Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Original Xiaomi Mi Band 2 Pametna Zapestnica OLED Touchpad Spanja Monitor Srčnega utripa IP67 Neprepustna Za Android IOS Telefonov

€22.59 €17.85
  • Jezik: angleščina
  • Zaslon Na Dotik: Da,
  • Združljivost: Vsi Združljivi
  • Ohišje Material: Plastični
  • Uporaba Starostni Skupini: Za odrasle
  • Band Materiala: KREMENČEV
  • Vrsta Zaslona: led
  • Model: Xiaomi Mi Band 2 Miband 2
  • Funkcija: Klic opomnik
  • Slog: Moda
  • Zaslon Slog: NOBEN
  • Blagovna Znamka: Xiaomi
  • Nepremočljiva Razred: Življenje nepremočljiva
  • Snemljiv Pasu: Da,

Novo

- +

Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Fitnes Zapestnica Watch Manšeta Miband OLED Touchpad Spanja Monitor Srčnega utripa Mi Band2 Freeship

>>> Glavne Značilnosti

Novejša različica prihaja!Mi Band 2, a posodobljeni srčni utrip manšeta z OLED zaslonom in Dotik Tipka za način obratovanja - Mi Band 2 je opremljen z ADI fotoelektrično senzor srčnega utripa, lahko v realnem času zazna srčni utrip, vam lahko prilagodite gibanja članica znanstveno in porabljajo maščobe učinkovito.Mi Band 2 upravlja vaš gibanja vsak trenutek in dobro poskrbel za vas.OLED zaslon in Dotik Tipka za način delovanja omogoča bolj priročno nadzor izkušnje.

0.42" OLED zaslon z dotikom tipke za nadzor: Priročno, da se glasi različne podatke v realnem času na zaslonu; Eloksiran 0,05 mm ultra-tanek gumb za enostavno dotik, lahko tudi varčevanje z energijo.

Dvigne zapestje, da se zbudiš zaslona: Pri zviševanju zapestje, se bo zaslon samodejno prikaže trenutni čas, enostaven in priročen za prikaz časa.

Monitor srčnega utripa: Miband 2 z ADI fotoelektrično senzor srčnega utripa, prikazuje srčni utrip z PPG, da lahko vidite rezultate, bolj intuitivno.

Šport sledenje: Uporablja novejša gibanja algoritem, natančneje spremljali vaše športne, posnemite korake, razdaljo in kalorije, ki vam pomaga doseči vaš športni cilj.

Celoletne opomnik: Miband 2 bo samodejno nadzorujete stanje svoje dejavnosti, ko si sedel še vedno pa vas bo spomnil, za opozarjanje z vibriranjem, da gredo ven dihanje zraka in se sprostite, za polnjenje vaše zdravje!

Spanje spremljanje: kaj veš svoj globok spanec in plitvo spanja, tudi APP vam bo dala rednega ocenjevanja, ki vam pomaga razviti dobro življenjskih navad.

Tihi alarm: Zbudi vsako jutro, ne bo prepozno za delo, ki vas Opomni, z vibracijo, nikoli ne skrbite o tem, manjka ničesar.

Dolg čas pripravljenosti: Top-level 2. generacije Bluetooth čip za hitrejše in stabilne povezave, in zagotoviti približno 20 dni izjemno dolg čas pripravljenosti za polno polnjenje.

Klic/APP sporočilo, opomnik: Mi Band 2 vam bo povedal, z vibracijo, ko prejmete klic ali sporočilo, ki prihaja, vam nikoli ni treba skrbeti o pogrešanih vse pomembne klice ali info.

Brezplačno geslo, če želite odkleniti telefon: Pozabite kompleksna gesla za odklepanje in gesta, preprosto dvignite roko, da blizu telefonov, takojšnje in varno sprostitev.

Anti-izgubil zapestje trak design: Trajne oblog struktura zavit Mi-core, da bi se izognili Mi-core, da ne zamudite.

>>>Opis Izdelkov

>>>Specifikacija

Specifikacija Splošno Znamka: XiaoMi

Bluetooth različice: V4.0

Nepremočljiva Rating: IP67

Barva: Črna

Združljivosti: Android / iOS

Jezik: angleščina Posebne Funkcije, ki so za Zdravje tracker: Merjenje srčnega utripa,Spanje upravljanje,števec korakov,Kalorij spali merjenje,štetje Korakov,Razdaljo snemanje,Sedečega opomnik

Druge funkcije: Odklepanje telefona brez gesla,Klic/APP sporočilo, opomnik,Ura,Budilka

Opozorilo: Vibracije

Senzorji: ADI ultra low-power pospešek senzor + fotoelektrično senzor srčnega utripa

Delovna temperatura: -20°C ~ 70°C Zaslon: 0.42 palčni OLED Zaslon Okno

Dotaknite tipke: Da Baterija vrsta Baterije: Litij-polimer baterija

Zmogljivost baterije: 70mAh

Čas pripravljenosti: Približno 20 dni

Vhodni tok: 45mA (TYP), 65mA (MAKS.)

Vhodna napetost: DC 5V Material Mi-core material: Plastika + Lita

Ohišje material: TPEE

Band material: TPSiV Teža in Velikost Band skupna dolžina: 235 mm

Nastavljiva dolžina: 155-210 mm

Velikost izdelka (d x Š x v): 40.3 x 15.7 x 10,5 mm

Teža izdelka: 7,0 g Vsebina Paketa 1 x Xiaomi Band 2, 1 x Polnilec, 1 x Uporabniški Priročnik

>>> O ladijski 1. Dostava po www.dsfu.si Standardna Dostava traja 19-60 dni, In to traja še več, za nekatere oddaljene države.

Če prejemu čas, ki je krajši od 10 dni, levo in se še vedno ne dobite paket, se najprej obrnite na nas, da se razišče in ne pušča negativne povratne informacije, ali spor samovoljno. 2.Sledenje vašega naročila tukaj

1>www.dsfu.si Standardna Dostava:

Spletna stran : global.cainiao.com/index.htm

2>Drugi Način Dostave:

Spletna stran :

>>> O Garancijo, Če obstajajo kakršne koli težave izdelkov, nas kontaktirajte v roku 3 dni.

Vse retuned postavke mora biti dana v originalni embalaži in verodostojno številko za sledenje ni potrebno.Prosimo posebnega razloga za vračilo in vaš www.dsfu.si ID naročila.

Povratni prevoz se plača kupec

>>>O Po Meri Davek

Če imate kakšne posebne zahteve na Carinski Deklaraciji, se obrnite na nas čim prej ali napisati opombo v vaše naročilo, da nas opominjajo, drugače mi bo pomagal izjavljam, ki temelji na izkušnji.Odgovorni ste, da nosijo vse dodatne carin in davkov.

>>>ko lahko pošljete iz pošiljamo samo iz postavke po kakovosti nadzor zaključen, bodite potrpežljivi, če ste našli čas obdelave je 5 dni ali manj,to pomeni, da je to element, vedno na zalogi,lahko pošlje v roku 2-3 delovnih dni, če ste našli čas obdelave je 7 dni , to pomeni, da je ta postavka manj na zalogi,vedno pošlje v roku 3-5 delovnih dni, če ste našli čas obdelave je več kot 10 dni, to pomeni, da je to element, ki pred prodajo, ko je na zalogi ,bomo poslali po vrstnem redu, čas ,da bi predčasno poslali začetku

>>> Zakaj bi logistics informacije ni bil posodobljen, Saj gre za mednarodni promet, logistika in transport, včasih počasen, ali logistics informacije se ne posodablja v času, 1.10 dni logistics informacije ni posodobljen je običajno 2. Če logistics informacije se ne posodablja več kot 10 dni, prosimo, kontaktirajte me, sem pomoč prijavi

Oznake: mi band 6 globalna različica, telefoni android 5g, osnovno fitnes zapestnica, uradni xiaomi, band mi, telefon, imetnik telefona teči, mi band 1s kabel, pc monitor, miband 5 xiaomi

Podobni izdelki