Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

VariCore 26650 litijevo baterijo, 3,7 V 5100mAh, 26650 baterije za ponovno polnjenje, 26650-50A primerna svetilka+ DIY listi Niklja

€5.30 €4.93
  • Zamenjava Baterije: Da,
  • Nazivna Zmogljivost: 5100mAh
  • Certificiranje: CE
  • Velikost: 26650
  • Obljuba: 100% Kakovost izdelkov
  • Številka Modela: 26650
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Nastavite Vrsto: Samo Baterije
  • Vrsta: Li-ion
  • Blagovna Znamka: VariCore
  • Baterija Število: 1-6

Novo

- +

VariCore novo 26650 baterije za ponovno polnjenje, 26650 litijevo baterijo, 3,7 V 5000mAh + DIY niklja film za svetilko elektronske izdelke uporabo

PREVOZ

1. Po vsem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO / FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno plačilo po preverjanju.

3. Smo le ladja na potrdil naslov.Vaše naročilo naslov MORA USTREZATI Vaš Naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so samo za referenco.

5. STORITEV PRENOS ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki.

6. Če še niste prejeli pošiljko v ocenjene dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledili pošiljke in se vam backto v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi razlik v stanja in bilance časa, bomo odločite za ladje, ki vaš element iz naše prvo na voljo trgovina za hitro dostavo.

Garancija

1. Omejene garancije za pokvarjene izdelke (razen predmetov, poškodovanih in / ali slabo po prejemu).Dodatki, ki pridejo z garancijo.

2. Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE ZA VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Se strinjate z vseh političnih navedenih elementov po naročilu na www.dsfu.si!

Vračilo kupnine

1. Vsi izdelki MORAJO biti vrnjeni v originalni embalaži in MORATE priskrbeti se nas s sledilno številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo.

2. Se BOMO VRNILI v SKUPNI VREDNOSTI ZMAGOVALEC, ko se prejeti predmet v svoje prvotno stanje in zapakirana z vsemi deli in pribor, ki so vključena, KO se Kupec in Prodajalec prekličete www.dsfu.si transakcije.Ali, lahko izberete možnost, da so nadomestek.

3. Bomo nosi vse stroške pošiljanja, če je izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Povratne informacije

Če Ste Zadovoljni Z Našim Izdelkom, Prijaznost Odnehala Zvezde In Dobre Povratne Informacije Za Nas.Vaše povratne informacije bo nas spodbuja, da bolje v prihodnosti.Najlepša hvala!

storitve:

1, smo le Liqpay podporo plačilo.

2, vaš naslov, se mora ujemati naslov vašega naročila.

3 slike izdelkov bo nekaj takega, in obstajajo razlike v vsakem zaslonu prikazuje barve, zato je slika samo za referenco.

4. Naš čas dostave je dva do tri dni poslal, če še niste ugotovili, naslednji dan kupiti izdelek je odpremljeno, vas prosimo, da ne skrbite, vam bomo poslali več kot tri dni.

5. Če v 30 dneh ne prejme blaga, nas prosimo kontaktirajte.sledimo blaga in vam odgovorili v najkrajšem možnem času.

6. Če v 90 dneh ne prejme blaga, bomo vračilo denarja.

7. Če ste prejeli izdelek, vas prosimo, da nas pri birmi, ter nam daje dobro oceno.

Oznake: 26700 lifepo4, baterija gp, 26650 li ion, original 26650 baterije za ponovno polnjenje, 26650 baterije polnilnik, varicore baterije 18650, nikelj železo nife baterije, ipx8 baklo, varicore polnjenje, 26650 baterije lifepo4

Podobni izdelki