Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

AtoCoto USB-NI1 OEM Radio 8-Pinski vmesnik USB Port Vhodna Hrambe Kabel za Nissan Avto Avdio Zamenjava

€10.68 €5.24
  • Vrsta Materiala: Plastika + Kovine
  • Postavka Vrsta: Kabli, Adapterji & Vtičnice
  • Element Teža: 80g
  • Out Power: 5
  • Postavka Velikost: 25 cm
  • Napetost: 12V
  • Blagovna Znamka: ATOCOTO
  • Vmesnik: USB
  • Ime Modela: VAL162
  • Posebne Funkcije: 8-pin Vrata USB Povežite Kabel za Nissan

Novo

- +

USB-NI1 Radio Vrata USB Vhod Hrambe Kabel za Nissan Avto Avdio Zamenjava Nova

Pregled:

* Zasnovan tako, da zadrži OEM USB vrata po namestitvi poprodajnem stereo ga priključite neposredno v tovarni USB in nato do poprodajnih stereo.

* Ta rešuje problem ob dodatnih žic, o vsem, za vozila Nissan.To je vsekakor treba za vsako poprodajnem stereo namestitev.

* 8-Pin USB Vrata Hrambe Kabel

* za Nissan Kocka, Juke in Obratno vozil

* Ohranja uporabo OEM vrata USB, ko zamenjava tovarne radio

* Enostavna montaža

Material: Plastični in kovinski

Dolžina kabla: približno 25 cm

Model Name: SKNI08-USB+2RCA

Združljiv z modeli:

Da Model, Leto za Nissan Kocka 2011-2012 za Nissan Juke 2011-2013 za Nissan Obratno 2011-2012 za Lada Vesta

OPOMBA:

Ta kabel omogoča hrambo vaša vrata USB, ko zamenjava OEM radio.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Bomo poskrbeli za pošiljko glede na naslov kupca, pod pogojem, zato prosimo, potrdite, in preverite naslov podrobnosti, ki jih je napolnjena, ko nakup. 4. Dostava metoda smo nudili je Kitajska Post Air Mail, tako da, če želite, da izberejo DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, prosimo, obrnite na nas, da pred nakupom. 5. Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik, ob vikendih in praznikih so izključuje, zato je dobavni rok lahko tudi daljši, kot smo obljubili, še posebej med prazniki, zato vas prosimo, bodite potrpežljivi. 6. Vse informacije o sledenju posodobiti, boste o tem obveščeni v času, boste lahko tudi dobili sledenje podatkov iz uradne spletne strani. 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. Če ste se vrnili izdelek, nam, Prosimo, navedite številko za sledenje za nas. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti voriginalni embalaži in pogoj. 3. Če naročila niste prišli v čas, se, prosimo, obrnite na nas, bomo poskrbeli reshipment ali vračilo kupnine za vas. 4. Če želite vračilo, se obrnite na naš servis in ne odprete spora neposredno. 1. Povratne informacije so za nas zelo pomembno, prizadevamo si za 100% zadovoljstvo, če imate kakršna koli vprašanja ali težave, se najprej obrnite na nas, bomo rešiti hitro in na najboljši način. 2. Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in dajejo vseh 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki, vaš priporočam, je naša motivirati, da se premaknete naprej, bomo zelo cenimo vaš čas, če ste levi pozitivne povratne informacije.Pls poskrbite, da vaš Vehicel radio s to vtičnico, preden vaš nakup, hvala!

Paket Vključuje:

1 x Kabel

Morda Vam bo Všeč Tudi to

Oznake: 25 cm kabel, grand vitara usb, medicinska sestra bela, auto avto mp3, audio technica iglo, citroen c3 radio, pickit2, fakra ženski, cheri t11, nissan qashqai j10 usb 2010

Podobni izdelki