Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

35Pcs Zvezda Oblike Folijo Mylar 18In Baloni,Sedem Barv Pentagram Balon za Rojstni dan & Poročni Dekoracijo

€11.65 €8.39
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Ta izdelek se lahko uporablja za rojstni dan, baby tuš, obletnico, podarite darilo in banketi,poročna ureditve,za dve osebi in druge temo stranki.Lahko oblikujete čudovite prizore za sebe.

Zaradi manjše velikosti, manj plina za sprejem, ni dovolj, da float balon.vendar pa lahko uporabite Balone Lepilo Točke Trak Okrasite.

Po inflacije je končana, ščepec ravno žogo, žogo ust prihaja samodejno tesnjenje lepilo!

Ta izdelek se lahko uporablja za rojstni dan, baby tuš, obletnico, podarite darilo in banketi,poročna ureditve,za dve osebi in druge temo stranki.Lahko oblikujete čudovite prizore za youself.

Ime: Enobarvni pet opozoril star aluminija balon,

Uporablja: poročni sobi, rojstni dan itd.

velikost:45 cm

Material:Aluminij film

barva:Barvna

Vsebina Paketa:

35 * balon

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Dropshipping 1) sprejemamo dropshipping, imamo veliko izkušenj v dropshiping in ne bo dal vse oglase in materialov v vrstnem redu. 2) sprejemamo datoteke CSV (Excel Datoteka) za ročaj, da za večino naročil.Samo je treba plačati na eno naročilo na www.dsfu.si.Bomo ravnanje vašega naročila accoring v excelove datoteke.lahko nam pošljete datoteko CSV, ki vse vizitke customerrsquos podatke (Ime, priimek, Email, Polni naslov etchellip) in bi info( barva, količina).Bom ponujajo skupno ceno.Vi šele potreba, da postavite eno naročilo na www.dsfu.si, ko boste plačali za to.Bomo naložiti datoteke v naš sistem in obdelavo vaše naročila accoding, da vaše datoteke.Po tem, ko smo ladjo iz vrstnem redu, jaz bomo poslali nazaj v datoteke CSV s kode za sledenje.

Oznake: žogo ladybug, headdress za cerkev, dekor nogomet, ozadje cerkve, balon folijo star, stranka nogomet, žogo krono, žogo nagibni senzor, balon ladybug, žogo stranka

Podobni izdelki