Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Mikrovlaken delovna halja delovna halja Dolg Ročaj Odstranjevalec Prahu Čiščenje v Gospodinjstvu Mikrovlaken Pero delovna halja Zložljive Roke delovna halja #4O

€4.14 €2.98
  • Delovna Halja, Obliko Glave,: Elipsa
  • Delovna Halja Glavo Materiala: Mikrovlaken
  • Uporaba: Drugo
  • Številka Modela: /

Novo

- +

Bullet Točk:

1、【Vrhunsko & Trajnega Materiala】Naše zgraditi do zadnjega in vrhunsko ročno delovna halja, ki je izdelan iz visoko kakovostnega materiala.V mikrovlaken tehnologije z mikroskopsko vlakna lahko zgrabi in zadrži umazanijo, prahom in vlago, učinkovito, in nerjavečega jekla teleskopsko palico je lahkih, vendar trajne v uporabi.

2、【 Raztegljivo Roko delovna halja】podaljša mikrovlaken glavo, lahko nastavite poljubne dolžine, kot ga potrebujete.To Mikrovlaken delovna halja je namenjen za čiščenje koli visoko področij in koncev.Idealno za čiščenje visoke strope, okna zasloni, visok pohištvo, nameščen na TV in drugih težko dostopnih območjih.

3、【Vsestranski in Enostaven za Uporabo in Čiščenje】To mikrovlaken delovna halja glavo je stroj in enostaven za čiščenje.Lahko stresite za čiščenje ali nežno sperite z roko v toplo vodo z malo jed milo.Sperite posodo milo off in pustite, da se posuši naravno.Ta multi-uporabo delovna halja je vsestranski in enostaven za uporabo za vsakodnevno uporabo.

4、【Mokro ali Suho Uporabite Boljše Prihranek Časa】Ta lahek za čiščenje orodje, delovna halja, lahko tako Mokro ali Suho uporabite za maksimalno vsestranskost.Ekstra dolgo telescoping pole lahko doseže do 32.28" in ne potrebuje lestev za visoko področja " čiščenje.Boljše prihranek časa orodje lahko enostavno uporablja za moške, ženske ali otroci, kot tudi.

5、je higienski, odstranljive in enostavno čiščenje

【Vrhunsko & Trajnega Materiala】Naše zgraditi do zadnjega in vrhunsko ročno delovna halja, ki je izdelan iz visoko kakovostnega materiala.V mikrovlaken tehnologije z mikroskopsko vlakna lahko zgrabi in zadrži umazanijo, prahom in vlago, učinkovito, in nerjavečega jekla teleskopsko palico je lahkih, vendar trajne v uporabi.

【 Raztegljivo Roko delovna halja】podaljša mikrovlaken glavo, lahko nastavite poljubne dolžine, kot ga potrebujete.To Mikrovlaken delovna halja je namenjen za čiščenje koli visoko področij in koncev.Idealno za čiščenje visoke strope, okna zasloni, visok pohištvo, nameščen na TV in drugih težko dostopnih območjih.

【Vsestranski in Enostaven za Uporabo in Čiščenje】To mikrovlaken delovna halja glavo je stroj in enostaven za čiščenje.Lahko stresite za čiščenje ali nežno sperite z roko v toplo vodo z malo jed milo.Sperite posodo milo off in pustite, da se posuši naravno.Ta multi-uporabo delovna halja je vsestranski in enostaven za uporabo za vsakodnevno uporabo.

【Mokro ali Suho Uporabite Boljše Prihranek Časa】Ta lahek za čiščenje orodje, delovna halja, lahko tako Mokro ali Suho uporabite za maksimalno vsestranskost.Ekstra dolgo telescoping pole lahko doseže do 32.28" in ne potrebuje lestev za visoko področja " čiščenje.Boljše prihranek časa orodje lahko enostavno uporablja za moške, ženske ali otroci, kot tudi.

Je higienski, odstranljive in enostavno čiščenje

Opis:

Ime: Microfiber Delovna Halja/Ročna Delovna Halja

Barva: siva

Material: Microfiber

Velikost:(pribl.) dolžina 34-82 cm/13.39-32.28 v, čopič glavo dolžina 9 cm/3.54 v, širina 19 cm/7.48 v

Seznam:

1*Mikrovlaken Delovna Halja/Ročna Delovna Halja

Oznake: delovna halja renault, folija stretch strop, motor logan, samodejno mikrovlaken delovna halja, vijolična pero delovna halja, prah pero, plinth stretch strop, električni spin delovna halja, mikrovlaken delovna halja krtačo, veliko perja delovna halja

Podobni izdelki