Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

2pcs/paket Masaža Globusi Ledu Žogo Energije Lepoto Kristalno Steklo Žogo Hlajenje Ledu Globusi Vodni Val Gubam Za Obraz za odstranjevanje barve

€13.25 €6.63
  • Vrsta: Drugo
  • Material: Drugo
  • Funkcija: Vibracijsko Masažo
  • kraj izvora: Kitajska
  • Blagovna Znamka: BREYLEE
  • Številka Modela: /
  • Blago Certifikat Kakovosti: CCC
  • Proizvodni proces,: Ročno Izdelani
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vir Napajanja: Noben Električni
  • Velikost: as shown

Novo

- +

[xlmodel]-[po meri]-[38731]

2pcs/paket Masaža Globusi Ledu Žogo Energije Lepoto Kristalno Steklo Žogo Hlajenje Ledu Globusi Vodni Val Gubam Za Obraz za odstranjevanje barve

Opis:

100% opravljanju povsem novo kakovost!

Velikost Izdelka:

Trobenta: žoga premera 32MM, skupna dolžina 126MM

Velika: Žoga premera 50 MM, skupna dolžina 135 MM

Material: steklo

Opomba:

1. Velikost ročno izdelanih izdelkov, bo nekaj narobe

2. Ice val žogo lahko dajo le v hladilniku sadje hladilnik; nikoli ne postavite v zamrzovalnik zamrznjeno

Navodila za uporabo:

1. To je orodje za vsakodnevno nego kože in uvod izdelkov za nego kože.To je treba imeti izdelek za lepoto, institucije in posamezniki.Uporablja se lahko za obraza, vratu masaža, strganje, in akupunktura.

2. Uporabo v tekoči način, lahko naredite kratek oddih v območju z vnetjem in problematično kožo, da izboljša učinek.

Opombe:

1. Zaradi razlik med različnimi prikazi, posnetek morda ne odražajo dejansko barvo izdelka.Prosim, ne moti vašo ponudbo!Hvala, ker ste.

Izdelki vključujejo:

2 * Masaža roller

[xlmodel]-[izdelki]-[43915]

[xlmodel]-[izdelki]-[43915]

[xlmodel]-[izdelki]-[43915]

[xlmodel]-[izdelki]-[43915]

[xlmodel]-[izdelki]-[43915]

[xlmodel]-[izdelki]-[43915]

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

[xlmodel]-[po meri]-[38732]

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.dsfu.si!

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!

Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Oznake: uporablja led obraz, črna sunglass, badinono masaža pištolo, beuty ženske, fizioterapija udarni val, globus mi, rf lifting obraza doma, rejuven kože naprave, eleganten hlajenje stekla, obraz obliki

Podobni izdelki