Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Dubaj Muslimanskih Rdeče Kroglice Prom Obleke Dolgo morska deklica Vestidos De Festa Bling Večerne turški Couture вечернее платье po Meri

€244.59 €146.75
  • kraj izvora: Kitajska
  • Postavka Vrsta: Maturantski Ples Obleke
  • Rokav Dolžina(cm): Brez rokavov
  • Slike Dejanske: Da,
  • Priložnosti: Večer Prom Stranka ,slaven,cocktail party
  • Zgrajena v Modrc: Da,
  • Pasu: imperij
  • Vlak: NOBEN
  • barve: kot je slika ali neobvezno
  • Ime Izdelka: Arabski dolgo vestidos elegantes
  • Velikost: standardne velikosti,plus velikost ali prilagodite
  • Rokav Slog: Brez rokavov
  • Silhueta: Trobenta / Morska Deklica
  • Material: Poliester
  • Številka Modela: 3281323
  • Modni Element: Candy Barve
  • Dolžina Obleke: Tla-Dolžina
  • Izrez: Povodcem
  • Vrsta Tkanine: bleščica
  • Kakovost: Odlično
  • Blagovna Znamka: Floria
  • Dekoracijo: Sequined

Novo

- +

Dubaj Muslimanskih Rdeče Kroglice Prom Obleke Dolgo morska deklica Vestidos De Festa Bling Večerne turški Couture вечернее платье po Meri

Po meri Narejene Storitve, Če želite, da meri velikost,izpolnite format spodaj in nam ponujajo, ko oddate naročilo.Hvala 1. Bankrot: ____cm/ cm 2. Pas: ____cm/ cm 3. Boki:____ cm/ cm 4. Z ramo ob rami :____cm/ 5 palcev. Roko dolžina: __cm/cm 6. Votlo, da se tla z pete:____ cm/ cm 7. Naravni višina: ____cm/ cm 8. Obleko Barve( Prosimo, izberite Barvo, Št.iz naše Color Chart): Barve, ŠT. #____ 9. Nositi Datum:____ 10.Druge Zahteve:____ Opomba : Prosimo, imejte v mislih, da fotografijo lahko nekoliko razlikujejo od dejanskih elementov v smislu barve zaradi osvetlitve med fotografiranje, zaslon ali barvno temperaturo itd.

Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografijami, ki jih vidite. --Prosim izmerite sami skrbno in nam zagotavljajo prave velikosti za yoiur obleko. --Prosimo, da nam prav dostava informacije,vključno s celotno ime,poštni naslov,na zadrgo kodo telefonsko številko .Bolj popolne informacije willmake dostavo oblačiti bolj gladko in hitro. --Za stranke iz Brazilije ,prosimo, da nam vaše CPF če se odločite hitro delivey kot DHL,TNT,UPS ali Fedex, kot je dostava za vaše naročilo. --Uvoznih dajatev,davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.te stroške krije kupec.Vse posebne pripomba potrebno na parceli,prosimo, obrnite na nas.

Kot vedno, če je problem, ali če je predmet, ki je nezadovoljivo, prosim, obrnite na nas najprej za hitro in zadovoljivo rešitev.

Prosimo, da potrdite svoje naročilo (desno velikost, barvo, slog) premislite, preden se odločite, da boste oddati naročila.Vsa naročila se obdelujejo po vaši potrditvi naročila, in trudimo se, da najbolje zadovoljijo vse stranke.Lahko zagotovimo samo kakovostne elemente, bodo dostavljena.Vsa naročila na naši spletni strani mora biti v skladu s politiko, ki pod nobenimi pogoji.

1. Vrnitev

--Vljudno prosim, da nas kontaktirate za vrnitev na prvi roku 48 ur po prejemu element.Potem lahko pogovorite se z nami o vprašanjih, ki jih imajo. 90% časa smo sposobni rešiti problem s tem, tehnične podpore, ne da bi vam bilo za pošiljanje ničesar nazaj.

--Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju, kot je bila poslana, ni bila spremenjena, in ni bila rabljena.Če obstaja kakršen koli prah, umazane lise, spremembe in tako naprej, mi se ne nudijo vračilo denarja.Za obleke, boste morali plačati 30% skupnega zneska naročila, kot obnavljajo pristojbina.

--Nudimo BREZPLAČNO POPRAVILO na vašo obleko!Vendar poštnina, da ga pošljete nazaj in ponovno ladjar stroškov, da vam bodo tako na svoj račun.

--To je potrebno, da predmet ali obleke, se vrne k nam v roku 14 dni po vrnitvi na zahtevo sprejet.

--Vrniti stroški poštnine bo kupca odgovornost.

2. Izmenjave

Izmenjave so dovoljena le za postavke, ki so napako, napačno, dobavljeno ali so poškodovane po prejemu.Vse elemente lahko le zameno za enako ceno zamenjave, prosimo, zavedajte se, da bomo vprašanje zamenjave le po svoje vrne so bila prejeta.

3. Velikosti ali Vgradnjo Vprašanja

Kot vse naše obleke so ročno zašiti po meri in prilagojene, končal obleke se lahko razlikujejo za približno eno (1) palca v obe smeri določene meritve.Da bi zagotovili, da vaš obleko bo še vedno vam ustreza popolnoma, naše krojačev, ustvarili vse naše obleke z dodatnimi tkanine v šivi, ki omogočajo manjše velikosti sprememb biti enostavno.To je, če si najti obleke se ne prilegajo povsem dobro, lahko najprej obrnejo na lokalne meri za prilagoditev, kar je lažje in bolj priročno.

4. Postopki Vračanja in Dobili Vračilo

--Obrnite na našo customer service takoj obvestiti vprašanja boste našli.Kot smo že osebje opravlja kakovosti preverite pred vsako postavko ali obleko dostave, za vprašanja, ki ste jih omenili, moramo ga zagotoviti dokazov, na primer, boste morda morali zagotoviti fotografije za prikaz napačne velikosti ali kakovosti izdaje.

--Vam bomo vrača poštni naslov.Prosimo, upoštevajte, da vse obleko vrnete brez obvestila nas bo ne povrnejo.

--Ko se vrne element, ki ste ga je prejel, bomo povračilo ste v 3 do 7 delovnih dni, ki jih T/T .Hitenja, da bi plačilo in stroške prevozov, ki ste ga plačali preden je nepovraten.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve , prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .

Če imate kakršne koli težave z naših izdelkih ali storitvah, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Stik Z Nami

Hvala za vašo pozornost na naša trgovina.Zelo smo zadovoljni, da komunicirajo z vami.

Vedno smo na spletu in dobil pripravljen za odgovor se vam hitro, da me kontaktirate za boljšo ceno.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate !

Hvala za vašo podporo !Želim vam vesel, vsakdanje !

Oznake: večerne, Muslimanski Večerno Obleko, ilegant večerne obleke, bela muslimanskih večerne obleke, big večerne obleke, razkošno muslimanskih večerne obleke, svetlo muslimanskih večerne obleke, mladi večerne obleke, lo večerne obleke, islamska turški večer oblačenja

Podobni izdelki