Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Mijia Youpin FREETIE strokovno stabilno mehkimi čevlji, superge lahka športna obutev za moške, ki teče fitnes

€44.55 €35.64
  • Uporaba Starostni Skupini: Za odrasle
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: Čevlji
  • Številka Modela: FREETIE tekaški športni copati
  • Združljivost: Vsi Združljivi
  • Vrsta: Primeri
  • Blagovna Znamka: Heartbeeps

Novo

- +

Mijia Youpin FREETIE čevlji na prostem športne superge strokovno stabilno vlažiti razmišljanja Anti-gleženj udobno dihanje čevlji

Opomba 1 : Prosimo izberite velikost glede na vaše dolžina stopala.

Opomba 2 : poslali Smo čevlji po Višini, velikost , Če boste ugotovili, da obstaja 3 držav čevlji velikosti, samo uporabite Evropi velikost grafikona, da preveri, ali so čevlji, ki ste ga prejeli, drugih državah velikost mogoče prezreti

Opomba 3 : Stojijo naravnost na papir, označite točke najdaljši spredaj toe in pete, dolžina dveh točk je dolžina stopala.

Opomba 4 : dolžina levo nogo in desno nogo, je lahko nekoliko drugačna , prosimo, merjenje večjega.

Opomba 5 : Če so vaše noge razmišljati in široko, predlagamo, da se odločite ena velikost večja.če so ozke in tanke, vam predlagamo, da izberete eno velikost manjši.

Opomba 6 : Prosimo izberite velikost glede na stopala dolžina, (Ne izberete velikost glede na državo običajne velikosti !!!) "EUR" Velikost je samo za referenco, le zaupati dolžina stopala!

Opomba 7 : NAM velikost 7 (25 cm).Ta 25 CM ni vložek dolžina ali podplat dolžine, to pomeni, stopala dolžina samo.

Opomba 8 : original paket je polje, ki niso vključeni v da bi zmanjšali stroške prevozov, če potrebujete darilo polje, pls, nam sporočite, da potrebujemo dodatnih stroškov 3USD.

Note9 :edini je radiani, ne ravno.Tako vložki morajo biti 0-2 cm več kot je dolžina stopala.Na primer: dolžina stopala, ki ustreza 43 jardov je 265mm, ki ne sme biti izmerjena dolžina vložki.Ta metoda merjenja je narobe.Velikost referenčne tabele, podane so vse mednarodne standardne velikosti.

prosimo, ukrep vaša stopala dolžina preden naročite .če imate kakršne koli težave , nas lahko kontaktirate kadarkoli.

Prosimo, Upoštevajte,:

To je Xiaomi ekološke verige izdelkov ,ni nobenega Xiaomi LOGO na njem .Hvala za vaše razumevanje .Obljubimo, da izdelki, ki jih prodajajo, so vse Xiaomi youpin Uradni izdelek !!!

Oznake: xiaomi youpin, youpin mijia vode, freetie mijia, mi ženski čevelj, vrvica za opaljivanje tega mijia superge 4, Youpin, freetie pozimi, youpin mijia led, sušilec čevljev, mijia zavezat

Podobni izdelki