Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

LED Akvarijih Svetlobe Morske Koralni Žarnica Modra Bela 91:78 75-vatne žarnice Rastejo Svetlobe Rastlin Kalivost Lučka Morski Greben Fish Tank Svetlobe

€41.44 €24.86
  • Moč: 75-vatne žarnice
  • Velikost: 301*301*17 mm
  • Fixure: Clip-on
  • barve: SREBRNA
  • Vrsta: ribe
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Širina: 301mm
  • Uporaba: akvarij tank rast rastlin,

Novo

- +

Obrat Lučka LED Akvarijih 75-vatne žarnice Rastejo Svetlo Modra Bela 91:78 za Obrat Kalivost Aquarium Fish Tank Vode Rast Trave

Specifikacija:

Izdelek dimenzije: 301* 301* 17 mm

Moč: 75 w

Dejanska poraba: 35W ± 5%

Lumen: 1500Lm

Teža: 0.85 kg

Vhodna napetost: AC100-250v

Delovna frekvenca: 50-60Hz

Življenjska doba: 50.000 ur

Enostaven za uporabo:

Opremljen z nadzor gumb, da vklopite / izklopite preprosto; Ni važno, če ste vzreditelj ali akvarij navdušenec, ta rast lučka je primerna za vas, pogosto uporablja v rastlinjakih, laboratorij, hydroponics, vrt, akvarij, akvarij ipd.Poslovne in družinsko uporabo, zelo prijazen do okolja.

Package:

1pc led luči

1pc napajalni kabel

1 nastavite visi kompleti

Poglejmo si oglejte svetilke pozorno:

1.Strokovno Svetlobe Razmerje: 1500Lm, obsega 169 blagovne znamke LED kroglice: 78 kosov bele svetlobe (12000k), dobro za fotosinteze; in 91 kosov modra svetloba (460nm-470nm), spodbuja sintezo beljakovin in delitev celic, koristne za sintezo anthocyanidin in vitamin, tudi za akvarijske ribe, rast in dekoracijo.

2.Reflektor Pokal 120 stopnja: v primerjavi s tradicionalnimi LED plošča brez reflektorja pokal, lahko osredotočiti svetlobo in zmanjšanje svetlobe izgubo, skoraj svetlobe emisij, ki se lahko absorbira rastlin in akvarijske ribe.

3.Vgrajen napajalnik: Uporabljajte vrhunsko in svetlo moč, varno izhodna moč; Poenostavitev lučka za delovanje in uporabo manj prostora.Težkih vozil, ki vam prinašajo obremenitev in varnostna tveganja.

4. Boljše odvajanje toplote: ni ljubitelj brez hrupa, se lahko uporablja v svoji sobi, aluminij material, ki je prav tako kot nalašč za hlajenje, bi se izognili pregrevanju, zmanjšanje svetlobe gniloba in svetilke se lahko uporabljajo za daljše življenje.

Pošiljko

Od ponedeljka do petka, smo ladjo blaga vsakdanje.Za sobotah,nedeljah in praznikih,pošiljko, ni avialible.

Vsa naročila, bo poslana v roku 3 delovnih dni po plačilu .

Mi ladje preko UPS,USPS,DHL,FEDEX,DPD,ePackage, kitajska post in pes.Prosimo, upoštevajte, izbrali bomo hitro, zanesljivo in ekonomsko način dostave.Če morate uporabiti poseben nosilec,prosimo, pišite nam in nam sporočite.

Prosim, pustite ga avialable naslov in telefonsko številko na dostavo informacij.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov in telefonske številke.

Garancija

Nudimo 1 letno garancijo na dele, pri normalni uporabi

V garancijskem roku, če vse napake, ki se dogajajo , prosimo, pošljite nam slike, tako da so naši inženirji lahko analiziramo, kaj se je zgodilo.

Če je potrebno, vam bo poslal nadomestni deli brezplačno.Če je več kot šest mesecev, odkar nakup svetlobe(s), kupci plačali za ladijskega stroškov.Če ne, bomo bear brezplačno za vas.

Prosimo, da nas kontaktirate tudi, da bi dobili vzdrževanje navodila v času!

Da bi prejeli vaše naročilo brez davka ali nižje dajatve .bomo razglašena je tako nizko, kot je mogoče .Na prijavljeno vrednost ne vpliva na dejansko ceno izdelka ali tržnih vrednosti ,kažejo le na svoj carinski da shranite dajatve za vas .

Opomba

1. Uvoznih dajatev, davka in davka na dodano vrednost ali druge skrite polnjenje, ki niso vključeni v cene, te stroške kupca odgovornosti;

2. Prosimo, preverite pri svojem lokalnem carinskih ali lokalne davčne organe o podrobnosti dajatve, pristojbine pred nakupom;.

3. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve, ti stroški niso vključeni v postavko ceno in ceno ladijskega prometa, ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko izberete element gor ne confus jih za dodatnih stroškov ladijskega,v nekaterih državah morda ne bodo dobavljeni brezplačno, prosimo, pišite s poizvedbami pred nakupom.

Povratne informacije

Bomo cenili, da so vse naše stranke lahko objavite pozitivne povratne informacije, komentar in 5-star DSRs(Podrobne Ocene prodajalcev), ko prejmete predmet.

Potrebujemo vašo pozitivne povratne informacije podpora :vaša podpora res daj nam moči, da nenehno zagotavlja dober izdelkov in odlične storitve za stranke, bi vas vljudno prosim, pustite me negativni povratne informacije in 5 zvezdicami ocen?hvala lepa vnaprej .Bomo rešili vsak problem za vas, prvič : če je kaj narobe, o izdelku, se najprej obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije, smo obljubili, da bomo rešili problem za vaše popolno zadovoljstvo.

Prizadevali si bomo, da zagotavljajo najboljši po-prodajnih storitev in garancijo, da prepričajo.

Oznake: greben, maxspect skimmer, greben svetlobe blagovne znamke, akvarijske ribe, žive, reef aquarium, dekor za fish tank, aquarium led, jebao črpalka, coral reef led, sobo akvarij dodatki

Podobni izdelki