Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

800ML, Razkužilo Škropilnica Pištolo Brezžično Polnjenje Sanitizing Škropilnica Zaprtih prostorih/na prostem Električni Razkuževanje Kavo Air Cleaner

€16.49 €10.55
  • Podpora: Dropshipping/Na Debelo/Drobno/Hitra Dostava
  • Material: Plastični In Kovinski
  • Številka Modela: brezžični modra svetloba nano razkuževanje škropilnica
  • Škropilnica Tip: Brezžično polnjenje Sanitizing Škropilnica
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

800ML Brezžični Pištolo Razkužilo Škropilnica Ročni Blue-ray Parno Sterilizacijo Nebulizers Sanitizing Škropilnica

Opis:

F eature

·Mobilno in prenosno: To meglo stroj, je lažji in tišji od drugih velikih spray stroji.Opremljen z vgrajeno baterijo in 6 močno svetlobo drobnih delcev, je mogoče razkužiti priročno in učinkovito pomaga sterilizacijo funkcijo.Na konvencionalen temperature atomizacijo je varnejši od visoke temperature atomizacijo!

·Velika zmogljivost: velika posoda design sterilizirajte lahko večje površine naenkrat!

·Polnilna design: brezžični električni dim pištolo powered by 4800mAh za litijeve baterije.Polnjenje za 3 ure, neprekinjen delovni čas, do 2 ure.

·Nastavljiva intenzivnost: razkuževanje razpršilo lahko prilagodite spray obseg v eno prestavo in dve prestave s tipko preklapljate.Potrebe sprej za dezinfekcijo v različnih situacijah.

· Širok obseg uporabe: poleg tega, da dezinfekcija in deodorization v domove, šole, podjetja, prevoza in drugih krajih, lahko dodate tudi druge tekočine, ki se v spray steklenico vrtnih rastlin; poleg tega se lahko uporablja tudi v saloni za učinkovito vlažijo in nego za lase.

Specifikacije:

Vode kapaciteta: 800ml

Čas polnjenja: 3 ure

Delovni čas: 2 uri

Paket Je Vključeno:

1*Razpršilo

250 ml Razkužila Škropilnica 2m Sprej Razdalja Brezžični Modra Svetloba Razkuževanje Spray Pištolo, Zaslon na Dotik, Nastavljiv Razpršilo

Opis:

Sanitizing Škropilnica zaprtih prostorih/na prostem električni razkuževanje kavo lahko proizvajajo razkuževanje megle z dezinfekcijsko raztopino, ki lahko deeplydisinfect in očisti zrak in izboljšanje zraka v okolju.uporablja se lahko v pisarne, stanovanja, sobe, restavracije itd.za dezinfekcijo.

atomizing sobni temperaturi razkuževanje: Običajno temperaturo razkuževanje bo obdržala kemičnih sestavin in ne proizvaja strupenih plinov.

Brezžično polnjenje: Razkuževanje razdalja ni več omejena.Vgrajena baterija, lahko greš kjerkoli, ko je v celoti napolnjena.

Kompaktno telo vam omogoča, da se počutijo udobno, z zasnovo ročaj, enostaven za prevoz, se lahko uporabljajo v domovih in kozmetični saloni.

Razpršilec, se ne uporablja le za dom, soba, pisarna, javnem prostoru, in oblačila, dezinfekcija, pa tudi se lahko uporablja za nego kože in las skrbi.

Specifikacije:

Preklop vrsta: touch stikalo

Spray razdalja: 1.5/2m (nastavljiva)

Ime izdelka: USB polnjenje škropilnica

Nazivna napetost: 110V-240V

Polnjenje vhodna napetost: 5V / 2A

Moč: 16W

Baterija kapaciteta: 4800mAh

Delovni čas: 70 minut neprekinjeno

Grelnik vode kapaciteta: 250 ml

Polnjenje vrata: Tip C

Velikost izdelka: 22.8x7.4x20.7 cm

Teža izdelka: 0.45 kg

Paket Je Vključeno:

1 Kos Pare Razpršilec

Opombe:

Prosimo, dovolite 1-3cm napake dejanske razsežnosti zaradi ročnega merjenja!Hvala !

Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije,, bomo poskušali naši moči, da vam služi .

Zahvaljujemo se vam za vaše pozitivne povratne informacije in podporo, vas prosimo, da kupite!

UPAM, DA STE PRIJETNO NAKUPOVANJE!

Mimogrede, če vam je všeč naša trgovina, prosimo, dodajte naši trgovini vaši Najljubši Trgovin.Lahko dobite našega Novega prihoda in Popust informacij v času.

Oznake: dezinfekcija vode, škropilnica, Vrtni razpršilec, sredstva za dezinfekcijo vode škropilnica, ročna škropilnica, visoko pasu hlač ženske, m1911 pištolo, elektrostatični škropilnica, brezzračnim barve za razprševanje, elektrostatični škropilnica za disenfecting

Podobni izdelki