Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Baby Tuš Dekoracijo Cupcake Pokrivalo Užitni Rezin Papir Torta Dekoraterstvo Orodja Potrebščine Otroci Stranka Okrasni Dodatki

€6.62
  • Material: rezine
  • Nespodobno Sliko: No
  • Številka Modela: užitni poker torta okraski
  • Certificiranje: SGS
  • Vrsta: Užitni poker za torto
  • Torto Orodja Tip: Užitni Okraski
  • Spolnost: No
  • Funkcija: Okolju Prijazno

Novo

- +

1.Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok prvič.

2.Če se po 60 dneh ( Brazilija 90 dni ) še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo povračilo.

3.Prosimo, da ne bi sporov v 60days (Brazilija 90 dni), to je nezaželeno.Ne bomo sprejeti nobenih sporov brez številko za sledenje.

4.Zaradi naših najbolj proizvoda je poroka/stranka izdelkov , rok dobave, je zelo pomembno za vsakogar, zato prosimo, da potrdite vašo poroko/stranka datum previdno, če niste več časa, bi radi, da vam svetovali izbrati express namesto china post , lahko prejmete paket v roku 5-10 dni, če se odločite express, bomo izbrati cenejše express za vas.

Ko ste, da bi to pomeni,da se strinjate z zgornjimi navodili. 20pcs/veliko Baby Tuš Dekoracijo Cupcake Pokrivalo Užitni vaflji papir Rojstni dan Torta Dekoraterstvo Orodja

Material: Rezin za Hrano in Barvno Velikost:5 cm Shranjevanje: Suh,Hladen,Pečat (NE v hladilniku)

Opomba: Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.Hvala!

Rezine Papirja, ki se imenuje tudi Rižev Papir,je jedilnega škroba, ki temelji konfekcije, da lahko airbrushed ali enostavno narežemo na želene oblike.To je nekoliko prilagodljiv, vendar ni namenjen za uporabo tiskalnika.

Uporablja se tudi na dnu Turron španski Sladkarije, da je tako priljubljena, tako v ZDA in v Španiji.Užitni papirja, ki je na svetu najbolj priljubljen izdelek, vsak uporablja in uživa, torej, kaj boš naredil?

Oznake: navaden užitni papirja, okolju prijazne stranke zaloge papirja, užitni majhne krpice, užitni metulji cupcake dekoracijo, monokristalne silicijeve rezine, pečemo papirja, torto folije, sk užitno zlato listov, papir prenese torto, jarron papirnate rože

Podobni izdelki