Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Pa 23,8" LCD Zaslon+Zaslon na Dotik Skupščine Zamenjava Plošče Za HP Paviljon 24-x051ns 24-x051ur Vse-v-Enem Namizni RAČUNALNIK

€149.19
  • Certificiranje: CE
  • Združljiv Blagovne Znamke: HP/Compaq,
  • Velikost: 23.8 inch
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ločljivost: 1920*1080 FHD
  • Blagovna Znamka: Kreplacement
  • Uporaba: HP Paviljon 24-x051ns 24-x051ur Vse-v-Enem Namizni RAČUNALNIK
  • Dotik: Da,

Novo

- +

OBVESTILO o DAVČNIH : Na zaslonu ni v velikih velikosti.Običajno bo ladja s EMS / DHL.EMS : ZDA/Japonska/ruski NI po MERI DAVEK .Za druge države, prosimo, da se zaveda možni meri davčne DHL : ZDA NI po MERI DAVEK .Za druge države, prosimo, da se zaveda možni meri davek.Druge države, Če želite, da je zaslon , toda element, ki NE ladje, za vašo državo ,vljudno prosimo, da nas kontaktirate!

Pa 23,8" LCD Zaslon+Zaslon na Dotik Skupščine Zamenjava Plošče Za HP Paviljon 24-x051ns 24-x051ur Vse-v-Enem Namizni RAČUNALNIK Za zaslon na Dotik Namizje SAMO !Uporaba HP Paviljon 24-x051ns 24-x051ur Vse-v-Enem Namizni RAČUNALNIK (na Dotik) Ločljivost 1920*1080 Dotaknite se možnosti DA Velikost Zaslona je 23,8" LCD Zaslon Model 100% združljiv model za naključno Priključek edp 30 pin Zaslon za Zaključek Mat ali Sijajni z naključnim Paket vključuje LCD zaslon +Dotik skupščine Garancija 3 Mesece pred problemom kakovosti Posebno Obvestilo Prosimo, preverite velikost zaslona, ločljivost preden dajanje nalog

Druge Opombe (1), je Bela/Črna oznaka na dno vašega prenosnika , opisuje vaš prenosnik model .Prosimo, preverite, preden jo dajanje nalog, da avoide napako. 2, Če NE veste, kateri del bi morali kupiti , tako, da nam pošljete nekaj fotografij zaslona.To bo pomagalo. 3, Če želite paket v naglici, ne oklevajte, da nas kontaktirate. 4, Smo profesionalni prenosni računalnik zaslon dobavitelja in podpiramo trgovina na debelo .Ne oklevajte, da nas kontaktirate, za najboljšo ceno.

Kako, da sodnik, ki dela, da bi morali kupiti ?Vljudno prosim preverite navodila sliki spodaj .

HITROST DOSTAVE

1 .ePacket : To običajno traja 10-15 delovnih dneh, da bi dobili paket.

2 .www.dsfu.si Standardna Dostava : To običajno traja 10-20 delovnih dneh, da bi dobili paket.

3. EMS: To običajno traja 5-15 delavniki, da bi dobili paket.

4. DHL : To običajno traja 3-7 delovnih dneh, da bi dobili paket.

5 .Fedex IE : To običajno traja 3-7 delovnih dneh, da bi dobili paket.

Ob je normalni dostava hitrost.Ampak to se spreminja glede na različne države.In to bo influced za vreme in po meri preveč .

Pogosta VPRAŠANJA:

1. Q: ne vem, kateri je moj prenosni računalnik model ?

A: je bela/črna oznaka na dno vašega prenosnika, opisuje vaš prenosnik model .Če niste prepričani.Lahko nam pošljete nekaj fotografij je.

2. V: Kdaj boste poslali parcelo?

A: Bomo poslali po pošti v roku 2 delovnih dni po tem, ko ste plačilo naročila.

3. Q: kaj pa je pakiranje?

A: Mi bo dal v oblaček vrečko in zavezuje mehurček papir, nato pa dal v trdi škatli.Imamo bogate izkušnje pri pakiranje, zato vam ni treba skrbeti o embalaži!

4. V: želim hitreje dostava .Kaj lahko storim ?

A: Zaradi različne ciljne države so različne dostava za expressage.Če potrebujete nujno in mislim, da je ladjar stroškov, je narobe.Prosimo, obrnite na prodajalca in povedal, prodajalec svoje vrste dostava.Bomo prilagodite poštnina za vas na enkrat.

5. V:bom kupil številne izdelke iz vaše trgovine, kako dobim popust?

A: Če želite kupiti več kot 5 izdelkov iz naše trgovine, vam bomo z veseljem vam najboljše cene.Prosimo, obrnite na prodajalca pred naročilom!

Oznake: acer 4339 motherboard, 24-palčni zaslon lcd, acer aspire 3810tg, vse v enem i7, vse v enem zaslon na dotik, 24 lcd-plošča, 3810tz, acer 411, vse v enem pc zaslon na dotik, 12 palčni zaslon

Podobni izdelki