Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Tabela Hitro Hokej Zanko Plošček Fračo Igra Igrače Smešno Starš-otrok Interaktivni Hitro Zanko Plošček Igre Igrače Za Otroke

€18.69 €10.10
  • Certificiranje: Kitajska certifikatom (3C)
  • Številka Modela: hitro zanko plošček igre
  • Opozorilo: no
  • Tema: Šport
  • Starostni Razpon: 5-7 Let
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Bullet Točk:

1、Premium Material: iz trajnega in težka PS plastični material, igrače, odporna na padec, gladka in okrogla.

2、Enostaven za Prevoz: hitro zanko plošček igri krovu je reverzibilna leseno igralno ploščo, a hitro tempu spretnosti, igra in strateška igra, vse-v-enem igre.In je lahek in kompakten, dovolj za izvedbo.

3、kot Nalašč za Zabavo: igralec uporablja elastični pas za začetek plošček iz vrat, dokler ni plošček ob njej.Igralci ne zavrtite, jih samo ponovno polnjenje in ustrelil, kakor hitro, kot je mogoče, prva zmaga na krovu.Kdor izbriše odbor prva zmaga.

4、Čudovito Darilo: igro lahko zagotavlja zabavo za vso družino, otroke in odrasle, ki je veliko darilo za prijatelje.Priporočena starost: otroci od 3 let stare in do.

5、Vam Pomagajo Sprostiti: igra je primerna za vse starosti.Medtem ko uživate starš-otrok je čas, lahko se tudi sprostite pritisk življenja in se sprostite vaše telo in um.

Kako igrati:

Vsaka oseba, ki ima 5 ploščki.Držite figuro s prstom, potegnite nazaj, z gumijastim trakom, spustite prst in odstranjevanje plošček naprej, cilj na luknjo in izmet za nasprotnika skozi luknjo.Kdor izbriše odbor zmaga, in pravne best of 3 je mogoče sprejeti.Igra je super za prijatelje in družino.

Specifikacije :

Ime: Hitro Zanko Plošček Igre

Material: PS plastike

Velikost: o 36.5*21.3*2.5 cm/14.37*8.39*0.98 v

Teža: približno 480g

Barvo polje velikost: o 22.5*37.5*3.5 cm/8.86*14.76*1.38 v

Seznam Vsebine:

Zanko Plošček Game*1

Oznake: dolgčas igre prijatelji, preprost fračo lov, igre, lov fračo, igra puck, super zmagovalec, mastermind igra lesa, duh stick, strokovno fračo, hokejski dres

Podobni izdelki