Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

5pcs/set Cnc orodje 4Flute premera 14 mm usmerjevalnik malo vertikalni rezkalni rezilo HSS-Al karbida koncu mlin graviranje bitov set

€22.45 €15.94
  • Številka Modela: 12 mm kolenom
  • Premer: 14 mm
  • Material: Hitroreznega Jekla
  • Poreklo: Kitajska
  • barve: SREBRNA
  • Skupna Dolžina: 83mm
  • Vrsta: Konec Mlin
  • Premaz: no

Novo

- +

4Flute - Rezkanje Rezalnik , Konec rezkanje rezalnik , Stružnica orodja

material: HSS+AL

Tip: Štiri-Flavta Spirala Bit

Količina: 5 kos/set

Primerni Materiali : mehka kovina , les, plastika, itd.

Specifikacije:

L(mm) L1 (mm) KOLENOM(mm) L (mm)

14 26 12 83

Skupna količina : 5 kos /set

Kupci morajo vedeti.

Dostava In Tovora:

Tovorni: Brezplačno dostavo po vsem svetu , pošljite jih na Kitajskem Post Letalom.

Čas dostave o 10-50 delovnih dni.Nekatere države lahko odloži 4-5 tednov.

Mi ladje blaga v roku 3 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo.

To je običajno čas prihoda mera za vašo referenco:

Država

Delovnih Dni(ne vključuje počitnice)

5-9

10-15

16-20

21-25

26-35

>35

Združene Države Amerike

Nazivna(prišel čas)

5.1%

50.1%

33.6%

7.5%

3.7%

Stik z nami

Evropa

Nazivna(prišel čas)

8.6%

61.2%

19.1%

Za 7,0%

4.1%

Stik z nami

Avstralija

Nazivna(prišel čas)

4.7%

52.6%

30.2%

9.6%

2.9%

Stik z nami

Kanada

Nazivna(prišel čas)

6.7%

50.6%

30.4%

8.5%

3.8%

Stik z nami

Rusija

Nazivna(prišel čas)

1.5%

10.3%

Za 29,7%

41.2%

Za 18,8%

Stik z nami

Azija

Nazivna(prišel čas)

10.5%

30.6%

Ali 43,8%

12.1%

4.0%

Stik z nami

Druge Države

Nazivna(prišel čas)

3.5%

Za 25,0%

Za 47,9%

Za 17,9%

5.7%

Stik z nami

Trudimo se, da zagotovi hitro storitev.Vendar pa, kot Hudo vreme, Čisto po Meri, Počitnice itd razloga, včasih nepredvidljive zamude, ki se lahko pojavijo.Če je bilo več kot 35 dni od datuma plačila in je niste prejeli, se obrnite na nas takoj, si bomo prizadevali hitro poiščite element, in rešiti ga.

Opozorilo:

Če želite, da blago, ki je nujno, nam lahko pošljete po EMS ali UPS,DHL itd.Vendar so se še nekaj tovora .Ne pišite nam najprej, če jo želite spremeniti EMS,UPS,DHL itd kurir.

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlike v carinski obračun čas v različnih državah, ki lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Opomba: kupec mora, če je vaša država mora plačevati davke, imamo nobene odgovornosti za to, hvala vam za vaše razumevanje.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve. (PROSIM, NE zapusti nas, 1, 2, 3 ali 4 zvezdice, Podrobne Ocene prodajalcev zato, ker so enake negativne povratne informacije.Le 5-Podrobne Ocene prodajalcev so dobrodošli.) Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

- Najbolj naročila, bo poslana v roku 5 - delovnih dneh po plačila potrdijo z air mail s številko za sledenje.

- Za NAS kupce najbolj času boste prejeli vaše naročilo v 7-15 delovnih dni po tem, ko smo prenos vaše paket na Kitajsko Mesto.To se bo doseglo z USPS ko prispe v NAS.Ne moremo zagotoviti dostave časovni okvir, če je poštni urad je vse nepričakovane zamude zaradi počitnice, vremenskih ali drugih okoliščin.

- Za Ne-ameriški kupci - Največ-krat boste prejeli vaše naročilo v 10-25 delovnih dneh po prenosu vaših počitnic na Kitajsko Mesto.Ne moremo zagotoviti dostave časovni okvir, če je poštni urad je vse nepričakovane zamude zaradi dopust, vreme, carinskih ali drugih razmere.Nekatere države, kot je Rusija , Brazilija , ali nekaterih Evropskih državah lahko traja 30-45 delovnih dni ali več za dostavo.

Veseli bomo, da sprejme nazaj/zameno za vse postavke, ki so nakup v naši trgovini.Naslednji kriteriji morajo biti izpolnjeni pred pošiljanjem predmeta(s) nazaj na nas:

- Izdelek(i), mora biti v novi in original stanju, kot ste ga prejeli ga.

- Škatle in oznake, mora vrniti skupaj z vašim predmet(ov).

- Ladijski promet pristojbina je nepovraten. (Nov ladijski promet pristojbina se uporablja za izmenjujejo predmeti)

- Prosimo, da nas kontaktirate za RMA proces.

Zavezani smo, da vam lahko zagotovimo Najboljšo Storitev za Stranke in Kakovost Izdelkov.

Pri nakupu naših izdelkov, Kupec se strinja, da nas kontaktirate v primeru negativnih izkušenj pred odhodom negativno ali nevtralno povratne informacije, ki nam priložnost, da odpravite težavo.Prosim, pustite nas štiri "5 Star" Pozitivnih Povratnih če ste zadovoljni s svojo elementa, ko je prejel.Z veseljem bomo storiti enako za vas.

Oznake: v usmerjevalnik bit 12 mm kolenom, usmerjevalnik 12 mm kolenom, naravnost usmerjevalnik bit 12 mm kolenom, malo za usmerjevalnik lesa, usmerjevalnik bit 12 mm kolenom modeliranje, malo usmerjevalnik, usmerjevalnik bit 12 mm kolenom krog, usmerjevalnik bit 2 mm kolenom, 12 mm kolenom, rezalnik lesa

Podobni izdelki