standard se Lahko meri v skladu z zahtevami kupcev okoljsko zaščito izdelkov.Vzorec času 5-7 dni Pakiranje Izvoz Standard Pakiranje Plačilo T/T/Alibaba Trgovine Assurance/Western Union/Kreditne Kartice

Izdelkov, Povezanih Z

Informacije O Podjetju

Embalaža & Dostava

Pogosta VPRAŠANJA

1.Kdaj lahko dobim ceno?

Smo ponavadi ponudbo v roku 12 ur po tem, ko smo dobili vaše vprašanje.Če ste zelo nujno, da bi dobili ceno, prosimo, pokličite nas ali nam povejte vašo e-pošto, tako da bomo glede vaše vprašanje prednost.

2.Kako lahko dobim vzorec za preverjanje kakovosti?

Če imamo vzorec, ki je na zalogi , vas samo plačilo maloprodajna cena je manj kot 10 USD običajno.

Mimogrede, vzorec tovorni se zaračuna ladjarske družbe ,Stranke, mora plačati za to :)

3.Lahko si naredite načrt za nas?

Da.Smo strokovna ekipa, ki imajo bogate izkušnje v šatulji oblikovanja in proizvodnje.Samo povejte nam svoje ideje in bomo pomoč, da opravlja svoje ideje v odlično darilo škatle.Ni važno, če nimate nekoga, za dokončanje datoteke.Pošljite nam slik v visoki ločljivosti, vaš in besedilo, in povejte nam, kako želite poskrbeti za njih.Poslali vam bomo končali datoteke za potrditev.

4.Kako dolgo lahko pričakujem, da se vzorec?

Ko boste plačali vzorec polnjenje in nam pošljite potrdilo datoteke, vzorce, ki bo pripravljena za dostavo v 3-7 dni.Vzorci, bo poslana preko express in pridejo v 3-5 delovnih dneh.Lahko uporabite svoje express račun ali plačilna nas, če ne boste imeli račun.

5.Kaj pa časa za množično proizvodnjo?

Seveda to je odvisno od nalog, količino in sezona, ki jo mesto naročila.Najboljši zapis smo ostali dali vsaj 20.000, darilne škatle v enem tednu.Na splošno gledano, predlagamo, da začnete preiskave dveh mesecih pred datumom, ko želite, da bi dobili proizvode v vaši državi.

6.Kakšen je vaš pogoji dobave?

Sprejemamo EXW, FOB, CFR, CIF, DDU, DDP, itd.Izberete lahko tistega, ki je najbolj prikladno ali stroškovno učinkovito za vas.

7.Kakšne datoteke ali sprejemate za tiskanje?

PDF, Jedro Risanje, visoka ločljivost JPG.

8.Lahko smo dobili podporo, če imamo lasten položaj na trgu?

Prosimo, da nas obvestite o tem, podrobne um na vaše povpraševanje na trgu,bomo razpravljati in predlaga uporabno ponudbo za vas, da bi našli najboljšo rešitev za vas.

9.Kakšen je vaš MOQ?

MOQ za parka, ki je 1 PC , za izdelek po meri odvisna od izdelkov, ponavadi, MOQ za polje je 500/1000pcs, za vrečko je 1000pcs, za nakit zaslon je 1/50/100 kozarcev itd.Prosim, vas prosimo, da preiskava nam, da zahteva več podrobnosti.

Oznake: stojala za nakit pladenj, rumeni pladenj za nakit, palm nakit pladenj, korejski nakit pladenj, srebrni okrogli pladenj za nakit, oblikovanje nakita pladenj, fit nakit pladenj, trikotnik nakit pladenj, ocean nakit pladenj, navzkrižno nakit pladenj

Podobni izdelki