Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Za Honda PCX 125 PCX125 2018-2019 motorno kolo Spredaj Zadaj Zavore Blazine Boben Čevelj Set

€10.69 €9.09
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: CCC
  • Leto: 2018 2019
  • Postavka Višina: 0inch
  • Postavka Vrsta: Zavorni Diski
  • Element Širina: 0inch
  • Ime Modela: ZAVORNE PLOŠČICE
  • Element Teža: 0.5kg
  • Motobike, Da: Honda
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: ERGGU
  • Postavka Dolžina: 0inch

Novo

- +

Motorno kolo, Sprednje Zavorne ploščice Nastavite in Zadnja Zavora Čevelj boben zavore blazine Pogoj: popolnoma nov,visoko kakovostnega Materiala:Kot je prikazano na Sliki Barva:Kot je prikazano na sliki Paket vključuje:Izbrati glede na potrebe Opremljanja:Za Honda PCX PCX125 2018 2019 Prosimo zagotovite, da so te velikosti, primerni vaš motocikel , če ne morete zagotoviti, prosimo, obrnite na nas.

1.Ne da kupiti, če ga ne potrdi, lahko uporabite jih, vprašajte nas za podrobnejše sliki, da preverite, če so prilegajo. 2.Boste prejeli element, enako kot slike.morda nekaj razlika na barvo svetlobe, ki med snemanjem. 3.Naša cena ne vključuje dajatev, uvoznih davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov.To pomeni, da je ladjar zaračuna teh.

1.Kot dobri kupec, želim vam lahko nam pozitivne povratne informacije, ko prejmete našo visoko kakovost izdelkov.Vedno smo imeli popust ali darilo za drugo-nakup stranke, ki nam dajejo pozitivne povratne informacije.

2.Mi je pokazala poštnine čas za stranke, zato ne pustite nas negativne povratne informacije, če je vaš paket prišel prepozno, da je povzročila shipping company. 3.Ne oklevajte, da nam email, če kakršnakoli vprašanja, vam bomo odgovoriti v 12 urah.Ne odpirajte spora ali pusti negativne povratne informacije, enostavno , nam zaupajo in e-pošto neposredno na nas , vsa vprašanja mogoče rešiti.

1.Prosimo, obrnite na nas po e-pošti v roku 30 dni, če potrebujete vrniti. 2.Vrne element, ki mora biti v prvotnem stanju, poslana element nazaj na naslov, vam povem. 3.Kupnina se povrne, vendar shipping stroški, ne vrača, če kupci kupujejo izdelke v napako ,kupci morali privoščiti vrača ladijskega stroškov . 4.Kupci lahko zahtevajo polno nadomestilo vključujejo stroške prevozov ali spremeni izdelke za prosti, če smo objavili napačne izdelke, neodgovorjeni paket za shipping company , slabe kakovosti ali izdelki so razdeljeni med prevozom(zahtevajo jasne fotografije produktov in paketov).

Z Letalom: na Splošno, o 21-28 delovnih dneh ZDA

Z Letalom: na Splošno, o 30-90 delovnih dni v Braziliji, Z Letalom: na Splošno, približno 25 do 30 delovnih dni za UK, AVSTRALIJA, Amerika, Zahodna Evropa, Azija.Dostavo v tujino običajno traja 21-35 delovnih dni.Tudi mi lahko ladja element, skozi hitre storitve, kot so DHL, EMS, če ste pripravljeni plačati dodatnih stroškov.Vedeti podrobnosti, nam pišite z e-pošto.

Oznake: rod hondo cr125, honda pcx, honda vseevropsko st1300, honda opica z125, transalp craft, yamaha n max 155, 125 pcx, honda transalp craft, kolo zavore pad, honda magna

Podobni izdelki