Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Linkooer 158 cm Silikonski Sex Lutka Big Ass Prsi Seksi Lepa Zraka Policija TPE Veren Ustni Nožnice in Analne Odraslih Ljubezen Lutka Seks Igrače

€1 228.44 €675.64
  • Postavka Vrsta: Sex Lutke
  • Seznam postavk: Sex lutka, Lasulja, Naključno Oblačila, Rokavice, Čistilec
  • Funkcije: Za ustno / breast / vagina/ anus seks
  • Prednosti: varno ,mehka ,gladka, pravi občutek,št značilen vonj,top kvaliteta
  • Certificiranje:
  • Številka Modela: FP158-AB158
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: 100% TPE S Kovinsko Ogrodje
  • Blagovna Znamka: Linkooer

Novo

- +

Dodaj AI Funkcijo za Svoje Lutke,

Dodaj te funkcije, da bi svojo edinstveno lutka,bolj veren in zanimivo:Izmenljivem Vagine,Votle Prsi,Jelly Prsi,Sramne Dlake,ki Razglasi za Ogrevanje,Glas Funkcija,Shrugging Ramenski,Shemale Penis.

Dragi kupec, obljubimo, da bomo poskrbeli za 100% enako kot lutka naslednja slika.Naša Trgovina-Linkooer zagotoviti lutke z visoko qulity in zavrne izdelavo lutke z nizko kakovost vseh izdelkov v naši trgovini so opravili CE certifikat.Sex igrače vam s funkcije in storitve zakonec, ali je zakonec ali partner in zagotoviti vse radosti za vas, v svojo spalnico.Vaš zakonec ali partner včasih ne morem zadovoljiti vas, ko želite, da ukrepa v spalnici.Zato je najboljša rešitev je, da uporabite silikonski lutke.Prosimo, imejte v stik z nami če imate kakršnokoli vprašanje za zagotovitev boste dobili zadovoljivo in sanje lutke.Hvala!Izdelek Posebnosti Višina: 158 cm-48 kg

Material: TPE-s kovinsko ogrodje

Prsi: 87 cm

Pas: 59.5 cm

Hip: 99cm

Vaginalne Globine: 18 cm

Anus Globine: 16 cm

Ustni Globina: 13cm

Neto Teža: povprečno 40,5 kg

Bruto Teža: 48 kg

Paket velikost: 150*43*33 cm Opomba: Velikost za ročno merjenje, lahko obstaja več centimetrov napake, pripada normalen pojav.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Fotografije lahko imajo občutljivo vsebino.Če boste potrebovali bolj podroben fotografije, prosimo, obrnite na nas.Bomo poslali necenzurirano fotografije za vas.Obljubimo: Boste dobili 100% enako kot pod sliko lutke.

O Logistike: 1.Dobavljeni iz Evrope skladišče: o 3-15 dni, da pridejo 2.Dobavljeni iz Kitajske, da ruski: o 20-55 dni, da pridejo 3.Dobavljeni iz Kitajske v ZDA,Združeno Kraljestvo,Nemčija,Francija,Poljska,češka,Španija,Italija,belgija,Danska,Luksemburg,Nizozemska,Hrvaška,Slovaška,Slovenija,španija,Monako, Avstrija,Švedska,Grčija,Irska,Portugalska,Estonija,Latvija,Litva,Romunija,Madžarska, brezplačna dostava, o 3-15 dni, da pridejo.

Prikaz Izdelka

Ko postavite vaše naročilo, prosim, pustite sporočilo v Opombe z naslednjimi podatki:

Barva Kože + Barva Oči

Če ne puščajte koli sporočilo, ki nam, mi bo privzeto, da boste potrebovali enako kot lutka v naši oglaševalski slike.

Barva Kože Možnosti

Vse Linkooer lutke so TPE kože, ki ima zelo dolgo življenjsko dobo, skupaj varnosti, človeški stik, ni trajen vonj ali okus, in nizko tveganje, solzenje.V primerjavi z obstoječimi silikonske gume izdelki, TPE lutke so mehkejša na dotik in imajo bolj realen ldquojigglingrdquo delov telesa (prsi, riti, itd.).Poleg tega je to gradivo, je bolj elastična, ki omogoča lutke biti bolj fleksibilni pri svojih sklepih, kar Linkooer lutke posebno hi-realizem dotik.Nudimo naslednje standardne kože za svojo izbiro.

1、Belo Kožo. 2、Svetlo Rjave Kože . 3、Porjavelost Kože . Barva Oči Možnosti

Vse naše oči so ročno izdelani v naš studio.Nudimo naslednje standardne oči barve za svojo izbiro.

1、Črno. 2、Rjava . 3、Modra. 4、Zeleno.Stoji ali Ne Stoji

Vse Linkooer lutke prišel standard kot ne-stand.Morda izbrali stoji noge možnost ob naročilu.

1、Stoji Noge 2、Ne Stoji Noge Pack Seznam Nasvetov: oblačila na fotografiji ne bo poslano, ki se uporabljajo le za pomoč shotting učinek.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: ali Bo lutka kožne madeže?

A: dollrsquos kožo, čeprav trpežne in odporne na rip, solze, in madež ni neuničljiv.Morate biti previdni, da vaše lutka proč od temne tkanine in tesen oblačila.Če vam je všeč temna oblačila, morate biti prepričani, da pranje, preden jo je dala na svojo punčko, in se prepričajte, da ne hranite jo z obleko.Najboljša oblačila za punčke je svetle barve, ohlapna tkanin.

Q: Ali Linkooer Lutke, ki prihajajo z garancijo?

A: Zaradi narave izdelka, ne moremo sprejeti vrne.Vendar pa stojimo za naš izdelek in storiti vse, kar moremo zadovoljiti naše stranke

Q: Kakšna je vaša politika vračanja?

A: Čeprav wersquod všeč, da popolnoma zadovolji vse naše stranke, naše podjetje politike je: VSE PRODAJE SO KONČNI.Vendar pa priporočamo, da ste raziskati nešteto možnosti za spreminjanje vaše Linkooer lutka.Lahko spremenite njeno obleko, swap njegovo ali njeno lasuljo, veljajo določene vrste kozmetičnih izdelkov, in celo spremenite njegov ali njen obraz.

Pošiljko 1. Ne sprejemamo PB POLJE naslov , in samo ladje potrdila, da naslov vaše naročilo naslov naročenega artikla in naslov za dostavo ni mogoče spremeniti po postavka pošiljajo. 2. Lutka zahteva 2 - 3 dni časa obdelave + 4 - 13 dni za ladijski promet = 2 tednih skupaj čas dostave (ocena). 3. Pridržujemo si pravico, da določi najboljši način dostave in prevoznik, ki so na voljo.Varovanje Zasebnosti 1.Vaša zasebnost je naš glavni cilj.Vsi paketi so dostavljeni v diskretno embalažo (povsem navaden karton); poleg tega so podatki o stranki, ki so zaprti v našem pravilniku o zasebnosti. 2. Ne obstaja nobena posebna označba, ali označevanje na polje, ki razkriva vsebino znotraj.Da Odpovedi & Nadomestila

1. Takoj ko postavite vaše naročilo, boste prejeli potrditev naročila e-pošti.To pomeni, da smo prejeli vaše naročilo v naš sistem in pre-pooblaščeni vaše kreditne kartice za nakup.

2. Ko prejmemo vaše naročilo, bomo začeli proizvodnega procesa za vašo punčko.Vse Linkooer lutke so narejene, proizvodni čas je od 3 do 7 dni, preden se ladje, ki se od proizvajalca in to ponavadi traja 2 tedna dostava v tranzitu.Lahko pričakujemo, skupna proizvodnja in dostava čas, za vaš sanjski lutko približno 3 tedne (dejanski čas, ki je lahko drugačen, odvisno od lokacije dobave). 3. Zaradi prazniki, proslave, ali neizogibnih okoliščin, zamude lahko nastanejo med proizvodnim ali pošiljanje izdelka.

Oznake: nanoblock, rudnik seks igrače, igrača za odrasle, seks igrače, analni, silikonski sex lutke jezika, seks, analni čep, seksi glavo lutka, moški masturb

Podobni izdelki