Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

JAF Temelj Ličila Goba Mešalnik, Obraza Kozmetični Prahu Puff, Mehko Čudež Polt Make Up Gobico, Roza Obraz Ličila Jajce

€10.88 €5.44
  • Številka Modela: FP07D-OG
  • Oblika: Kaplja Vode Obliko
  • Življenje: Prosimo, Uporabite Novo Gobo na Vsakih 20-30 dni, Tako, da Preprečujejo Bakterije
  • Funkcija: Povečuje v Vodo
  • Vzdevek: Lepota Goba Jajce
  • barve: Orange & Roza
  • Material: Brez Lateksa Goba
  • Količina: 1
  • Velikost: Diameter 4cm * Height 5.5cm

Novo

- +

JAF Temelj Ličila Goba Mešalnik,

Obraza Kozmetični Prahu Puff,

Mehko Čudež Polt Make Up Gobico,

Roza Obraz Ličila Jajce >>>

Velikost Podrobnosti >>>

Navodila > > >>

Mehko in Fexible Goba, da si Opomore v 0.01 Sekunde >>>

V Goba Raste Večji v Vodo po Namakanju >>>

Lepo Pakiranje z JAF blagovne Znamke >>>

Pred uporabo goba puff, uporabite veliko količino vode, da bi ličila videti bolje.

1. Pred uporabo tekočo podlago, navlažite gobico puff z vodo, tako da ličila lahko dosegli najboljše rezultate.

2. običajno lahko uporabili za temelj, pri uporabi tekoča podlaga in smetano, na koncu uporabite to tipko, ličila bo zadnji, in videti dobro, uporabite ravnini dnu kovanec velikost pritisnite čelo, brado in drugi deli, stran ukrivljene površine se lahko uporabijo za lica In vrat, ozek obraz ali nasvet se lahko uporablja za ličila na nos in veke.

3. položaj je opozoril vodja lahko natančno obravnavo položaj vrzel nosu, ki se lahko popolnoma napolni temelj in lahko rešijo problem toner prahu dobro.

Suho -

Primerna za praškaste temelj ličila, kot rdečilo, puder v prahu, prahu torto, oči v senci, korektor in drugih suhih v prahu.

Mokro -

Primerna za tekoča ličila, kot korektor, krema za sončenje, krema, tekočo podlago in drugih tekočih izdelkov.

Kako za čiščenje in vzdrževanje gobo puff?

1. Ko puff je umazana, prosimo, uporabite toplo vodo in majhno količino nevtralen losjon za večkrat stisnite globoko umazanijo iz gobe.Po vodna para je popolnoma izpari, lahko shranite ali ponovno uporabi.

2. goba puff je razmeroma krhke, ne zategnite po namakanju v vodi, ampak tudi, poskusite, da se prepreči neposreden stik z nogami, da preprečite praske na površini puff.

3. Če ugotovite, da je elastičnost ni dobro ali brezbarvne, prosimo, zamenjajte z novimi.Priporočljivo je, da zamenjate puff 15. do 30., da se prepreči rast bakterij.

4. Izogibajte se stiku z visokimi temperaturami ali sončni svetlobi.

Merila za ocenjevanje goba puff nakup

1. Poroznosti: velikost in intenzivnost pore mogoče videti, ali je goba puff bo odpadki v tekočo podlago.

2. občutek: ko je suha, občutek elastična in dobro, tekstura je nežno, mehko, koži prijazne, ki določa, ali je neopazen učinek je dovolj in občutljivo.

3. absorbcija vode: Po tem, ko voda napihnjen, ali vlage v roki je preprosto stisnemo zunaj, in se vrača moč, ki je hitro.V goba ima dobre absorpcije vode in ličila bo učinek bolj naravno.

Stranka uporabo ocena:

1. Stanovanje-cut gobo puff, celoten videz je majhen in lepe, in v velikosti kovanca, ravno rezan krožno osnovo, ki je priročen za shranjevanje.Po tem, navlaženo z vodo, je puhasto in mehko.Nežno pritisnite na obraz, mehko in udobno.Na korektor na obrazu je enakomerno razporedili, ličila je zelo vlažno, in celoten videz se gladko.Tudi v primeru slabo kožo obraza pogoje, ni treba skrbeti za nastanek toner plava v prahu problem.

2. goba puff, mala vrzel, ta visoko gostoto materiala ne odpadkov, tekočo podlago.Vodo lahko razširi zelo hitro, material je mehak in nežen, odpornost je dobro, ličila se uporabljajo, in ličila, je naravno.

3. stopnja mehko in trdo samo dobro, ko goba se uporablja v prahu je zelo poslušen, obraza, ki ni mastna.To je veliko lažje, če želite uporabljati ročno kot običajno.

4. odprite paket je neverjetno glede na vrednost goba, barva je polno, se počuti gladko.Prašek je celo in popolno, zelo enostaven za uporabo in vredno nakupa.

5. počutim se odlično, zelo mehka, ne odpadkov tekoča podlaga za ličila.Ko je suha, je majhna in mehka.Ko ste ga sesati, postane malo maščob.To je zelo zabavno, da ščepec.Prvič, učinek je zelo dobra, barve, je dobro videti, in obliko, je zelo luštna.Mokrem in suhem, ali je za zaščito pred soncem kremo ali puder v prahu, se uporablja enakomerno in ličila, je naravno.Prav tako je zelo priročno za čiščenje, in je hitro očistiti z vodo.Izdelek je super, priporočljivo petimi zvezdicami pohvale!

6. Goba puff ne odpadkov, tekočo podlago, to je še posebej enostaven za uporabo, še posebej natančna in poceni.

- KER 2018.08.08

Oznake: lepota mešalnik xxl, mešalnik ličila, rdeča goba ličila, 0 ličila goba, Kozmetični Napihniti, roza villus ličila goba, lava ličila goba, čopič za ličenje, roza, pritisni in mešalnikih, jajce moški igrača

Podobni izdelki