Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

18 inch Zatemniti Obroč Svetlobe 544pcs LED 65w Ringlight Svetilka Bliskavico Kamere Studio Telefon Video Za Ličila Youtube z carry Bag

€82.88 €44.75
  • barve: črna
  • Moč: 65W
  • Plug standard: NAS Plug
  • Vir Svetlobe: led smd
  • LED Količina: 544 kos
  • Blagovna Znamka: YKMZGO
  • Paket: Da,
  • Barvna Temperatura: Bi-color 3200K-5600K

Novo

- +

Značilnosti:

Zatemniti LED Obroč Svetlobe s široko zatemnitev v razponu od 1%-100%.

Posebne LED design, lahke in prenosne.Stalna trenutni pogon, nizke izgube moči.

NE ultravijolično in infrardeče svetlobe sevanje, nizko oddajanje toplote, varnosti in varstva okolja.

Dolgo življenjsko dobo več kot 50000hrs.

Z okrepljeno gibljiva roka, ki bo prosto gibljejo in nikoli ne droop.

To je široko uporablja na prostem foto svetlobe, polnjenje svetlobe v zaprtih prostorih, portret, moda, poroka umetnosti, reklamno fotografiranje, snemanje video posnetkov, itd.

18 inch Obroč Svetlobe

Velikost: 48*2,5 cm.Teža 1,5 Kg 24-ključ RGB tri-color daljinski upravljalnik + znesek gumb za nadzor svetlobe. 96pcs 5050 lučka kroglice skupaj z belo svetlobo, lahko mix barve 19

Skozi bunka, lahko nadzorujete 448 LED žarnice dveh barvne temperature, stepless zatemnitev in neskončne barvne temperature

LED Sijalke: 448 KOS + 96 KOS= 544 KOS

Nazivna moč je 220V50Hz, največja moč 65W

Z 20 cm dolgo cev telefon posnetek

S črno vrečko za shranjevanje

Zaslon:

Smo fotografije, ki jih naše profesionalne fotografe, katerih namen je, da vam služi najboljše realne slike.Predmet, ki ste jih prejeli, je isto, kot so fotografije, vendar vljudno prosim dovolite aberacije.Če ste zainteresirani za naš izdelek in želite kupiti, mesto bi potem popolno plačilo.

Pošiljke:

1. Dostava po celem svetu , Da bi zmanjšali porabo, vsak element, ki bo ladja s sledenjem ŠT. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Nazaj/Povračila:

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Stroški poštnine, ki nastanejo, da se vrnete elemente, ki bodo nosi kupec.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš post.

Povratne informacije:

Kot povratne informacije, je zelo pomembno, da našega razvoja, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije.Delali bomo z vami za reševanje problemov.Hvala za vaše razumevanje!

Oznake: svetlobni obroč 18-inch, lučka obroč z daljinskim upravljalnikom, za fotografijo obroč, big ringlight vrečko, ip65 led plošča, luknjo lučka, 480 led obroč, vrečko vrečko lyn, krožno tesnilo torba, Softbox

Podobni izdelki